ihmisoikeudet

Terveystiedon numero lukiossa 9

dissaus informaatiota tulossa koska mistä minä tietäisin mitään? Ei ole kyl äiti opettanut näitä... Hehe. Eat more ! Ja mulla soi herätyskel...

Translate

tiistai 21. helmikuuta 2023

ja hattu heiluu näin, ja laukku heiluu,

En nukkunut viime yönä. Jännitin kaikenlaista, maailmanmenoa. Sitten heräsin- ja jaksoin kuunnella Venäjän mielivaltiaan venäjänkielistä puhetta -ja naisia kommentaattoreina. Laitoin kamat kasaan, ja varasukkikset laukkuun. Lähdin yhden uuden tuttavuuden luokse. Paitsi että olin jo aamusta pannut. Kyllä kolmet siemennesteet riittää sisään, kun ei ole pelkoa lisääntymisestä. Mutta peruutetaan vähän. Tyyppi tuli mua vastaan, antoi heti suukot poskille. Se kävi kaupassa, hikoilin tiemme sen pienelle kämpälle täysissä busseissa. Sen näki mun silmistä kuulemma, että halusin panna. Viimeksi joskus aikoja sitten käynyt missään seikkailemassa, joten tunsin itseni nuoreksi. Ainakin tuli pantu olo. Sitä halpaa talouspyyhettä meni muutama, kun puhdistettin itseämme. Se tarjosi pienet hampurilaiset bk:sta. Olin jo siinä niin ällön hikinen. Lähdin kotiin. Ei tullut ratikalla mukaan, joskus toiste, sillä oli jotain suunnitelmia. Se otti sormensa aseeksi ja oli ampuvinaan mua otsaan, ja väistin sitä kun katseeni ennusti mitä se oikein yrittää. Kerrottuani polttaneen kymmenen vuotta askin päivässä.
Se sanoi että olen ihan unelma. Että kuin oltaisi tunnettu kauemminkin. Ja varmaan jotakin muitakin asioita, en vain muista.
Jos hän olisi naispuolinen, se olisi melko täydellinen mätsi mun lempparinäyttelijälle horoskoopin puolesta. Tulin kotiin, kävin suihkussa, yritin nukkua mutta kuuntelin musaa ja katsoin jotakin mystistä sarjaa toistopalvelusta jatkoa enkeleistä. 
Ei ole oikein mitään järjenhiventä minulla tallessa pääkopassa. Silmää ehkä hieronut liikaa. Vaikka sokeutuisi. Söin aamupalan lisäksi keitettyä penne pastaa, söin tomaattikastikkeella sekä tonnikalamajoneesilla ennen lähtöä ja illalla vielä popkorneja mikrossa tosin ne paukkui vähän huonosti. Pitäisi lopetella tupakointi uudestaan. Viedä roskat, levätä nukahtaa. Loput muusijauheet ja soijarouhetta päälle. Kerroinko että se oli 38-vuotias marokkolainen muslimi. J'ai etudie francaise un peu ja silleen. Käveltyä tuli neljä kilsaa eli tavallinen kaupunkikävely. Muutama huvittunut katse. Ei mitään vakavaa aiheutunut. Romantiikalla höystetty ylenpalttinen juoni saada sänkyynsä. Aika random. Tosin ihan aito ihminen ei siinä. Paljon ihmisiä liikkeellä. Kuolisin tähän väsymykseen, ja siihen että saanut liikaa. Bussikortille latasin kympin. Perjantaina pitäisi saada kaverilta sen tölkit ja viedä ne kauppaan. Huomenna tulee pieni rahamäärä, muttei mitään valvottavan arvoista toista yötä putkeen. Tylsää arkista ei edes meikattavan arvoista. Alettava jotakin useammin. Silmäluomet on tosi painavat. Sammuisin jos sammuisin krooh pyyh