Translate

kävijäpiikki

Minulla on sydämessä älykellon kokoinen aukko nyt kun olen räplännyt ipod nanon kosketusnäyttöä

liian vaikeaa
Ostin 2010 lopulla "rannetietokone":en. Kotimainen, oli hyvä takuu mutta ne toimitti vain uuden vyön. Kaloreita en kuluttanut ollenkaan sen mukaan. Ei ole enää vyötä. the end. Laitoin sen tori.fi 12 eurolla :D:D maksoi 79e...
myyntipuhe (Ihan kuin suoraan jostain paskat torilöydöt videolta)
"Tähän voi syöttää painon ja pituuden ja sillä voi ottaa aikaa. Näyttö on himmeähkö ja valaistuu lyhyen aikaa. Kellon virkaa toimittamaan?"

kaikki brittein nanot maksaisi yli 50e ja torissa oli yksi kpl 30e alennettu hinta... mun kaveri sanoi että kun siitä sammuu näyttö niin musiikki lakkaa >.< öri öri

Leikin että mua kiinnostaa vempaimet.
Odotin mäkissä 10minsaa hampparia ja pirtelö oli liian makea ja kahvin heitin roskiin kun sekin oli pahaa.
Parempi kun saa kaverilta sen äidin tekemää kuivakakkua vanilja-suklaa aromisen moccamasterilla keitetyn kahvin kanssa.
Toisaalta en ole vielä maistanut hiilihapotettua kahvia mitä ostin kokeeksi yhden karamellin makuisen ::o
.
.

Aurinq lasq morjenz

Lukunopeus 70 sivua tunnissa

 uusi jakso vartin. Viikonpäivät menneet sekaisin. Tännekin kirjoitan 1,6 tekstiä päivässä. Menossa katsomaan vanhaa kämppääni. Myyn samalla kaverille sen ipod nanon. Mulla ei ole sopivia kuulokkeita että radio kuuluisi siitä mutta tilasin kiinasta parilla eurolla pitäisi saapua maaliskuuhun mennessä...

Jotenkin oli vaikea lukea tuota ääneen ja sen äänestä ehkä kuulee loppua kohti. Miltä ääneni kuulostaa. Ei mitenkään hunajaiselta enkä ole autotunettanut mitään. Tupakoitsijan ääni vaikkakin oma, eli kuka omasta äänestään pitäisi?

Luin 30 sivua eli 4 lukua iltasaduksi astrofyysikon novellikirjaa. Selitti seksin tarkoituksen ja evoluution, ruoansulatuksen(elimistösi varastaa vetyä ja käyttää jokaisen pisaran) ja miten tiede on ihmeellisempää kuin sci-fi. :¨D

Missä kakunmuruseni on? Kehon kuuntelua ja antaa laitteiden kertoa puolestaan

Lataan vanhaa versiota iTunesista. Odotan että mulle tuodaan iPhone4 kaapeli kotiin ilmaiseksi!!!! Roskalava ryhmä on paras!!! Mulle puuhaa. Vieläkö toimii ja ehkä ladata siihen mp3sia siihen jostain!!!  :o
Vartin päästä pyykkivuoro

Kyseessä siis tämä soitin joita saa torista muutamalla kympillä. Sain joskus pisteillä jostain ilmaiseksi mikälie pointshop.

2010 on jo melko retroa
Sit yksi fb-kamu ilmoitti että sillä olisi kuivakakkua lahjoittaa ja se asuu lähimain. Tosin se tuli kipeäksi?

Muoks. vanha iTunes ei käynyt mutta sopi kyllä uusin versio Music sovellusta MacOs Catalinaa. Kaksi kappaletta ja yksi äänikirja löytyi kirjastostani #notamusiclover

Mutta tuli puhetta nokian vanhoista musapuhelimista ja 2004 Justin Timberlaken SexyBack ja J.Lo:n On the Floor oli silloin kuumaa settiä kun mulla oli rajattomat kuuntelut melkein vuoden.

