Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Ei taivaan armoa mutta tarmoa minun

 Kyyneleet on vain asioita, joita et ole kirjoittanut ylös? Ei. Mun paras kaveri best friends forever
oli taas niin vihainen ja katkera ja pahansuopa kaikesta ja kaikkiin, ja ihmetteli miten uskallan olla sen luona. Hieroin vähän sen niskoja, mutta riitaahan meillä vaan oli ja kielsi soittamasta ja olla tulematta takaisin. En mä mitään tehnyt. Hymyilin vaan typeränä. Ei mulla muitakaan kaveria ole. Ehkä siksi etten käy töissä ja elänyt jollain vitun eläkkeellä 14 vuotta. Olin muka huonossa kunnossa, vaikka olin 66kg ja fyysisesti ollut ikinä niin kunnossa.
Katkaisisin kaikki välit tollasiin vittupäihin mummeleihin tai isukkeihin- jotka kehtaisi väittää tuollaista vitun paskaa minusta. Sen pituinen se. Toivottavasti vittupää sukunne myös päättyy muhun.
Mä toin itseni ja serpentiiniä ja vappupalloa ja mun juomat. Leikin koissulin kanssa ja muutenkin ihan siististi.
En ollut syönyt tänään oikein mitään niin tein sen uunissa pakastepitsan.
Piti tulla takas ottaa iltalääke. Jostain Marokosta tuli ihme whatsapp videopuhelu niin hän vastasi siihen ja se miekkonen, pommittanut mua laittaa itsestäni kuvia vaikken edes tiedä, olisiko tuo ollut edes hyvännäköinen. Lentolippu kouraan ja tänne panee meikäläistä eiks je.
Ostin Tampin ekalta vastaantulleelta. Ehkä perehdyn siihen tarkemmin syksyllä.
Ystävyys ja päivä aina pilalla kun tuon koiran kanssa on tekemisissä. Haukkuva koira ei pure, hänen sanoin. Rakkaudesta ne velikullatkin puree.
Ei mua okseta. Ehkä tästä lääkkeestä johtuva huono olo. Niin.

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King