Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Ummet ja lammet ois miten voisi

Mitä tekemistä olisi. Fotarilla muokkailla ne kolme 00-luvun kuvaa pikkusysteristä jotka mulla oli ja... lähettää sille kollaasi joka avautunee Phonen näytölle täyttäen ruudun sopivasti. Vieläkin takaraivossa kaikki käskyt poistaa ja olla jakamatta mitään toisten kuvia. Sitähän se välittäminen sitten, niin.

Vähän tylsää ja toisaaltahan, voisin mitä vain tehdä, energiaa piisaa, kun saanut lepoa viimeiset 24 tuntia. Ehkä jossain väitin että 48 tuntia eiköhän se siltä tunnu. Kaikkiin sääntöihin on aina poikkeukset.

Tosin kauemmin mä googletin sukkia. Sellaisia jotka liittyisi kirjaharrastukseen että voisi sit leveillä niillä bookstagrammiin. Kaikki printit on jotain hölmöjä en viitsi sukista maksaa. Ei kandee klikkailla s.postin juttuja ollenkaan missä mitään ilmaista luvataan, kun niillekin alkkareille oisi tullut dollarinmerkkejä eteen eikä edes omassa koossa söpöä mitään. Tihrustin niiden printtejä. not worth it

Kaikki Halloween tapahtumatkin on haettu ja niitä ei oikein näkyisi. Lähin mihin tuli kutsu olisi Turussa. Ja en viittisi Särkänniemeen pukeutua vaikka voisi olla kiva niiden kärniväälit kokea.

No mutta jos ei ole rahaa niin käyttää sitä mitä on. Sukankuluttajia moneksi. Mennä sukkana sisään. Sukat ei ole turhuuden merkki.

Eksän jotkut vanhat kolitsit jalassa. Pyykit märkinä pesukoneessa. Saisipa aikaiseksi oikeastikin aikuisesti.

Ruutuaika jotain alle tunnin tällä viikolla. Potter pelit on vaikeita, ask.fm kysymykset typeriä, minusta kertoo enemmän ne joihin en ole vastannut. En tiedä x3 Ihminen kesytti suden useammin kuin kerran ja kalatkin voi masentua. Tsöhses.

Kaikki toistaa kaavaa eikä haukku tee haavaa. Kyllä ennustava tekstinsyöttö opettaa.

Muutama askel poispäin kommentista niin keksin toki vastineen mutta kelpaako sekään, onneksi estin ~nykyajan nettirunoutta

Yllätys: oli vaikea nukkua yöllä kun olin nukkunut alkuun koko päivän, mutta sitten aamupäivä meni vielä silti ihan helpolla.

Mikäs mua masensi niin että nukuin 48 tuntia: N00h, yleensäkin ihmisyys sekä miespopuLaatio joiden vuoksi mieluummin kuolisin kuin olisin mies....

Kävin kaupoilla. 

Bussikuski toimi omituisesti. En edes heilauttanut kättä mutta se pysähtyi eikä ketään noussut poiskaan. Kysyin meneekö se Prismalle. Joo. Ei se kauhean kauas ainakaan jättänyt eri pysäkki kuitenkin kun minne tähtäsin. Ehkä mun "I'm special" pipo saa oikeesti ihmiset miettii olenko vammainen? Kysyttiin paperitkin infossa..

Ostin pari tuoksukynttilää "eksän muistolle". 

Piti hankkia sellainen rasia jossa kaadan kiehuvan veden nuudeleiden päälle mutta olisi kannattanut sittenkin ottaa se 2,5 euron lounasrasia eikä 0,8L pakasterasiaa tms euron kalliimmalla.... siihen ei edes mahdu isompi paketti nuudelia.

En oikein hankkinut limsoja tai snäksejä... no okei extra flaming hot nacho cheese doritos tuli otettua maisteluun ja kolmioleivällä pärjään. Vettä ja teetä. En jaksa kauheasti rahdata sellaista mikä kuitenkin tekee niin lyhyen matkan suusta alas jne vaikka hanavesi maistuukin naisten ehkäisypillereille. Paskan sivumaku.

Mitäs sitten... sitten sitten... pyykit peseytyy tuolla taustalla ja kello tikittää. Meikkipöytäni on puoliksi meikkejä ja loput paperitavaraa tai elektroniikkaa, hiusjuttuja vaikka siis keittiönpöytä onkin. Olen hamsteri vähän. Silti välillä tarttee käydä hakemassa se yksi yrttitomaattisose tai soijarouhe tai teepusseja, hunajaa, maitojauhetta...

En edes käytä maitoa kuin kahvissa niin miksi maksaisin yli euron lähikaupassa lisää vielä siitäkin ilosta että joku saa pumppailla niiden utareita.

Hah haa. No mut joo ihminen on julma. Norsuja pidetään ja kidutetaan oppii kivun ja kärsimyksen kautta ja lehmäksikin on haukuttu jne. Silti ihmetellään miksi "just ne kauniit naiset" jotka joku Elon Musk naamarin takaa, varmaan joku 12v tiktokin ihme, on tavannut, eivät koe miesvihaa. Kuin olisin eri kastia mutta kyllä naiset pelkää että miehet tappaa ne, liekö ensimmäinen peloista. Kaikki miehet on tunnetusti saalistajia. Ja miksi olen miesvihaaja tai toksinen feministi, et niinku hei miehet pysykää loitolla tää on vaarallinen? Kylläpäs mua pelottaa niiden miesten jutut taas, UUUUUUHUHHHHHhhhhh

Pidä lehmää tallissa niin maito ei lopu koskaan paitsi sit kun tapaa uuden lehmän ja vuohi jättää. Eikun... miksi ostaa maitoa kaupasta kun omasta lehmästä saa ilmaiseksi...

Huoh, onneksi mä yleensä jätän, nää pettäjät omaan arvoonsa. Vaikka mulla olisikin kik viestimessä jotain lähes sata yhteystietoa miehiltä jotka ei edes nimeään paljasta, lähinnä eki62v etsii herttaista tyttöä johon tyhjentää pallit, OIKEASTI kertoo miehistä vain sen että niitä kunniallisia ei ole.

Mun ei tarvi etsiä ketään koska niitä tulee vastaan. Setämiehiä jotka vilpittömästi kertoo hymyilemisen eduista juuri sinullekin. Pettäjiä jotka kertoo 500 sanan romaanin mitä tekisi mulle yhden kahvilassa törmäämisen jälkeen häneen. Mitä mies "tilanteelleen" voi. Kouluttaisin jos ne oisi vielä nuoria hieman kommunikoimaan ennen pettämiseen lähtöä.

ETTÄ ollaanko sitä kuljettu toisen kenkissä 500 peninkulmaa ennen kuin huomaat että olet 500 peninkulmaa siitä toisesta ja sulla on hänen kengät!!!! =kiusaajasta tai vihollisesta mun sanonta tavallaan... "kulkea toisen kengissä, housuissa, tms" eli ajatella asia toisen näkökulmasta =0000)

Eikä tässä sit muut asiat ole pilanneet meikän talviunilta nousua.

Anomuumit on yliarvostettuja

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King