ihmisoikeudet

Ehkä sä haluat pitää sen (isän koulukaveri laiterahoituksesta jota edelleen makselen)

Olen silmittömän vihainen kaikenmaailman rahan lainaajille jotka valehtelevat sovituista asioista. Lowellille olen maksanut vuokrasaatavan j...

Translate

keskiviikko 8. helmikuuta 2023

Mitäkö olen ajatellut ja mitä vastaan olen ollut? Kuollut kala ei jaksa uida vastavirtaan

 En halua että mun intinaatio on latinaa. Enkä halua kuulostaa natiivilta. 
Halusin vain että mun enkku olisi fluenttia tai advanced.
Shakespeare kuulostaa Pinkiltä Pantterilta. Muistan kun oli sellainen lelu joskus, jättikokoinen. Yksi ekoista enkunkirjoista piti ettiä ankka sieltä.
Katson youtubea. Täytyy ottaa huomioon, että yhdeltä pilvialustalta voi oppia vain tietynlaista sisältöä. Jos haluat harjoitella auton purkamista, niin videolta ehkä helpoimmin löytyy tieto kuin auton käsikirjoista. Voin kertoa etten tiedä autoista muuta paitsi ehkä värin tai jotakin automalleja.
Mitähän mä katsoin. Toisto johtaa siihen, että painotetaan tuntematonta. Eiku. Englantia voisi opetella ikuisuuden. Konteksti?

Tutto é ben' quell' che finisce bene...

ALL'S WELL THAT ENDS WELL.

Retoriikkaa ei opeteta myöskään koulussa. Melko varma ettei koulussa opeteta nykyään muuta kuin olemista tiloissa, joissa on paljon hälyä.
Söin liikaa "stringy wateria" eli "salarya" eikun celeryä. Olen kuulemma evil, kun kirjoitin yhteen videoon kommentin, palvelu on sisällytetty hinnassa. Ei siis vain palkassa, kahvin hinnassa, vaan kaikessa muussakin yhteiskunnallisesti voi hyvin.
Ei sitä voi ymmärtää, jos ei ole Suomesta. Juuri mietin kulttuurieroja vaikka lapsip0rnossa. Täällä saa vipeltää alasti eikä lauma pedareita tule groomaamaan ja käyttää hyväkseen. Toisaalta täällä viedään vieraat saunaan, jne. epämukavuudet alta pois, onko joku hyvä tyyppi, että voi olla rentona oma itsensä tai jotain sinne päin
Mutta onhan se tullut laittomaksi näyttää minkäänsortin alastomuutta. Joten kaikki postikorit joissa on joku alaston miehen perse menossa avantoon- pitäisi kieltää.
Turhaa yritän pitää blogiani. Halusin vain kehittää itseäni, ettei äidinkieleni olisi niin huonoa. Silti joudun korjaa kirjoitusvirheitäkin koko ajan.
Luulen aina että jokin on sisällytetty, vaikka ei se ole. Suurin virheeni kai. Moukkamaista nyt kuvitella olevansa oman elämänsä ainoa joka voi luottaa aivotoimintaansa. Ei annettu. Ei ollut kivaa. Joku vielä suurempi mäntti vain päättää sulle lääkkeitä laittaa vasten tahtoa ja muuttaa koko elämän suunnan. 

Ei enää ole saavutettavaa. Onhan se aluksi hauskaa, mutta kun tuleva lakkaa tulemasta, eikä sitä enää mieti mitään hauskaa. Jokapäiväinen katkeruus, ei huomenna aurinkokaan nouse. Onneksi on lyhyin kuukausi.

Pääsee ainakin juonesta kiinni draamaan kuin saippuakauppias oopperaan. Kuka saa Brooken, Taylorin. Minun nimeni on Elisabeth. Joo, onnea vain ja valuuttaa kaikille tänä vuonna. On se niin kukoistava tuo sää tuolla. Juoksevaa vettä pakoon. Ei aina jaksa miettiä rauhaa. sementtiteollisuutta, niitä jotka tuottaa kaikki tarvikkeet, hyvikkeet, ja sen lämpenemisen aiheuttanee, onnettomuudet, globaalin nälänhädän, tulevaisuuden jota ei ola jäljellä seuraaville meidän itsekkyyden vuoksi. Pitää olla sitä ja tuota. Luopua ei voi mistään. Se on vain valhetta, että mun hiilijalanjälki on alle yksi kiloa hiilidioksidia viime kuussa. Piti sisällään vain tuon etten ole juurikaan käynyt matkailemassa missään.

