ihmisoikeudet

Terveystiedon numero lukiossa 9

dissaus informaatiota tulossa koska mistä minä tietäisin mitään? Ei ole kyl äiti opettanut näitä... Hehe. Eat more ! Ja mulla soi herätyskel...

Translate

keskiviikko 1. helmikuuta 2023

 Toisia ihmisiä tai ketään ei saa käskeä lopettaa laulamasta. Itse katsot sitä videota. Jos kommentointi on rakentavaa palautetta, niin minä olisin väittänyt lauluopetusta saaneeni. Kaikki vaan tulee sen kommentoijan suojaksi, koska jos minä teen jotain niin tietenkään se ei ole oikein, vaan minä hyökkään. Ruotsalaiset on yhtä lutuisia kuin tuhero, jossa heteroudestakin tulee epänormaalia. Rakkautta ilmassa.

Juoksen täysillä pakoon ongelmiani. Mun unettomuuskin liittyy jotenkin tuohon säähän. Hoitaja vinkkasi mulle jonkun peräpäävoiteen jääkaapista haki mulle sen miesfarmaseutti. Vingutin käteistä. Eikun siis "naisille tulee noita" ja sitten nauroin sen harjoittelijan kanssa sen muistitesteihin hakeutumista... Hössötystä liikaa, normaalisti olen tottunut siihen nopeaan toimenpiteeseen

Mikään ei tunnu pahemmalta, kuin aktiivinen, energinen, onnellinen, hyväkuntoinen, mielialaltaan tasainen ja muutenkin hassunhauska kajsan tassun nassu mikä ei vaan lopu koskaan, vaan kestää ja kirveltää mutta toimii... kaikki vihaa mua, en vaan tajua miksi tuntemattomat väittää mua surulliseksi mielipuoleksi jne

Hain samalla postista uudet lasit. 2019 vuoden silmälasiresepti. Kuin katsoisi menneisyyden linssien läpi... vinoon.

Postikin tuli. Mikään ei estä mua öö. No vastaan tohon kirjeeseen, postikortin rekisteröin jo ja skannasin postcrossingiin. kirjekuoressa tuli ekstraa nameja, tarroja, teetä ja mä ostin kaupassa vahingossa lettuja pinaattilätyn sijaan niin tasaraha

Mulle hymyiltii ratikas kun pyöritin ympäriinsä puhelinta tosta hmm, ei ihan niin yleisesti käytössä olevasta ranneketjusta- eikä se viskautunut irtikään, tuntuu vain eukonkannolta tai saappaanheitolta tai jotain...

Osaan siis heittää oikeaoppisesti puhelimen seinään=

(on tekoälyluuri puhelusanelu sijaintivakoilu laitteista hyötyäkin)

selviytymisvinkki 2023 saatu koomikolta tiktokista liittyen epäarvattavuuteen- taukoihin- ja jatkamiseen punchlinen jälkeen