Hiki ei haise vaan ne bakteerit :o

 Helvetti mitä helvettiä. Aloin puuhastella. Nostelin pyykkiin haisevia vaatekasoja. Laitoin 120 punnan arvoisen harmaan sängynpeitteen säng...

maanantai 13. helmikuuta 2023

Kumma juttu häiriintynyt tuttu

Katsoin videon, miten tulla miljonääriksi. Käski opetella taidon ja ylitarjota taitoaan kolmelle asiakkaalle päivässä vuoden. Eli kuukaudessa sata sähköpostia, joihin on käyttänyt muutaman tunnin. Vuodessa sulla olisi jo tuhat mahdollista referenssiä. Ja sit voi alkaakin jo laskuttaa, ja nostaa hintoja, kun on ensin tuottanut ylitsevuotavasti jotain mitä arvostetaan ilmaiseksi. Sitä haluaa ratkaista ongelmia? 

Samalla maapallon voimavarat katoaa, ja maapallo kuumenee, kun luulet että resurssisi voi auttaa vain jos kuppisi vuotaa yli rahaa.

Lueskelin mun viittä blogikirjaa Nextorysta. Luin pari prosenttia alusta. Yksi oli saanut yhden tähden arvostelun. Sitten masturboin katsellen itseäni peilistä. Nyt on kauhea nälkä, niin että huonoa tekee. Pitäisi tehdä se omenapiirakka.

Minulta ei siis kannata ottaa laihdutusvinkkejä, ihmissuhdevinkkejä ym eikä mitään muutakaan kun kerran olen elämässäni epäonnistunut.. mutta miksei voisi oppia minun virheistä, vai pitääkö nekin tehdä itse kantapään kautta.

Älä ota velkaa parikymppisenä. Älä tuhoa luottotietoja. Kaikki on joskus maksanut rahaa. Neljäkymmentä vuotta säästää satanen kuussa ei silti tee miljonääriä. Mun tilanteessa hyvä jos säästäisin sitäkään- Aion elää siihen kuusikympiseksi kun olen "maksanut yhteiskunnalle miljoonan".

Uusia tuhoja tulee vielä. Luin että tarinoissa on noin kaksikymmentä toistuvaa teemaa tms. Muutos, tuho, kasvutarina, jne en nyt muista niitä. Samoin en muista Carl Jungin ihmistyyppejä. Voisiko sellaisista olla hyötyä. Ei vain halua ennalta-arvata kaikkea, jos tietää rajat. Viihdyn rajojen sisällä, koska ihmiset usein ei välitä mun rajoistani. Olenkin pyörremyrsky, maanjäristys, tulivuorenpurkaus, metsäpalo, ja haluan eroon heistä.

Mitähän sitä meditoisi lisää. Katsoin koko illan sitä You sarjaa, varmaan kokonaisen tuotantokauden. Ei se ole mun vika ettei sieltä näy mitään, kaikki on jo nähty sarjat ja elokuvat. Kaikki samaa hollywoodia. Paitsi kun "This is Netflix": eli saa sanoa kulli ja pillu tai kiroilla. Oli tv auki johonkin yhteentoista yöllä. En halua miettiä katsoinko telkkaria 90snt vai 2eurolla...

En silti tykkää rikosjutuista tai true crimesta. En ole perinyt sellaista.

Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy