Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

you're all mine...

Saas nähdä tuleeko Kiinasta paremmat lasit voittamallani 50 dollarin lahjakortilla kuin specsaversin 29 euron halvimmat. Tai ainakin tuun tykkää noista enemmän?

Kävin näöntarkastuksessa. Oli vähän silmänpaineita...

Aloin katsoa tätä DC:n oikeusliigaa. Muistan kyl jo nyt lopun että mitä tätä oikein huudatan.We are just the galaxies dreaming about themselves dear star matter

I noticed Gmail has a new logo. I watched a Justin Bieber music video.

 Looked up my own blog posts from this January. I don't think I wrote about which videos I saw on there about the Wuhan situation before covid_19 was a pandemic. But yeah, Bill Gates in 2015 saying peoples aren't ready for one. I saw a meme this morning about Finland having -1 covid deaths. Haha.

Can't believe it's 10 years since ...never say never= Never start a quote with a negative command

I heard on radio there was a new album coming out and my rage against Justiina Piiperö heightened. I shouldn't just pass everything as bullshit before knowing more

I follow a youtuber's 100 lbs weight loss journey? She's done a few challenges and was on track. Whoa. *looks at the wrapper of the 2000 calorie chocolate bar*

My phone's notifications are sometimes old. Like, they tell me stuff I've seen.

...on TikTok I saw someone's live since 2 months. How weird does time work. Well, I try to care until I don't.

Ordered socks from my blog's own ad. I mean, I didn't click on the ad I just searched the store and found something to purchase. Underwear.

Bored. Someone keeps refilling my hair brush with hair. I think I'll stop smoking for like, a couple of weeks. I'd rather eat. But since when did I follow my own advice?

Sä voit pitkällä tikulla törkkiä mutta pääni sisään et päästä


Feikkilatinaa. Siansaksaa. Tanssimusa. Kaikki kolme samaa tarkoittavia sanoja ja usein sopii vaikka lokakuun loppuun kun pyhäinpäivä lähestyy.

Tulin maski päässä kotiin. Silmälasit tippui päästä kerran, otin kopin. Ajattelin että jos tekisi maskikeittoa. Jokin artikkeli armeijan testaamista kertakäyttöisten maskien pesusta sai huomioni. Jos teho laskee 80% pesujen jälkeen niin otan rahat ja juoksen.

Ostin sämpyläjauhoja, dödöä, joulusuklaata, hiivaa ja leikkeleet oli -30%. Silti meni liikaa, kun terveysasemalla ostin pepsin ja fetakolmion vaikkei feta siinä maistunutkaan.

Mulla on ehtymättömästi kuiva-aineita kaapissa. Se on eri asia jaksanko tehdä. Jaksanko syödä. Sitten kun viimeinen suolankin, murunen on syöty ja keittänyt pois kahvit, alan panikoimaan. Alan syödä kynsiä, varpaita, ja hiuksia ja patjan loput täytteet. Minusta tulee ihmiskoira. Nuolen pahimmassa tapauksessa mikrobit lattioilta, vedän mielenkiintoiset pesujauheet ja kynsilakat, KAIKEN ja juuri tässä järjestyksessä. Miten niin hullu, käyttäähän ihmiset huulirasvaakin vaikka se kuivattaa entisestään jotta tulisit addiktoineeksi niihin... The trick eli niksi on säilyttää se kosteus joka on jo solujen sisällä, eikä niinkään heittää kananmunia ja vessapapereita taloihin joista viime vuonna annettiin huonosti karkkia ja teet the kepposen heille jossain

Omituista että karkki (hard sugars, you're half corn) on vakiintunut niin kovin Halloweeniin. Ennenvanhaan kierrettiin pelotellaakseen pahoja henkiä pois. Tiätteks, niinku, turkulaisia ja kännisiä ja turhantoimittajia.

Ei vaan mitä mä höpisen. Trullejahan ne oli pääsiäisenä.

Pakana kun kirkko yrittää pitää otteessaan. Mitä mä kuulin jotain raamattumainoksia bussissa radiosta. Ihan niin kuin tuo ikivanha kirja tarjoaisi nykyaikaisia ratkaisuja. Kaus me siitä.

Mitäs muuta, mulle luuta. Sahaan poikki sormet nämä, näpsäkkäät. Keittoon vaan, liemeen, siihen riittää huutopelkoja, mitä myrkkyjä paha kuningatar omenaan imeyttikään. Ei tullut sydäntä Lumikin metsästäjän rasiaan. Oli synkkiä tarinat veljesten, merenneitokin muuttui meren vaahdoksi.

Patriarkaali kieli on hauskakin kuulemma. Wäännellään tätä nyt sit. Älykkyys ja soveliaisuus, kehittyi kun luolamies toiselle nauroi. Tanssiessa kieli sivistyi. Isot sanat muodostui. Peikon häntä, sisiliskon suonia, käkätystä ja juonia.


Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King