ihmisoikeudet

Uuvun jo uneksimisesta

Liian pieni tarve  Mulla on huono kunto. Ei tule lähdettyä kävelylle. Rakennuksessa on ilmainen sali ja itselläni kuntopyörä ja painot. Mull...

Translate

keskiviikko 15. helmikuuta 2023

Vaikka eihän tätä kukaan lue

 En keksi verkkotunnusta aloittaa uutta blogia. Itsenäisesti tästä blogista. Kaikki käsittäisi mut taas väärin. Olen niin vitun skitso, että mut pitäisi laittaa johkin pehmostettuun huoneeseen, pois näkyviltä... runkkumatskua.fi

Miettinyt kaikenlaista. On sumeaa, harmaata, suodatan sanoja ja kääntelen merkityksiä mielessäni. Mikä tässä maailmassa todella kuuluisi minulle? Mikä olisi niin kipeä jotenkin aihe.


Blogi on... päiväkirja, päivyri, netissä toimiva ajatushautomo jonka tarkoitus on lisätä avoimuutta bisneksille ja yrittäjämielisille. Aina mulla on ollut joku kirjoitusikkuna auki... Tai niin ne väittäisi. Lukisi mulle ääneen mun omia kirjoituksia mitä on tulostanut sormenpaksuisen pinkan, enkä suostu kuuntelemaan. Etsi virhe, rivi 13, seitsemäs kirjain.

Halusin vain niin partitiivisti parantaa äidinkielen taitojani. Ei tule mitään. Morkkis. Vaak. Töyr. Plumpsis. Kajsuli. Paras ja ihanin blogi koskaan piste fi hylätty arvosanoin i----

Kuha varaani, uudesti aloitus. Olioiden eksistentiaalinen kiire. Ei törmäillä. Aivohoitokoti. Joo, ei saisi kituutella. Kun ei kukaan mukaan tuu toimeen. Viherpunavasemmisto. Rakkautta, tasa-arvoa ja tiedettä. Keksikää tie uudestaan, koska rauha ei ollut se. Tunne, tunne, näytä tunteesi, arvon, varvun, koivun mahlaa. Sinulle jos se tärkeä loitsuaminen on, niin hänellekin siis. Ei voi voittaa sekunnissa, mutta voi elää vielä kerta raksuttaa. Oon vaan niin vuorenvarma nakki. Mun kupeesta ei synny mitään uutta enää. Valehtelisin jos väittäisin, että hormoneissa kylpevillä aivoilla ole hetkeäkään pysähtyä.

Sinne tänne plahplah. Plöp. Kerron lisää näistä mun lipsahduksista jos hyppäät lauteille, eikun siis ihan ulapalle. Tööt. Harakat ja varikset, sorsat ja tintit. Tilulilu.

Ehkä mua ei ymmärretä kun puhun näitä muita kieliä. Lipaisen ennen kuin kissa mua nuolaisisi, tekisin kissoista vaikka kintaat ellen säälisi vain rumimpia niistä. Karhea. Skitso.

Kantin moraalifilosofia. Ei mun internethistoria tyhjä ole. Vain saa päähäni säkkiä. Suupieliä ylöspäin. Kautta rakkauteni, löytäisi jonkun ulospääsyn. Mutta sileä kivi on vain harjoituskappale, pingviinin oikea muna saattaa rikki poksahtaa, jos...

Mutta ei, kiva että saan apua. Rapua, papua. Pupujussien juoksentelua pakoon hirveitä ihmisiä. Dom.Est.I.cat.ed. Miksei tätä helvetin sillisalaattia pysty jollain tapaa pistää luovuuden piikkiin... en mä ketään vahingoita. Tämä maailma vain tekee hullun. Yhteinen asia hoituu samalla kun tuhotaan maapallo joten ei mua yhtään harmita tulla alas pilvilinnoistani. Ça va?