Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

No ei mulla sit muuta kaikkea

(Kuvia)

en yhtään ottanut sulkkikseen peluuseen mennessä tai muutenkaan. Pelasin vaan pokemon go bussissa ja keräsin kavereille parisataa lahjaa matkan varrelta. Söin kanacaesar wrapin ja cookiedough suklaalevyn. Join sinisen urheilujuoman, aloe vera mehun, kahvia ja jogurtin. Voitin 4-0 mutta yhdessä erässä oltiin tasoissa 9-9 että olis voinut mennä 3-1 mutta en suonut sitäkään vastustajalle. Kävin suihkussa ja pesin hiukset päästyäni kotiin ja kaikki kerrospukeutumiset meni pesukoneeseen. Reikiä tuli taas nilkkasukkaan 1kpl kantapäähän. Ostin myös sinitarraa 😂 kallista oli mutta toisella lahjakortilla on vielä vähän synttärirahaa. Kaverin 7kk pentu rakastaa mua ja leikki kovasti. Hikoilin ja pyyhin hikeä parin nenäliinapaketin verran. Mitäs vielä? Ei kysytty. #irtisomesta #hyväliikuntaparempikunto oli siinä vähän erimielisyyksiä en jaksanut murehtia 2tunnin yöunilla enää #räjähtäväävoimaa jaha Joku poliisi otti kiinni yhden auton en jäänyt paikalle oli kuulokkeet korvilla ja tota jäi joku asia vielä.. #makkaratehdas #perjantaijuoma😂

Ai niin mulla on kuulemma kaksoisolento Hämeenlinnassa

Sain 120 euron sponsoroinnin google tiimiltÀ tehdÀ omia mainoksia... naisyrittÀjÀt ryhmÀstÀ tuli heti joku aiheeseen liittyvÀ keskustelu vastaan kun olin tehnyt ekan mainoksen ja ne "avainsanat" nyt tuskin mun "myyntiÀ" tulee parantaa esim... new iphone 4, silk shirt, Finland tv... liittyy? kuka niitÀ etsii? JÀtin Google Adsin oppimaan ihan itsekseen asiaa ja kokosin itseni kasaan lÀhtien toiselle puolelle Tamperetta. Tampere on melko kaunis metropoli vaikka sanonkin. NÀhty vaivaa ettÀ se tuntuisi omalle

Olen kova hemmo kuin kanamunakenno -Kajsa 4lk mutta oon ehkÀ runoillut ennenkin

En mieti enÀÀ mitÀÀn, laitan vain jollekin alustalle someen jotain ajatuksia vaikkei olisikaan asioita. Kerran kuussa tuntuu ettÀ rakastun uudelleen omiin ajatuksiin joistain henkilöistÀ ja sitten meneekin yö vÀhillÀ unilla. Onneksi ei sen useammin.

Paska vetÀÀ kÀrpÀsiÀ puoleensa eikÀ kukaan ole ikinÀ iloinen ettÀ mulla menisi hyvin. Paitsi joku joka on kiitollinen kaikista yleisesti.

Facebookissa oli joku poliisin My Day stooria. Mietin vielÀkin tekiköhÀn se entinen naapuri minusta rikosilmoituksen vai nauroiko poliisit sille pÀin naamaa. Ei sillÀ mitÀÀn ollut ja mua kohtaan sen viestit oli sen verran törkeitÀ ja loukkaavia ettei mitÀÀn rajaa sen hullunkatseella. Omisti sitten koko Hervannan loppuviimein... ainakin heidÀn talon pihan. Onneksi olin pikkuhiljaa valmistellut muuttoa ja tÀÀ sattui vapautumaan vaikka pitikin pÀÀstÀ heidÀn remontoimaan tÀtÀ ja sitten koronat eikÀ mulle olla etsitty muutakaan kun maksan vuokratkin niin hyvin.

Eilen tuli ladattua jokin jÀrjestely/minimalisti sovellus ja siinÀ oli tarkoin huone huoneelta ohjeet siivoamiseen ja asioiden pois heittÀmiseen. Se on mulla nyt pari viikkoa ilmainen niin pitÀisi saada jotain jÀrjestystÀ.

TÀssÀ on eteinen ja siivouskaappi, pieni kylppÀri, olohuone, keittiö(-komero), makuuhuone, ruokatavara kaappi ikean hyllystÀ jne ja toi walk-in vaatekaappi jonka ylÀhyllylle uppoaa suurin matkalaukku (tyhjÀnÀ ettei tipu pÀÀhÀn) sekÀ kanahÀkki ja parveke. Pieni kaksio 39m2. (Ei tosin kelvannut eksÀlle kahdelle ihmiselle)

Tavallaan joo tilaa mutta en ole erityisemmin tÀtÀ sÀlÀÀ ja kirjoja ja muuta muinausmuisto juttuja poistanut pysyvÀsti. Rasia on rajallinen tila ja kotis on sellainen kanssa... aina pitÀisi pienempÀÀn mahduttaa tavarat eikÀ levittÀÀ ympÀriinsÀ tai jotain-

Mutta niin en todellakaan vihapÀissÀÀn estele jokaista vastaantulevaa, kolmen lapsen isÀÀ, vaan kun ei ymmÀrretÀ kieltoa ettÀ tuhlaa aikaani jne varmaan tunti meni eilen siinÀ kun noita vonkauksia tuli suoria ehdotuksia instagramissakin samalta ihmiseltÀ kahdelta eri tililtÀ ynnÀ muuta eivÀt kerro edes oikeaa nimeÀÀn. EhkÀ eivÀt luovuttaa osaa. Jostain tullut pohjaton kaivo maine.

KÀyttokelvottomuus. Suoraan roskiin kaikki oletukset ja mielikuvat joista syytetÀÀn ettÀ herÀtÀn jotain sellaisia vaikka eivÀt sitten pysty kertomaan luulivatko vÀÀrin ihan kuin sitÀ ei tarvitsisi avata enempÀÀ vaan keskustelun pitÀisi tyssÀtÀ siihen kun jÀÀnavaus ei toimi vastavuoroisesti.

Miesten kanssa ei voi olla ystÀviÀ. Mulla on ehkÀ tasan 2 naispuolista instagram kaveria jotka jaksaa tykkÀÀ ja loput maailmasta ei viitsi tutustua.

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King