Ja tosiaan tämä vauveli on jo myyty!!Kohta pääsen sanelee kun saletisti alan menemään

Kenties mulla on se autistinen logiikka, kun mua rauhoittaa tutkailla asetuksia monta tuntia facebookista. Toki poltin pari röökiäkin, ehkä sekin rentouttaa mt-potilasta sisälläni. Kohta lähteä pois näistä helmoista. Nukahdin vasta kolmen jälkeen yöllä. Digitaalikello pöydällä pari tuntia edellä näytti varmaan aamun tunteja. Meni kaikki tahdonvoima etten hilsepaakkuja enempää rapsutellut.
Silmät menee rusinoiksi.
Näin unia, jonkun mielestä "long numbers" oli hauska nimi ranskalaisille. Viittasi ehkä golden longseihin, ehkä vielä enemmän elintarvikkeiden lisäaine numeroihin. Sitten siinä oli pokemonin peluuta ja glitch kyseisessä maailmassa.
happypancake.comissa löysin mun 2013 -tilin. Kajsazhor.
Juttelin yhdelle miehelle, liityin tinderiin takas, ja kaikki lähti vaan siitä että piti esitellä itseni Pirkanmaan sinkut ryhmään johon joku ehkä lisännyt mut joskus enkä vaan ole viitsinyt poistua.
Kaikki odottaa jotain chattia minuutin ja sitten poistaa osuman heti ja jos en muuten kiinnosta ihmisenä. Turha ottaa nekkuunsa verta keltään ja vaikka maksaa tuosta mitään kultaista tiliä D:
Tuossapa tuo geneerinen kirjoitus inhvoo

 • merkkejä sai olla 500?

Tein jotain väärin ja unelmieni mies jätti. ESIM.:
1. huudahdin parkkipaikalla, "vittu!" ja tyyppi säikähti vaihdekepillään
2. liian vanhaksi haukuin
3. Ei ollut enää mitään miten olisin voinut helpottaa toisen elämää. KYYNEL.
Jos haluat olla onneton niin vie mut vihille tuomiokirkossa KIINNOSTUKSET
Grunge+Sulkapallo+Blogin kirjoittaminen 
Paino ja pituus 164 cm, 120 kg
Silmien väri: Harmaat
Lapsia: Ei
🌞vaaka 🌙härkä ⬆️skorpioni
Joululahjaksi sain pokemon shieldin ja URSAN novellikokoelman+🧦🍫


ei ole fry vaan dry :P:P
Joku lisäsi snäpissäkin kaveriksi. En käytä snäppiä koska en ole tarpeeksi nuori. Tai siis joskus 2016-2017 ehkä tehnyt sellaisen tilin. Muutenkin jo väittää että käsitellyt kuvat silloin kun ei edes ole ellei iphone11 tee jotain omin voimin.

Perjantai ja Robinson Crusoekin kaipaa pitsaa. Mulle tulis jauhelihasoppaa. Sama tuo kun suussa on jo paskan maku.

nuorena vitsa väännetään

Olen se yksi prosentti "yhdestä prosentista" netin nurkkauksessani kylmässä ja eristetyssä minne jäänyt ikuisiksi ajoiksi unohdettuna

