ihmisoikeudet

Ich kann kein Deutsch

 Aikaa on lentänyt 6kk siivillä siitä kun mulla viimeksi oli täällä vieras sohvalla nukkumassa viikon. Sillä tyypilla on myös vielä kuukaude...

Translate

maanantai 13. helmikuuta 2023

Kumma juttu häiriintynyt tuttu

Katsoin videon, miten tulla miljonääriksi. Käski opetella taidon ja ylitarjota taitoaan kolmelle asiakkaalle päivässä vuoden. Eli kuukaudessa sata sähköpostia, joihin on käyttänyt muutaman tunnin. Vuodessa sulla olisi jo tuhat mahdollista referenssiä. Ja sit voi alkaakin jo laskuttaa, ja nostaa hintoja, kun on ensin tuottanut ylitsevuotavasti jotain mitä arvostetaan ilmaiseksi. Sitä haluaa ratkaista ongelmia? 

Samalla maapallon voimavarat katoaa, ja maapallo kuumenee, kun luulet että resurssisi voi auttaa vain jos kuppisi vuotaa yli rahaa.

Lueskelin mun viittä blogikirjaa Nextorysta. Luin pari prosenttia alusta. Yksi oli saanut yhden tähden arvostelun. Sitten masturboin katsellen itseäni peilistä. Nyt on kauhea nälkä, niin että huonoa tekee. Pitäisi tehdä se omenapiirakka.

Minulta ei siis kannata ottaa laihdutusvinkkejä, ihmissuhdevinkkejä ym eikä mitään muutakaan kun kerran olen elämässäni epäonnistunut.. mutta miksei voisi oppia minun virheistä, vai pitääkö nekin tehdä itse kantapään kautta.

Älä ota velkaa parikymppisenä. Älä tuhoa luottotietoja. Kaikki on joskus maksanut rahaa. Neljäkymmentä vuotta säästää satanen kuussa ei silti tee miljonääriä. Mun tilanteessa hyvä jos säästäisin sitäkään- Aion elää siihen kuusikympiseksi kun olen "maksanut yhteiskunnalle miljoonan".

Uusia tuhoja tulee vielä. Luin että tarinoissa on noin kaksikymmentä toistuvaa teemaa tms. Muutos, tuho, kasvutarina, jne en nyt muista niitä. Samoin en muista Carl Jungin ihmistyyppejä. Voisiko sellaisista olla hyötyä. Ei vain halua ennalta-arvata kaikkea, jos tietää rajat. Viihdyn rajojen sisällä, koska ihmiset usein ei välitä mun rajoistani. Olenkin pyörremyrsky, maanjäristys, tulivuorenpurkaus, metsäpalo, ja haluan eroon heistä.

Mitähän sitä meditoisi lisää. Katsoin koko illan sitä You sarjaa, varmaan kokonaisen tuotantokauden. Ei se ole mun vika ettei sieltä näy mitään, kaikki on jo nähty sarjat ja elokuvat. Kaikki samaa hollywoodia. Paitsi kun "This is Netflix": eli saa sanoa kulli ja pillu tai kiroilla. Oli tv auki johonkin yhteentoista yöllä. En halua miettiä katsoinko telkkaria 90snt vai 2eurolla...

En silti tykkää rikosjutuista tai true crimesta. En ole perinyt sellaista.