ihmisoikeudet

Aplodeja minulle tästä itsetuntemuksesta jota on kertynyt

mutta siivotaan nyt ensin pientä kaksiota lattialistasta parvekkeennurkkaan kun miksipäei  Muutamassa tunnissa saa aikaan vaikka mitä kun va...

Translate

sunnuntai 19. helmikuuta 2023

kuolema kaikilla herkuilla eli pyhitäm lepopaevan saakele vitjakkeen kerpele kun ei innosta

Käyty katsomassa leffassa kasari laulajattaren elokuva. Mahtavin ääni koskaan. Mulle tuli vain mahtavan paha himo tupakkiin. Ostin sitten vikoilla rahoilla ekan askin tänä vuonna eli pariin kuukauteen. Onhan se kiva hengittää raikasta ilmaa. Ei mitään muttia, tuo on paskaa.
Kolmas kaveri teki meille oharit, mutta ilmeisesti sillä on jotain draamaa kotona.

Yksi nuori poika, joka saa jotain siemensyöksyjä ennakkoon, kysyi mitä teen, mutta ei se tunnu olevan kiinnostunut uudesta demonstraatiosta tuhlata kortsu banaaniin.

Ostin kaikkea turhaa normalista, sekä uuden halvan lompakon, söin Taco Bellissä mahan täyteen ja vielä popparit ja lisää hanajuomaa, kahvi ja popparimausteet. Siinä meni oikeastaan kuuskymppiä, ja vielä loput röökiaskiin. Varmaan pitää loppukuusta myydä loputkin rahastot, vaikka olen yrittänyt säästää. Melko pateettista. Pathetic?

Vain mustat karkit jäljellä uutuus karkkipussista. Sit söin brittisuklaata aeron 90g levyn. Eilen oksensin illalla vielä yritin saada pois pepsiä ja suklaita. Lihoin vaan reilu puoli kiloa vaa'alla massaa.

Minkä kautta mä oikein eläisin. Ehkä mä olen vaikea. Pitäisi keskittyä. Focus fuckitosis. No ehkä se meni ihan vähän päähän se rööki, mutta mistä sitä tietää mitään. Tulevaisuutta ei osaa suunnitella. En ansaitse mitään. Mustan huumorin aukko, jonne vetäytyä. Ei vaan, tavallaan ymmärrän sitä tarvetta palaa lujaa ja, varoa mihin kompastuu. Kun melko seikkailumielinen olen.