herra monopoli potkitaan vankilasta ulos
Facebook, on eri asia kuin sovellusten käyttö joissa, lukee selkeästi "from/by Facebook".
Etsin itseäni hakuhistoriani mukaan. Tositarkoituksella.
Jokaisella on varjoprofiili siellä jos käyttää whatsappia tai instagramia tai muuten omistaisi ihosäkin, hermoston, luut, näkökyvyn tai todistuksen kansalaisuudesta. Toisaalta eräs mies kerran mut ilmiantoi ja poistettiin jo silloinen tilini. Siinä kuvassa taisin nojata perseellä lavuaariin Pitkäniemen vessassa.
Ei ne sentään ehkä vainoa mua poiskaan tuolta mutta tiliä tilin perään ole luomassakaan.
Mutta kuitenkin jotenkin kuollut paikka. Luulin että ne media-alan opiskelijat vitsaili, kun sanoi ettei edes henkäys käy.
En osaisi nimetä pikkusiskoni kavereista yhtäkään. En löytäisi ketään koulukavereista Karinaisista, Isojoelta, Honkajoelta, Ylöjärveltä, Tampereelta, Wightin saarelta. Tai nettituttuja, entisiä opiskelijoita, avopuolisoita, askartelijoita, taiteilijoita, lääkäreitä ja siivoajia.
Ei maailma nyt niin pieni ole. Miksi edes on luokkakokouksia kun jää vaan kauhea ikävä. Ja loput ajasta ihmiset ei on tervetulleita vain talutushihnassa.
Facebook eli the naamakirja?
En tunnistä keitä se ehdottaa. Menen jumiin kun painan rasteja kaikkien profiilikuvien nurkassa. Siellä taisi puoli vuotta olla samat naamat ja ehdotukset mutta en lähettänyt kutsuja, ja ahdistaa jo muutenkin mitä ihmiset päättävät näyttää julkisesti </3
Eikä se tiedonkeruu käyttäjistä haittaa mua mutku en edes ole töissä niille jotka käsittelee sitä tietoa tai muuten paranoidisesti ajattele asiaa. Paitsi kun hankaloittaa sitä, miten yksinäiseltä tuntuu elämä?
Ainoat jotka pysyy on ehkä vanhemmat kunnes nekin poistuu keskuudesta. Eikä mun edes kehityspsykologisesti pitäisi ajatella moista vielä tässä iässä.
Koittaa nyt sitten samanikäistä ja samalla aaltopituudella olevaa ihmistä koittaa tavoittaa?
Laitoin ystävyyssuhteet julkiseksi, annoin boteille, lupia mainostaa tai tallentaa välimuisteihinsa profiiliani. Mitä tahansa että joku. olemassaoltaisiin ... jaa-a
Vähän pitkä mutta "elämä on".Tässä osio Wikipediaa(= johon voi luottaa 70-80%)


On selvinnyt että Facebook rakentaa "varjoprofiileja" myös ihmisistä jotka eivät ole edes liittyneet palveluun. Palvelun toimitusjohtaja Mark Zuckerberg sanoi Yhdysvaltain kongressin kuulemisessa ettei tiedä mitä tarkoitetaan eikä palvelussa käytetä tätä nimitystä.Packet Storm Security -tietoturvayhtiö on todistanut ei-käyttäjistä luotujen profiilien olemassaolon jo 2013.
Tiedonkeruu tapahtuu ilmeisesti Facebookin skannatessa ihmisten puhelinten yhteystietoja ja puhelinnumeroita ja muiden yrityksen omistamien verkkosivustojen kuten Instagramin ja WhatsAppin tietoja.
On anekdoottisia epäilyjä siitä että Facebook kuuntelee matkapuhelinten mikrofoneja ja kohdistaa mainoksia puhutun perusteella. Tätä ei ole voitu aukottomasti todistaa. Palvelu on vuonna 2016 antanut lausunnon ettei se tee tätä.
Keväällä 2018 paljastui tapaus, jossa Cambridge Analytica -yhtiö oli hyödyntänyt 87 miljoonan Facebook-käyttäjän tietoja poliittiseen mainontaan. Cambridge Analytica oli saanut datan tavalla, joka rikkoi Facebookin käytäntöjä. Tiedosta rakennettiin profiileja, joille kohdistettiin poliittista mainontaa Yhdysvaltain vuoden 2016 presidentinvaalien ja BrExit-äänestyksen aikaan.
Syyskuussa 2018 Facebook vahvisti joutuneensa tietomurron kohteeksi, jossa 50 miljoonan käyttäjän tiedot ovat vaarantuneet.
Heinäkuussa 2019 Facebook sai Yhdysvalloissa viiden miljardin dollarin sakot käyttäjien yksityisyyden loukkaamisesta. Federal Trade Commission tutkii myös yhtiön yrityskäytäntöjä ja sitä, onko se käyttänyt väärin määräävää markkina-asemaansa.
Elokuussa 2019 selvisi että Facebook on tallentanut käyttäjien Facebook Messenger -palvelussa käymiä äänikeskusteluja. Keskusteluja on jaettu sadoille alihankkijoille, jotka ovat litteroineet keskustelut tekstiksi. Yhtiön mukaan tarkoituksena oli kehittää tekoälyn kykyä tulkita puhetta. Facebookin mukaan käyttäjät ovat antaneet tähän luvan. Puheluiden kuuntelu lopetettiin kun se tuli julkiseksi.


by the way miksi tämä näyttö itsekseen kirkastuu ja haalistuu

MIHIN KAIKKI PERUSTUU!!!! annan kätellessä sähköiskuja (hankaussähköä) ja jos menen valotolpan ohi niin niitä sammuu tai välkkyilee.
onnenpotku vai ihan tsägää. Ehkä jotkut lukee vaikka iltasaduksi kun, eihän tällaisen paskan kanssa, tarvitse pitää yhteyttä.

