ihmisoikeudet

pe 19.4- klo 19.44

 Kävin juttelemassa psyk. hoitsulle. Se ei ollut sama jolle yleensä kevennän mieltäni (koska olin ajoissa! niin joo ja kahvin ja munkin ehdi...

Translate

perjantai 10. helmikuuta 2023

Mummontappokelit

 Ylipainoisen vaivoja vain. Kävin apteekissa ja ilmoittautumassa kiireettömien aikojen jonoon. Menee kuukauden päähän mun peräpukamat. Sitten kaaduin alamäessä. Polvi ruhjeilla.

Eilen illalla kävin syömässä pubiruokaa. Ranskikset ja rasvassa paistettua kalaa ja salaattia. Kai sen piti olla fish'n'chips. Ilman herneitä, jollain valkosipulimajoneesi sivussa. Join yhden sidukan ja pienen kaljan kanssa. Ne oli vähänkö treffit, mutta ei oikeastaan. Mulla oli vaan nälkä. Nälkä lähti kyl nopeeta.

Siivosin vähän pöytää. Tein tilaa. Sitten poltin suitsuketta. Eilen siis. Kuuntelin samalla jotakin taustamusaa youtubesta. Telkkari on nyt taustalla, vaikka sähköä meneekin liikaa. Liikaa laitteita.

Tilasin huomisaamuksi kotiinkuljetuksen ruokatarvikkeille. Ajattelin tehdä taas kiisseliä ainakin. Omenat voisi laittaa piirakkaan ennen kuin ne nahistuu. Muuten olisin tilannut kai foodorasta ne. 

Pelasta Suomi, pelasta metsät... kai noi perussuomalaiset mainoksillaan tajuaa olevansa täysiä persereikiä? Kulkevat laput silmillä kieltäen globaalin ilmastonmuutoksen, maanjäristykset ja ilmastopalot, "ainahan se jäätikkö on sulanut" ja rasistiset kommentit vaan mielessä. Vesi on ehtyvä luonnonvara kuten kaikki muutkin jotka ei uusiudu nopeammin kuin mitä niitä kulutetaan. Helium, kynttiloiden parafiini.. ei uusiudu. En väitä että sähköautot ja litiumakut olisi ratkaisu... mutta ei ole muutakaan. Öljyä ei tuu lisää. Loput taisi jäädä sodan jalkoihin. Eivät välitä tulevaisuudesta mitään. Pelastaa oman nahkansa.