Translate

kävijäpiikki

Hehkun kuin hehkulamppu

 Ruskettuneempi olo, kun kävin ekaa kertaa solariumissa. Miten se voi olla noin halpaa?? Jotkut nuukailee rusketusvoiteiden kanssa, vaikka niissä lukee että käytä heti... muistan kun joku itseruskettava muuttui mulla vihreäksi aika nopeeta.

Mulla oli pinkit bikinit, jotka hajosi. Olin varmaan pari tuntia ajoissa ja se joka siellä oli töissä, oli puoli tuntia myöhässä. Satoi loskaa.

Tulin kotiin, heitin pyykkikoneen päälle ja aloin paistaa kanaa. Ja nyt on vasta keskipäivän paikkeilla... pystyin nukkumaan vain pari tuntia eilisen 520mg kofeiinien takia mitä tuli juotua vahingossa...

Kävin kääntää kanakuutiot ja laittaa hellan pois päältä.

Niin ja ruskettunut olo koska iho varmaan vanhentui. Se kyllä lämmitti ja oli kivaa muutama minuutti seistä siellä itsekseen... luin yön ohjeita, mutta uusi paikka vähän jännitti ja muutenkin eka tollanen kokeilu! Sääret sheivasin, kuorin ehkä vähän jotakin mutta siinä esivalmistelut ja pukeutui löysiin kuteisiin.

Ehkä ensi viikolla tai sitä seuraavalla otan huuliin täyteainetta, poistan luomia, valkaisen hampaita jnejne pientä typerää kosmeettista. Olen niin iso työ.

Muoks. Ostin lipun. Ja sitten Spotify yhtäkkiä ehdottaa jotain musiikkitapahtumia, eikä se ole ikinä mulle tehnyt niin. Ei se ollut kuin 40e, paitsi ostin 55e apteekkijuttuja, joten meni satku taas ihan kuin ilmaan. Ei oikein voi tilailla virtuaalilaseille mitään pelejä, kun kaikkeen saisi menee rahaa jota mulla ei oo. Onneksi nyt oli viimeinen maksuerä mun maksusuunnitelmaa tässä kuussa. Ei sitä ollutkaan kuin vuosi.

Mihinkö? En ole ikinä ollut katsomossa, standupissa, kesäteatterissa, en ainakaan muista sellaisesta mitään. Ja sitten se on vielä suomeksi. Voi ei!!!

Tulipahan taas lumivaippa

  1.  Miksei mulla ole enää stressiä? Miksi mun harvinainen ihotauti lopetti oireilunsa? Johtuuko se tavoista jotka olen ottanut käytäntöön, kun ei ole mikään muuttunut muuten paitsi tupakoinnin vähentänyt lähes nollaan, mutta ylipainoa edelleen. Annan ilmakylpyjä alueille joihin patteja on tullut. En hankaa reisiä yhteen. On kylmä ja viileä enkä hikoile niin paljoa. Tulehdus karvatupeissa jättänyt arpia sisäreisiin ja muille kummuille.
  2. Miksen osaa kirjoittaa äidinkieltä, ja millä tasolla äidinkieleni on? Olen nyt yli tunnin tutkinut kirjakaupoista suomi toisena kielenä kirjoja nelosluokalta, spekulatiivisen fiktion ja gradun kirjoittamisen oppaisiin. Ehkä kohta otan tuon Peruskieliopin, omasta kirjahyllystä ja alan sitä alleviivaa huomiotusseilla, kun ennen olen luovuttanut. Lukion äidinkieli on muuttunut siitä kun se on muuttunut, vaikken päässytkään läpi silloin ja olen päivittäin kirjoittanut blogiin kohta kymmenen vuotta...
  3. Mutta onko tästäkin vain haittaa...

menossa

 Näin unta, jossa sukelsin vesiliukurista alas ja sitten se julkkiskokki Ramsay piti mulle ja luokalle derivaatoista matikkaa.
Mun lempparijulkkis tykkäsi mun tweetistä. En ole löytänyt Paramount Plussaa täältä mistään paitsi SkySkowTimen ja siellä ei ollut, eikä muuallakaan sitä kolmoskautta startrek laivaston komentajasta uutta sarjaa, jossa tuo ilmeisesti vilahtaa.
Menen kohta terveysasemalla käymään. Näyttään peräpukamia. Toivottakaa ettei ole liian noloa.
Poltin salviaa ja suitsuketta eilen, kuuntelin New Age kirjallisuutta Nextorysta joka pitää muistaa katkaista se äänikirjapalvelu. Melkein tilasin sellaiset rukoushelmet, jotka ei ole uskonnollisia edes. En tiedä heittikö mun ex ne menee, mitkä ostin kreetan saaristosta, vai mitä niille kävi.
Mutta eipä tässä sen kummempaa? Pitäisi jo mennä... ratikalla onneksi pääsee lakoista huolimatta vielä.

Muoks. 
Tulee lunta! Sain lääkettä. Join ekaa kertaa tota Noccoa (piti kysyä kaupassa missä niitä on, kun menen aina ohi enkä näe niitä) ja pitäisi juoda useamminkin kun siinä on hyvät kofeiinit. Katsoin vähän pokemon seikkailuita, ja eksyin pitkästä aikaa tiktokkiin vaikka ei siellä olekaan mitään uutta koskaan... luin eilen sitä Aleister Crowleysta kertovaa kirjaa ja, kommentoin wikipediasta suoria lainauksia sit yhteen videoon joka puolusti miten hän rakastaa Jeesusta ja Jeesusta ei saa mollata homot tai kukaan. Aabrahaminalkuiset sotaisat ruumiita palvovat ja ylösnousseita jumaltarustoja polkevien patriarkaalisten juttujen aika alkaa olla ohi. Saisi ainakin luvan olla, että tajuaisivat, ihan objektiivisesti... miten naisiakin kohdellaan yhteiskunnassa.

Olen ilmastorasisti, koska en usko että ilmastopakolaisia saa ottaa tänne pohjoismaihin käyttää vielä enemmän luonnonvaroja. Toisaalta kaikki on niin hyvin maailmassa, kun suurvallatkaan ei ole sodassa suoraan keskenään eiku- 
Tehkää hyvää vaan mutta tehkää sitä kaikkien edun vuoksi, ei vain oman egon, koska se ei riitä. Jos Facebookin luoja vaimoineen ja perheineen tutkii jotain soluja ja tulehduksia, niin ei se ratkaise kaikkia vaivoja meidän sukupolven eläessä.

Meniskin

 Keitin kolme munaa ja laitoin pinaattikeittoon, ja sit söin ratatouillea pakkasesta puoli kiloa... olen aika täys. Ei varmaan tarvi tänään paistaa kanaa. Äiti oli jossain ostoksilla löytänyt mulle jotkut kengät. Mun hiuksissa on isot kiharat eiliseltä. Ottanut paljon selfieitä mutta kuva ei jotenkin tee niille oikeutta. Katson telkkarista ohjelmaa, missä ne nuorentaa ihmisiä kymmenellä vuodella.
Se kävi tuomassa nilkkurit, imuroin vähän ja kirjoitin kirjeen. Pitäisi viedä roskat. Päivänvaloa on vielä inasen jäljellä. En mä ulkona käy, mutta voisihan sitä viedä kirjeen postiin?
Huomenna pääsee maksaa osan laskuista, ja vuokra ym ensi viikon alusta loput. Pitää muistaa yksi tulliin jäänyt vaatejuttu maksaa pois. *maksaa tullimaksun ja postin käsittelymaksun* Tarvisi kyllä lisää postimerkkejä.
Jaa mutta yksi tuttu alkoi streemaa twitchissä jotain ammuskelupeliä.

Ei mitään erikoista taaskaan

Hiusten kestää kuivua. Pesin suihkussa hiukset. Katsoin jonkun zombileffan suoratoistopalvelusta telkkarista. Söin 700g mämmiä vaniljakastikkeella muun muassa. Pelasin taskuhirviöiden kanssa pitkään ja edistyinkin vähän. Sain haettua uudet lasit terveysasemakäynnin jälkeen postista.

Ylihuomenna peräpukamalääkäri. Mun piti käydä labrassa jouluna mutta oli korona ja sit unohdin. Miksei se tule mieleen kuin iltaisin?

Ehtä oikein etymytologiaa ettei siin

 Multa kestäisi kymmenen vuotta päästä tasolle 50 Pokemon Go:ssa. Niin varmaankin. Muistin tehtävät ihan eri lailla, ja olen säästellyt evoluutiokiviä varmaan turhaan. Jotain reilu sata miljoona kokemuspistettä puuttuu, tosin mulla on 70,5 miljoonaa kerääntynyt pelin alusta. Sain nimittäin vihdoin tapeltua itseni tasolle 44. Nyt vaan lisää tapella pelin npc hahmoja vastaan. Puhdistin varjo pokemoneja jo neljänneksen tarvittavasta, mutta en tiedä mistä saan kaikuluotaimia ettii bosseja, tai leadereita, 50 kertaa... Pitäisi käydä heittää lähisalille joku poksu muttei jaksa sen takia lähtee tielle.

Missä olinkaan? Kävin äidin kanssa ostoksilla. Jääkaappi täyteen välillä. Olen vain vetänyt juustosämpylää kinkulla ja yrttituorejuustolla sekä limsaa. Katsonut vähän telkkaria. Miettinyt mitä kirjoittaisi seuraaviin kirjeisiin. Mutta en tiedä mitä kirjoitan. Ajattelin jättää huomiselle kun olen saanut taas kankun kipeäksi lääkkeistä.

Jeba.. olipas tämä laatikko johon kirjoitan, jotenkin pienellä. Zoomi vain 80%. Eikä siinä sitten ollutkaan kuin kaikki tältä päivältä?

Joopajoo onpas kiva kun kaikki hankaloittaa mun elämää

Eilen tein viitisen minuuttia podcastia, tänään parikyt minuuttia liveä twitchissä ja tiktokissa. Yksi tyyppi katsoi niitä varmaan tusina minuuttia. Jos se vaan riittäisi. Postissa tuli kirjeitä. Lämmitin nugetteja. Nukuin aika paljon taas ja näin unta jyrsijöistä. Eilen pestyt vaatteet melko kuivia jo. En kärsi mielenterveydenhäiriöistä koska mieluummin nauttisin niistä toisin kuin te normaalit ihmiset. 

Teen vain vähimmän mitä voin tehdä. Ylihuomenna käydä ottaa takapuoleen taas kuukauden lääkkeet. Perjantaina tulee jo asumistukea taas. Nukun ohi kaikesta.

En pääse edes työhaastatteluun. 

Viha on liian voimakas sana

https://www.kitujainen.com/2019/12/siksi-seksi-natsaa-ja-muita.html

Jos mun blogista etsii Cha Cha Cha:ta niin löytyy vain tuollainen yli kolme vuotta sitten kirjoitettu muistiinpano. En pidä euroviisuvalinnoista Suomen osalta tänä vuonna. Estin kaikki Samuel Haaverit ja Käärijät TikTokin puolelta, kun koko aamun hehkuttanut edelleen tuota aihetta. 

Naapuri pahoitteli mun puolesta facebookissa että jouduin katselee sitä. Kuuli varmaan mun kommentit? Miten valitin ettei se ole musiikkia, alkaisi jo laulaa, ja halusin vain sammuttaa koko töllön.

Joskus Kun olin hädintuskin 18v ja tein match.comiin tunnukset, joltain -70 syntyiseltä tuli kutsu jonnekkin, otsikolla cha cha cha... vastasin jotain tsatsatsaata mutta en kyl ole kiinnostunut yhdestäkään. Paras kaverini yli 13 vuoden ajalta on kauris ja rauta koira horoskoopilta ja sen nimi alkaa Mark... vaikka halusin tappaa yhden laulaja Mark...in ja päädyin siit hoitoon ja syytän edelleen sitä bändiä kun sitä tulee joltain novalta enkä kuuntelisi sitä kanavaa kuin helvetissä. Saan painajaisia vaan.

Liittyy kyl mun suomifobiaan ja helsinkivihaan ja muuhun, etten sopeudu tähän yhteiskuntaan pohjoisessa. Aina halunnut paeta vaan täältä. En ole koskaan lotonnut, ostanut iltapäivälehden kerran elämässä, pelannut rahapelejä kertaakaan, tai selannut Hesaria viimeksi lukiossa kerran alle minuutin. En pidä salmiakista, en ole saunaihminen, en syö tummaa leipää. Jos eksyn Helsinkiin, ja olen eksynyt luokkaretkellä, niin en pidä siitä kaupungista senkään vertaa tai ylpeistä stadilaisista. Koko hesan murre on oksettava ja siksi sitä matkinkin niin usein, kun sieltä ei tule mitään hyvää. Lähinnä vain uusia opetussuunnitelmia joiden väliin jäädä.

Tavallaan hyvä etten päässyt äidinkieltä ikinä läpi. Tämä maa on persiist- en vaan kerro sitä tarpeeksi usein.