Katastrofista toiseen rakkaat viholliseni, eli vanhoilliset. Tiede rakkaus ja samanarvoisuus. Voisi yhtä hyvin taistella varjojaan vastaan, kuin ettei kapitalismi ottaisi takaisin omiaan. Sydän ei ole oikealla. En pysty elää katsomalla pelkkää YLE:ä, kun ainoat vaaliehdokkaat jotka saa puheenvuoron, on jotain Kokoomusta.

Ohhoh, pakina näytä sarves... ei tätä onneksikaan ketään– lue ettei siinä!
Osta laki, jos on varaa. Onko se oikein vetää kamaa, jos siihen on varaa peittää omat slurraavat puheensa, päässä seisovat silmät, tuottaa jotain järkevää aineissa, jota sen tuottajat käyttäisi itsekään kuin, rahavälineenä...

Kaikki on kaupan. Rakkaus on kaupan. Seilaa maailmanääriin sen kanssa, löydä mistä ne pippurit kasvaa, jos ei risukasaan kasva aurinko. Joskus sanontoihin olen rakastunut niihin, kun ei ole ollut muuta toivoa mistään. Käydä jotain paskaa Isojoen kyläkoulua. Laskea keskiarvo kahdella numerolla. Opin viittaa kolmannella. Keitä on ne jotka joutuu käydä koulua 18-vuotiaiksi? Emme ymmärrä miksi ne näyttää kaikki tuolta. Kuulostaa samalta, haluaa erottua joukosta. Kaikki on yhtä kitschiä lopulta. Jos joku onnistuu jossain, niin ei 90-lukua tuoda takaisin tai maksimalismia. 
Mutta, en kuuntele korealaista poppia. Pukeudun vaatteisiin jotka on kivat päällä, ja niitä on ollut vaikea löytää viime aikoina.
Making fun of genz-s "collective trauma". Siirrytään eteenpäin, luodaan uutta, muututaan, koska mikä saa olotilan paremmaksi niin sitä kohti. Vierivä kivi ei sammaloidu. Omissa hormoneissaan kieriskelevä vain saa finnejä naamaansa. Pestä tyynynsä useammin.

Onneksi olen älykkäämpi kuin puuhun kiipeävä kala. Edes tullut hermostunutta hikkaa tai röyhtäisyjä tällä kertaa. 
  • skills issue 
  • mp mäkkäri
Ehkä vielä joskus. Kerron mitä vikaa minussa on. Kun ajattelee laajemmin. Jos siitä voi tehdä rahaa, niin on sitä tutkittu. Kommunismi ei toimi ja kaikki mitä syöt on hiiltä, ei siis kivihiiltä, mutta se alkuaine on kuitenkin mitä poltat aineenvaihdunnassa. Niin missä muodossa silmät näkee sen, ja voiko mahan nesteet siitä sulattaa ilman että tulee ruokamyrkytystä vielä paksusuolessa tai muussa sisäelimessä niin riippuu ihan miten terveellisenä pidät, vanhentuneita ruokiakin, tai ruokaa joka ei ole ruokaa, täyteaineita.

Pikaruoka ei ole ruokkimista. Se on alunperin kiinteistönhoitoa. Sitä on niin monta dokumenttia. supersize me, the founder... Syön mäkkärissä niin harvoin, että 12kk meni umpeen kun en käyttänyt sovellusta. Harmi vaan, kun haluaisin niin kauheasti rasvaa lisää kroppaani. Ei, syön muutenkin jo halvinta ja teen itse kokkailen. Olen sentään jo päässyt siitä taikinasta irti, mitä tein syömähäiriöistä oikein.... Piti olla aina tietyt jutut sen tekoa varten. Kerran kävin tutustumassa mäkkärissä, oli ne avoimet ovet. Muut ei tulleet. Sen verran puhui pinkistä limasta, ja totesin vaan että on niillä hyvät ilmastoinnit, ei rasvan käry tartu takahuoneessa vaatteisiin...