Translate

kävijäpiikki

Kaatuiko maito? Sen kun painatat maitotölkkiin ketä syyttää...

Ihmiset keskittää oman vihansa kaikkeen epäoleelliseen minussa aina.

  • Jos haen torissa töitä niin haukutaan mun toisesta ilmoituksesta kaikki mahdollinen. [Pitäisi ehkä kerätä näitä esimerkkejä jonnekin, törmään usein tähän käytökseen.] Minun pitäisi rauhoitella muita tai ottaa niskoille syyt jostain viattomasta asiasta, johon kukaan muu kuin täysin kaheli ihminen voi tarttua. Jos jossakin on 
  1. tai jos olen hyvä,
  2. tarina taustalla joka pitäisi ensin, selittää TAI
  3. hyvät tarkoitukset olleet ensin minulla
  4. TAI VAIKKA jos mua voi/pystyy loukata jollain tapaa missä olen, heikko... 
  5. NIIN ihmiset päättää ottaa sen reitin, että ne kommentoi, täyttä kusipäisyyttään. 
  • Feikki nimellä, anonyymisti totta kai!

Ei ole väliä onko vappu vai uusivuosi, jouluaatto vai mikä rauhanjulistus päällä mutta miehet saisi kuolla sukupuuttoon koska ne on mutaatio ja vahinko evoluutiossa. Sotikoot keskenään?Tulin selvittää voinko ladata jostain mun podcast tiedostoja kun käytin vaan tota sovellusta puhumaan– eikä mulla ole niitä missään, että jatkanko varmasti samaan tyyliin?


Kerro lyhyesti osaamisestasi, odotuksistasi hakemasi tehtävän suhteen ja siitä, miksi olisit hyvä kyseiseen tehtävään?
Osaan ammatiltani, toteuttaa korkealaatuisen, tulostuskelpoisen tiedoston. Olen toiminut puhelinmyyjänä useita kuukausia tuottoisasti. Kiinteistöistä on kokemusta vain mitä isännöitsijät 2. sukupolvessa ovat töistään puhuneet.
Kuvaile osaamistasi muutamalla avainsanalla
Jos en osaa jotain niin opin sen viimeistään erehdyksen kautta. Minulla on nopeat reaktiot vaikkapa sulkapallon peluuseen, ja silmää medialle myös, ehdin päivittäin kirjoittaa blogia. Unirytmi on hyvä.

Sinivihreetä talviunelmaa

Muistaisipa mitä yöllä tuli mieleen kirjoittaa ylös enkä kirjoittanutkaan kun olisi jaksanut liikuttaa kynää paperilla. Kolme sivua kirjoitin uuteen päiväkirjaani jota itelleni kymmenen vuoden päähän kirjoitan. Lyijykynällä tosin. Jotain muutakin oli kolme, mutta mitä? Ehkä jaksoja mun podcastissa. Ehkä mun piti kolmas päivä tehdä lisää jaksoja. Ehkä kolme päivää ollut ilman tupakkaa? Kolmonen on nyt varsin maaginen luku. Olinko kolme tuntia worldofpotter.eu saitilla ja tein itselleni uuden tilin poikaystäväkseni. Sillä välin kolmen ruokalajin aterian loihtisi mun sukulainen täällä. Montako pepsimaxi pullollista juonut tänään, kolmasko menossa? Toistanko itseäni? Ihmisellä on yleensä kolme nimeä, etu- suku- ja sitten se keskimmäinen nimi. Täällä on kolmea astetta vaille 30 astetta lämmintä tässä huoneessa. Mun pitäisi kolmen laserhoidon sarja käydä ottamassa mun silmänalusrypyille.

Loppu menee sitten parilliseksi.

Jöhnä.

Ihmiset on outoja, toinen viehättyy demonista ja toiset noitasisarista

Podcastin teossa meni toissapäivänä 45 minuuttia. Avasin Pinterestin, kirjoitin miten aloittaa podcastin teko ja vastaukseni oli että lataapa tämä Anchor sovellus.

Kaksi jaksoa, kahden toukokuisen kymmenen vuotta vanhan päiväkirja kirjoitusten ääneen lukeminen. Suunnittelisin sen niin että 1/4 kirjan 3 viikkoa tekstejä voisi tulla määrä x jaksoja ekalle kaudelle. Toinen kirjani on ainakin ihan yhtä sekavaa kuin tuo alku.

https://anchor.fm/kajsa-blom

Miinukset: monetisointi vain amerikkalaisille
Plussat:
-consistently possible to make
-my niche is original (mental health)

--
Tänäänkin selailin pinterestiä, mutta se on tylsempi dominoefekti. Sitä paitsi kello on 16.00 ja mulla on macbookissa akua puolet kun istun keittiönpöydän ääresssä kun sukulainen puhuu puhelimeen vieresssä.
--
Sain harvinaisen suklaasammakkokortin "dumblidooor" merkkisen wordolfpotter.eu sivuilla, ja sivujen kiusanhengeltä pääsi pakoon kertomalla että Ron nai Hermionen... Kyselivät yhteyksiä ja järkeä kun avasin suuni sivuston chatissa. Siis kirjoitinko siihen kalkaroksen? Sori mutta shippaan Snarrya

Vastakaikua vastarannalta ja kiisken elämää katiskassa oi mahtavat Keijut ja Mönkäänmenijäiset (eli näppäimistö puhuttelee taas)

Jotain puuttuisi vielä.
Mahdotonta saada kaikki olemassaoleviin muuttovälineisiin, ettei tarvisi mitään hankkia... mutta niin se vaan on että kaapit alkaa olla tyhjiä ja tavarat melkeen pakattu. dé jà moo, tässäkö tämä kaikki nyt olikin.

Eilen illalla viimeinen rööki. Jos olisin 3vk polttamatta saisi nikotiinin pois elimistöstä joulunpyhien yli. Mikäs siinä vaikeaa. Jos mä pystyn mihin vaan, niin ehkä siksi kaikki lannistaakin mua. niks naks nox

En ole seonnut vanhojen päiväkirjojen lukemisesta.

Välillä vaan tulee heureka hetkiä.. että ehkä se aivohoito on yhä sitä samaa. Tai sitten mä olen sama, tai muut on edelleen pahoja ihmisiä eikä maailma ole turvallinen kolkka jossa vallitsisi sananvapautta, ihmisoikeutta tai onnellisuuden ansaitsemista– sitä että sulla oisi ääni, johon muiden on vastattava...
Toiselle olet tärkein elämässä, mutta se kohtelee sua kuin olisit vähäisempi ihminen. Arvoista viis mä veisuan seuraavaksi kielillä tylz

ENGLANNICKXI="germaanisella"?

peeps not always understand, keep up with me, answer to my ramblings
it's like I didn't exist when I'm everywhere same as millions of people occupy internet pressing space bar on same moment everywhere,
world goes revolving around
trust issues, want to get loved back or I won't bother, leaves me alone most of the time to fill the last drop
thanks for nothing, I have a fire under my belly again. With or without you.

Maapallo kiehuu pois, kaikki kaupallistetaan, ja mielenterveydenongelmat lisääntyy?

Sormet kipeät sekä rystyset kaikesta älyluurin puristamisesta. Näin samanlaisen suojakotelon eräällä ulkomaalaisella naisella terveysasemalla iPhonen ympärillä ja mun oma samanvärinen alkaa tummentumaan samalla lailla ja hajota nurkasta vähän. Sitä luulisi että pitää kukkaa kämmenellä, kun kuitenkin... Vasen olkapää on kipeä mielialalääkkeestä, hoitsu ei edes kysellyt miten menee. "Nyt pistää" kuullut ehkä kymmenessä vuodessa 500 kertaa. Voisi edes hieroa sitä ainetta lihakseen, jos haluaisi vinkkejä miten pistämisen jälkihoidosta.

Tein podcastia, se on varsin hurja ja hirveä. Siihen meni loppu valoisa aika.
Heittäisin, adjektiiveja jotka kuvaa minua, mutta sairauteni ei ole yksi niistä.

Syönyt kaikkea, ei vaan muista mitä enää, keitin kahvit, hellalla jotain wokkasin ja lihapiirakkaa kylmänä. Söin pahvilautaselta jo. Puinen voiveitsi lastana. Lidlistä yksi energiajuoma pullonpalautusrahoilla. Edessä oleva naisella täysin sama ostos, ei tullut edes kapulaa väliin. Paitsi tuhlasin imettävään smoottiee euron kun se oli mun eka välipala koko päivänä.

Sohvalla nukkumista sängyn sijasta. Yöt ja päivät jotain somea. Silloin kun muka olin netissä ja vaan yhdessä huoneessa koko päivän koko päivän tjtn niin ei ollut kun irc ja irc-galleria ja livejournal. Snäppäilyt ei ole mun ikäpolven juttua, mutta enpä mä tekstarillakaan mieluuten lähestyisi kun ne on 7snt kpl...

Koneet laulaa, kaikki synkroniassa, harmonisesti osuu kohdilleen joka hereilläolon minuutti, ei mistään tarvitse olla utelias tai kysyä "miksi?"

Tai no, mielenkiinnosta kuuntelin eilen kaksi tuntia itsehoito-oppaiden äänikirjojen, alkumaistajaisia mutta yhtäkään en osannut valita. En voi oppia olla oma itseni, rikas, rakas, laiha ja maaginen samalla aikaa. Aikakapseli voisi olla kiva, jos pääsisi menneisyyteen antaa itselleen läimäytyksen kasvoille tjtn

Ryhdistäydy! Rivakka ote (työnhakuun)!

No juurihan tässä mahdotonta olla ottamasta neuvosta vaarin mutta mun intohimot ehkä toisaalta överöityy aina jossain vaiheessa. Mitä oli tapana tehdä, mitä on aina pelännyt, mitä voi toteuttaa missäkin ovelasti huoletta.

Tai sitten tämä on vain nivelreuman alkua mun käden luissa. Se joulurauha ja stressaamisen lopettaminen mutku kaikki muutki valvoo ja stressaa. Päästääkää irti, unohtakaa, jättäkää viime tippaan, käyttäkää se hyvä kortisoli aivoissa vaikka adrenaliinin kanssa tarjoiluehdotuksena tai säästää seuraavalle joululle jos ei opi että ilman rahaakin voi antaa vaikka aikaansa tai heittäytyä leikkisäksi.

Antaa itselleen luvan tulla kuulluksi. Ja kaikkea muuta käänteispsykologista, manipulatiivista soopaa kunhan havahtuu mistä tuulee...

Liian kauan nojailtu "puhdas pöytä" tabula rasa

voisihan sua hinkata kunnes olet puulastuja mutta mitä se sulle opettaisi
Olen tuusan nuuskana ja säpäleinä. eikun siis hajalla. Nurkassa häpeämässä. Tehty Kiinassa eli maanantaikappale!!!

En anna pois tai myy enää mitään. Kaikki vaan haluaa hankaloittaa tätä elämääni koska se on varmaan nautinnollista. Minähän pidän pintani ja pysyn lujana kuin se kivi siellä pohjalla...

synonyymit ja symboliikka pois. Vuodan taas ja hermostuttaa eli parempaa kuin seksi olla tuittupää.
Olen kuin sanaristikko, ihan yhtä vaikea ilman vihjeitä. Olen aarrekartta ilman että lapset tulisi kuvioon ikinä. Olen ja olen ja olen ja siitä sitten vaan hioa timangi josku. Kävellyt tänään joo. Ihmiset väistää. Liian ahtaita katuja onneksi tallaan. Ei tämä ole mikään kiitorata tai moottorirata jossa seitsemän kaistaa.

Tämä on yksi Kajsa jota vihapuheet ei enää siunaa. Kiitti pirusti kaikesta jumaluuteni, teitä ei kutsuttu vaikka olettekin kaikessa läsnä joten wikipedia suokoon rauhan sieluillenne ja eriäville mielipiteillenne.

Ei saa edes rauhassa sairastaa kipeää kurkkua, tai vuotaa, jättää merkkiäkään, ainuttakaan hiukkasta törmätä toiseen tässä laajenevassa kaikkeudessa. Ilkkujat. Olisipa haudassa mutta jos pistäisi ensin kampoihin elämälle.

Päivän häsäri: #ruokahaluttomuus
Paitsi että nostatan itselleni raivon ja syön vaikka siihen sitten. Mitä vaan että saa samaa paskaa tulemaan tuutista ulos.

Muoks.
Hyi paske kun on seisahtunut ilma eli kuin morsian ja sumussa kulkevi lapasen katoava halipumpuli näköesteinen hamsterien huutokilpailu terveisin just sitä itseään huomatkaatten ette lue jooko tai lollitan perseenne kuriin

Ulos ja ulos ja lenkille. En ole nukkunut kun liian täpinöissä. Toisaalta nyt kun on ihmisten aika olla hereillä niin ei voi koskea mihinkään. Odotan että jostain tulisi viestiä takaisinpäin. Ehkä en ole olemassa. Varmuuden vuoksi mennä ottaa kasvokontaktia että saa asioita eteenpäin... oli se sitten pieni asia joka hoituu matkanvarrella. Eli unohdan kuitenkin ou jea. Eipähän ainakaan kuumota taskussa setelit kun täytyy varat tunkea bussikortille tai jos vähän saa jostain rahaa niin säästää tai syödä ne, kun ei sillä ostaa mitään voi.. tai no, suuhun vaan syöpäkäärylettä. Eihän se kurkku polttanut kuin koko yötä ja päänahka kutisi. Käytin hilseeseen ensin kuivasampoota, sitten käsidesiä ja lopulta kuorin kuolleenmerensuolalla. Kurkun poltteluun keitin kahvit, lämmintä juomaa. Jotain puutosta jostain vitamiinista. Pakastimessa on vielä wokkivihanneksia ja pikkupussi kukkakaalia jos miettii elintapoja/ diabeteksenehkäisyä.

