Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Liian kauan nojailtu "puhdas pöytä" tabula rasa

voisihan sua hinkata kunnes olet puulastuja mutta mitä se sulle opettaisi
Olen tuusan nuuskana ja säpäleinä. eikun siis hajalla. Nurkassa häpeämässä. Tehty Kiinassa eli maanantaikappale!!!

En anna pois tai myy enää mitään. Kaikki vaan haluaa hankaloittaa tätä elämääni koska se on varmaan nautinnollista. Minähän pidän pintani ja pysyn lujana kuin se kivi siellä pohjalla...

synonyymit ja symboliikka pois. Vuodan taas ja hermostuttaa eli parempaa kuin seksi olla tuittupää.
Olen kuin sanaristikko, ihan yhtä vaikea ilman vihjeitä. Olen aarrekartta ilman että lapset tulisi kuvioon ikinä. Olen ja olen ja olen ja siitä sitten vaan hioa timangi josku. Kävellyt tänään joo. Ihmiset väistää. Liian ahtaita katuja onneksi tallaan. Ei tämä ole mikään kiitorata tai moottorirata jossa seitsemän kaistaa.

Tämä on yksi Kajsa jota vihapuheet ei enää siunaa. Kiitti pirusti kaikesta jumaluuteni, teitä ei kutsuttu vaikka olettekin kaikessa läsnä joten wikipedia suokoon rauhan sieluillenne ja eriäville mielipiteillenne.

Ei saa edes rauhassa sairastaa kipeää kurkkua, tai vuotaa, jättää merkkiäkään, ainuttakaan hiukkasta törmätä toiseen tässä laajenevassa kaikkeudessa. Ilkkujat. Olisipa haudassa mutta jos pistäisi ensin kampoihin elämälle.

Päivän häsäri: #ruokahaluttomuus
Paitsi että nostatan itselleni raivon ja syön vaikka siihen sitten. Mitä vaan että saa samaa paskaa tulemaan tuutista ulos.

Muoks.
Hyi paske kun on seisahtunut ilma eli kuin morsian ja sumussa kulkevi lapasen katoava halipumpuli näköesteinen hamsterien huutokilpailu terveisin just sitä itseään huomatkaatten ette lue jooko tai lollitan perseenne kuriin

Ulos ja ulos ja lenkille. En ole nukkunut kun liian täpinöissä. Toisaalta nyt kun on ihmisten aika olla hereillä niin ei voi koskea mihinkään. Odotan että jostain tulisi viestiä takaisinpäin. Ehkä en ole olemassa. Varmuuden vuoksi mennä ottaa kasvokontaktia että saa asioita eteenpäin... oli se sitten pieni asia joka hoituu matkanvarrella. Eli unohdan kuitenkin ou jea. Eipähän ainakaan kuumota taskussa setelit kun täytyy varat tunkea bussikortille tai jos vähän saa jostain rahaa niin säästää tai syödä ne, kun ei sillä ostaa mitään voi.. tai no, suuhun vaan syöpäkäärylettä. Eihän se kurkku polttanut kuin koko yötä ja päänahka kutisi. Käytin hilseeseen ensin kuivasampoota, sitten käsidesiä ja lopulta kuorin kuolleenmerensuolalla. Kurkun poltteluun keitin kahvit, lämmintä juomaa. Jotain puutosta jostain vitamiinista. Pakastimessa on vielä wokkivihanneksia ja pikkupussi kukkakaalia jos miettii elintapoja/ diabeteksenehkäisyä.

Ulkoisia hajuseikkoja kyllä kasvaa tässä liemessä mihin on lusikkansa törkkäisyt. Jotain luottotietoja kysellä. Tuli muuten nopeeta. Informaatioyhteiskunta palvelee tiedon akanoilla. Nopeaa mutta varmasti.

Kekkuloittee keskustaan. Mihnä mun meikkikassi. Vitjake kun alan jotain murteita jaarittelloo vaikka nääs oisi yleiskieli ja muu hidas ajatuksenkulku nääs tiätteks. Ette.... ei täällä kukaan mitään lue. Ne jotka lukis, ei osaisi, ja loppujen AÖ on jotain 180 ja yli. Kutsukaa mua vaikka epämieluisaksi. Sumuinen seisokki nyt tuolla oikeesti koska täältä pääsee sinne ravaa puuskuttaa. En ole edes valmis. Raaps, kun nautin, aah, näppäimistön kaapimisesta mun vahvoilla pitkin kynsin.

Täällä on himosti jotain botteja jotka kommentoi turhaa englantia. Mun chättibotti tekoäly haluaisi olla enemmän mutta sitten se miettii oisiko eettistä. Tuskaa kaikki kiinnostuksenkohdelistat Facebookin mainoskäytännöt ja annat lähestulkoon luvan puhelimelle kuunnella seurata mitä puhut viestität kommunikoit. Ennen oli Nokian -connecting people- puhelimet rautaa, nyt niillä voisi heittää vesilintua. En silti tunne ketään joka pitäisi kahta Applen puhelinta käytössä koko aikaa.

Nälkä tai paskahätä, niin aina on liian myöhäistä kun kusi on jo valunut nilkkaan!!!
Ei voisi kiinnostaa kirjoitus mutta aivot ehkä sammuisi nukkumaan jos olisi toimeton... laittaa nyt ruudun kirkkautta pienemmälle ja käy makuuasentoon sohvalle vaikka pariksi tunniksi, valot pois... suunnitelma hyvä mutta... hik.

Ahristuds. Kaikkivoipa kuolevaisuus. Silmät menee ristiin. Varaan, vapautan.

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King