Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

perjantai 10. helmikuuta 2023

Mummontappokelit

 Ylipainoisen vaivoja vain. Kävin apteekissa ja ilmoittautumassa kiireettömien aikojen jonoon. Menee kuukauden päähän mun peräpukamat. Sitten kaaduin alamäessä. Polvi ruhjeilla.

Eilen illalla kävin syömässä pubiruokaa. Ranskikset ja rasvassa paistettua kalaa ja salaattia. Kai sen piti olla fish'n'chips. Ilman herneitä, jollain valkosipulimajoneesi sivussa. Join yhden sidukan ja pienen kaljan kanssa. Ne oli vähänkö treffit, mutta ei oikeastaan. Mulla oli vaan nälkä. Nälkä lähti kyl nopeeta.

Siivosin vähän pöytää. Tein tilaa. Sitten poltin suitsuketta. Eilen siis. Kuuntelin samalla jotakin taustamusaa youtubesta. Telkkari on nyt taustalla, vaikka sähköä meneekin liikaa. Liikaa laitteita.

Tilasin huomisaamuksi kotiinkuljetuksen ruokatarvikkeille. Ajattelin tehdä taas kiisseliä ainakin. Omenat voisi laittaa piirakkaan ennen kuin ne nahistuu. Muuten olisin tilannut kai foodorasta ne. 

Pelasta Suomi, pelasta metsät... kai noi perussuomalaiset mainoksillaan tajuaa olevansa täysiä persereikiä? Kulkevat laput silmillä kieltäen globaalin ilmastonmuutoksen, maanjäristykset ja ilmastopalot, "ainahan se jäätikkö on sulanut" ja rasistiset kommentit vaan mielessä. Vesi on ehtyvä luonnonvara kuten kaikki muutkin jotka ei uusiudu nopeammin kuin mitä niitä kulutetaan. Helium, kynttiloiden parafiini.. ei uusiudu. En väitä että sähköautot ja litiumakut olisi ratkaisu... mutta ei ole muutakaan. Öljyä ei tuu lisää. Loput taisi jäädä sodan jalkoihin. Eivät välitä tulevaisuudesta mitään. Pelastaa oman nahkansa.

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy