ihmisoikeudet

Uuvun jo uneksimisesta

Liian pieni tarve  Mulla on huono kunto. Ei tule lähdettyä kävelylle. Rakennuksessa on ilmainen sali ja itselläni kuntopyörä ja painot. Mull...

Translate

tiistai 14. helmikuuta 2023

Vuodet vierii, vuodenajat kierii, kaikki lipuu pois, kuten sydämeni päältä sinä

 Miksi nukkuminen tuntuu niin hyvältä? Ehkä tällä kertaa sain pakkaamiset mahtumaan mukaan laukkuihin, ja pääsin lähteä reissuuni. Niin ei juuri koskaan ole painjaisissa käynyt. Heräsin aamulla ysiltä, mutta sitten nukuin sohvalla viisi tuntia lisää. Hups.

Eilen kävin antaa ystävänpäiväkortin bestikselle nopeeta. Oli nälkäkin kun tein vain omenapiirakan ja söin sen. Kävin bk:ssa syömässä hampurilaisaterian, ja olo helpottui. Illemmalla tein vielä voileipiä.

Poltin yhden kaverin röökeistä, mutta en ole ostanut omia koko vuotena. Hädin tuskin varaa ruokaan. Ei ole tahdonvoimaa elää kourallisella makaronia.

Sunnuntaina pitäisi olla jokin miitti parin kaverin kanssa. Sitä voitaisi tarkemmin alkaa sopia, ettei tuokin luisu sitten.

Mun ja eksän koiran Akun syntymäpäivä olisi tänään, mutta se vissiin kuoli aivosyöpään pian sen jälkeen kun erottiin? Noh, ei kai tuo enää olisikaan elossa muutenkaan, vanha koira.

Uusia muistoja kohti...