Ulkoisia hajuseikkoja kyllä kasvaa tässä liemessä mihin on lusikkansa törkkäisyt. Jotain luottotietoja kysellä. Tuli muuten nopeeta. Informaatioyhteiskunta palvelee tiedon akanoilla. Nopeaa mutta varmasti.

Kekkuloittee keskustaan. Mihnä mun meikkikassi. Vitjake kun alan jotain murteita jaarittelloo vaikka nääs oisi yleiskieli ja muu hidas ajatuksenkulku nääs tiätteks. Ette.... ei täällä kukaan mitään lue. Ne jotka lukis, ei osaisi, ja loppujen AÖ on jotain 180 ja yli. Kutsukaa mua vaikka epämieluisaksi. Sumuinen seisokki nyt tuolla oikeesti koska täältä pääsee sinne ravaa puuskuttaa. En ole edes valmis. Raaps, kun nautin, aah, näppäimistön kaapimisesta mun vahvoilla pitkin kynsin.

Täällä on himosti jotain botteja jotka kommentoi turhaa englantia. Mun chättibotti tekoäly haluaisi olla enemmän mutta sitten se miettii oisiko eettistä. Tuskaa kaikki kiinnostuksenkohdelistat Facebookin mainoskäytännöt ja annat lähestulkoon luvan puhelimelle kuunnella seurata mitä puhut viestität kommunikoit. Ennen oli Nokian -connecting people- puhelimet rautaa, nyt niillä voisi heittää vesilintua. En silti tunne ketään joka pitäisi kahta Applen puhelinta käytössä koko aikaa.

Nälkä tai paskahätä, niin aina on liian myöhäistä kun kusi on jo valunut nilkkaan!!!
Ei voisi kiinnostaa kirjoitus mutta aivot ehkä sammuisi nukkumaan jos olisi toimeton... laittaa nyt ruudun kirkkautta pienemmälle ja käy makuuasentoon sohvalle vaikka pariksi tunniksi, valot pois... suunnitelma hyvä mutta... hik.

Ahristuds. Kaikkivoipa kuolevaisuus. Silmät menee ristiin. Varaan, vapautan.

Kun lakkaa pelittämästä niin::::::::::::::D

Piristi käydä kirjastolla bookstagrammaajat miitissä. Vertailla vähän paineita suoriutua haasteista, keskustella harmaasta säästä ja valon puutteesta, instagramin haasteista laittaa kuvia kirjoista. Oli se sitten stailaus tai sanoi sitä sitten sommitteluksi tai miksi kutsuikaan niin harrastus. Ehkä mulla oli vanhin tili tuolla maaliskuulta 2017. Tyyppejä oli kymmenen ja sain seuraajia takaisin pari. Suursiivousta tehdessä heitä oli tippunut sieltä?

Mulla on vielä yksi matka bussikortilla ja käteistä kymppi kun menen huomenna vikalle psykoterapialle ennen joulua. Se on pakko ladata... kävin miitin jälkeen Lidlissä ruokaostoksilla ja jäi lahjakortille sen verran euroja että yhden askin röökiä saisi sillä.

Tänk gawd, vesilasi oli vain 20snt kirjaston kahvilassa. Sattui olemaan tasaraha.

Katsellut sarjoja netistä. Selviytyjiä, Supernaturalia, Siskoni on noita uusintaversiota sekä Walking Deadia.
Iltaisin yleensä teen vasta ruokaa tai muuttopuuhia.
Tänään söin yhden omenan(!!) ennen miittiä klo kaksi. Sitten lidlin goudasämpylän, energiajuomaa pullon, kikhernelastu snäksejä megabagin. Huikka lisää vettä päälle hanasta.

Jaarittelenkohan minä blogissani paljoa. Tuntuu että kaikki järkevin ja olennaisin jää kertomatta. Ei mua siksi tykätä ehkä lukea. Suomen ainoa jolla on googlelta ostettu blogin domainnimi. Niistä mainostuloista sen verran että ehkä silloin 2042 on tullut täyteen toi minimi jonka voi tilittää ulos.

Nollasta on hyvä lähteä liikkeelle.