Jos ajatella saattaa mitä tuleman pitäisi, ei heikompi pää kestäisi

Kaipa sitä vuoden ekana viikonloppuna voisi olla jo kotona. Heräillyt kymmenen maissa aamulla pari viikkoa ja mennyt puolenyön jälkeen nukkumaan. >>>Pihalla käymiset rajoittuneet ja ruutuajat paukkuneet niin hedari on vähän koko ajan.<<<
Ruokia riittää kuulemma. Mua ei erityisemmin nappaa syöminen enää.

Näen kaveria lauantaina keskustassa ja mennään katsomaan uutta kämppää ja toivottavasti ne kirjoittaa mulle jonkun asuntotarjouksen, jos ei vielä vuokrasopimusta voi. Koska sitten kela päättää taas tukiasioita.

Olen pelannut joululahjani jo kaksi kertaa onnellisesti loppuun, the end.

Vielä puuttuu pokemoneja, ym mihin kuluttaa tuntikausia aikaa säätöä, tappeluita ja munien hautomista, raiditappeluita, kokkailua... mulla ei vielä ole edes 100 levelistä pokemonia mutta eipä sitä voi nostaakaan sen statseja joka on jo 90.

Niin pelaan vaan yhden pokemonin taktiikalla. Nimesin sen Dracopultin Dracoenatoriksi. Sillä on lohikäärme, ötökkä, ja kummitus liikkeitä jonka lisäksi tuo ampuu itsestään pikkulohikäärmeitä. Annoin sille amulet coinin että saan tuplasti rahaa kaikista tappeluista.
Legut on kiinni saatu, vielä pitää päihittää Leon battle towerissa. 250/400 pokemonia on kerinnyt evolvoida ehkä vajaa 100 niitä.
>>>Pelannut nyt sen 40 tuntia. <<<
Launtaina alkaa uusi kausi tappeluita joita voi voittaa muita vastaan? /redditin mukaan

Olen pelannut puhelimellakin paljon. Somen lisäksi vähän yli tunnin selannut tarroja, joita kerryttää omaan näppäimistöönsä, myynyt ylimääräisiä, ostanut itseltäni niitä toisella puhelimella, ottanut kuvia taustalle myynti-ilmoituksiin, mainosten katselulla rahoittanut sitä että se sovellus ottaa myyntipalkkiota tarroista. Siellä on vaikka mitä funkoja, gameofthronesia, buffya, salaisia kansioita, marvelia mutta myös tietyt tarrat kuten disneyn -ja osa sarjakuvista joita on nähnyt vaan satelliittikanavilla, tai nalle puh... ei saa keräillä tästä maasta käsin, Euroopan alueella.

kajsa blomin joulunajat applen laitteilla ja vähän nintendonkin. [tulisi hyvä otsake]

mut ruokitaan ja pyykkini pestään. Juustosämpylöitä on tarjolla 247. Melkein sama virvokkeissa.
Vähän liiaksi hemmottelua siihen verrattuna mitä on odotettavissa. Muuttopuuhat, loppusiivoukset, kantamiset, loput pakkaamiset. Tietenkin myös viralliset hakemukset. Sitten kun on kaikki vähä vanhassa yksiössä, niin ei helpotu.
Itsepalvelupesulaa mahdollisesti, sekä Prismalle kävelyä 2 kilometriä jos haluaa ruokaa. En edes pyöräile. Ja sekin että kerran kuussa matkattava terveysasemalle hervannan keskustaan lähes vuosi koska mennyt vaihtaa terveysasemaa.
Ei edes tiedä mitä busseja kulkee, vaikka ei eksyisikään.
Joka viikkoinen psykoterapian jatke...

En mä tiedä. Jotenkin vaan. Nähtävää, koettavaa, jaksoi tai ei, satoi paistoi- tai lakkaa satamasta. Askeleita onpi eteenpäin, ei kerran pukin kavion verran heittelehtimällä ja hyppelehtimälläkään ja muita persuuksiin puskien. >:(

Onhan se yksi päivä tämäkin muiden joukossa mutta hyvästi vanhuus


Olipas taas. Ei se raha taivaisiin ampumalla kasva mutta viljellään silti.

flashbäkkejä vuosikymmeneltä tulvi aivoihin rankasti. Mun piti vanhuksille selittää mitä on meemi ja häshtägit. Ulvahdin pariin otteeseen "eih!" esim kun stadin vuosivaihtuuyle konsertissa oli paperiliitin Word avustaja maskotti tai kun radionova soitti Bad Romancea lady kakalta. yyh hyi helvetti nostalgia on tällaiselle millenniaalille aika kylmiäväreitä tuottava elämys. toi z populaatio jotka on syntynyt meidän jälkeen 00- luvulla ei kyl tajua mitään paitsi tuijottaa puhelimiinsa. Ne ei ole kerännyt tarroja eikä kiiltokuvia, vaan streakejä snapchatiinsa.


Kannattikohan sitä herätä

Sainkohan hermon pinteestä. Youtubessa oli kyttyräselkäisyyteen ratkaisu. Parantaisi varmaan sunkin liikeratoja. Niin 10min päivässä ristiselän lihaksia ja eikös vaan parane ryhti. Kunhan ei kompensoi alaselän kaartamisella. Vedän joskus mahaa sisään ja samalla varmaan selkäranka kaareutuu just siten. Ole tässä nyt sitten. Niskojen nakkelus ja kohautus ja kaikki muut.
Rystyset oikean käden sormet ym nivelet ei ole enää kipeät, siirtynyt muualle seksikäsi.

Kutsuttiin päivähoitajani luokse joka hoiti minua pienenä ennen kouluun menoa ja joitain muita lapsia. Niillä on koiria. Sitä ennen syödä kotiruokaa. Makaronilaatikkoa, jälkkäriksi rahkaa.

Heti kun pääsen kotiin täältä, niin ajelen kulmakarvat ja muut, ihokarvat en ottanut mukaan välineitä... en tiedä vielä koska sitä menisi varmaan aikaisintaan ensi vuonna.

Laihtunut ehkä pari kiloa. Ruoka, kun sitä on tarjolla, eikä osaa kaivata enempää. Kirjoitin juurikin muistiooni että pitäisi useammin tulla dieetille. 2008 vai koska viimeksi täällä asuin ja paino tippui olennaisesti. Mikähän sen tekisi... ehkä hukkaan kotona tyhjyyteen tuijotteluun liian paljon energiaa. ehh hehhe

Pese ja kuori ja keitä perunaa

   1. Haetko elämältäsi mitään?
   2. Voiko sulta ostaa pikkarit?
   3. Kiinnostaako ukkomies?
==> näitä kysellään kik viestimellä. @kitujainen
Sunnuntai-iltaisin ihmiset on yleensä eniten puutteessa. Eikä ole edes vielä ilta.

 • En myy, mun mummualkkareita
  • koska se ei ole kauhean kannattavaa bisnestä eikä mulla ole kokemusta. 
 • En todellaaan aio varattuja miehiä iskeä, sillä
  •  mitäs helvettiä. 
 • Elämältäni haluan kaiken helpolla. Jos ihastun johonkin/rakastun/mietin sitä koko ajan niin sitten kun näen sen oikeasti niin juoksen vaan karkuun. Sama kuin nuorena tein. 
  • En lapsia halua tai naimisiinmennä muuta kuin samassa kirkossa jossa isovanhemmat suuret häät okei ei ole ajankohtainen todellakaan ikinä enää. Mutta oisi se kiva että joku kehtaisi sanoa ettei sitä kiinnosta etten mä turhaan kiinny.Lukenut pari tuhatta sivua kirjoja 2018 sekä 2019.