ihmisoikeudet

Se eka heitetään aina pois jos ei tule priimaa eli olen pelkkä eka lätty kuten maapallokin oli kunnes joku puhalsi talonsa nurin

Määritelmä oliolle objektiivisesti, havaitsijasta riippumatta kuuluva ominaisuus, "primaarinen" Terv. filosofia  Traaginen hubris ...

Translate

sunnuntai 5. helmikuuta 2023

Heittosäkki neulatyyny neiti eläkeläinen kajsuliini paljasjalkainen tampereella syntynyt tabulaattori Rasa...syö pääsi ja syö paskaa kun meikäpoika pääsee valtaan *pam*

Negatiivinen muka ja pah, olen "kävelevä kieltolause". Jos en yhtään saa aikaa ajatella mitä vastaan. Se voi olla laiskuutta, hitautta, sitä että olen tottunut luottaa hyvään tuuriini. Ihailkaa mun periaatteita. Miten muut sitten pärjää. Murehtimalla, ja olemalla tervejärkinen ja alistumalla kohtaloonsa?

Eilisilta oli traumaattinen. Täysikuu ja sun paras kaveri taas projisoi suhun kaiken turhautumisensa, etten ole ikinä hänelle tarjonnut mitään. Joo, verta hikeä kyyneleitä voi kauhistus kun meillä on erilainen käsitys kaikesta kuvottavasta. Mä ohjailen, manipuloin, määrään ja jos se on itsekästä niin ei sitten onnistuta missään.

Tohtorinne Freud oli myös tulilohikäärme. Rebuted theories are all

Tänään joku kristillinen päivä ja poltan kynttilää muun kuin Daavidin pojan vuoksi... ihmeellistä kun Twitterissäkin oli vaikka mitä vastauksia Jeesuksen sukunimestä ja se oli nasarettilainen jne... En usko Häneen, mä vaan totean että historiallinen henkilö on saattanut ollakin sen niminen.

Mitähän lempinimiä sitä vielä tulen saamaan, antaa, vastaanottaa, tehdä omakseni tässä kun vanhenen ja pääsen lähemmäs atomeillani ja molekyyleillä, kohti arvokasta hautausmaata.

Raha on ongelma. Se on aina nolla senttiä.

Niin tarkasti laskettu. Minun ei tarvitse säästää. Maksaa ensin itselleni. Jos harkitsen edes tuollaista, päädyn johonkin laitokseen, tai pahempaa.

Sylje mun naamalle, ota multa netti pois, heitä kylmään suihkuun vaatteet päällä. Ei mitään uutta ole sodan kasvot tälle neidille, kun äitini on jo käynyt omaansa mua kohtaan. En edes koe olevani mitenkään maaninen. Ehkä siksi tunteet pitää latistaa. Ehkä siksei saa tuntea nautintoa mistään.

Pitää vetää sisään sanasalaatteja ja niin no, mahaansa. Otin kuppia bestiksen kanssa. Pitäisi vähän suunnitella tulevia seksikokeiluja naisen kanssa. Tarvitsen vain paremman olotilan että voin alkaa miettiä sellaisia kun koko ilta meni siihen, kun mua moitittiin taas itsekkyydestäni ja kaikesta nautinnollisuudesta, vaikka en edes... niin, ei ole syyllisiä on vain tunteiden näyttämistä ja suuttumista, krapulat ja ummetukset; joka kansalla on omat niksit ja parannuskeinot asioihin joihin ei oikeasti kukaan mitään voi. Toinen on krapula ja toinen on yleinen vilustuminen

En osaa maalaisjärkeä, syön vain köyhiä ritareita kuin lohikäärme. Ikinä, ikinä...

Älä ikinä aloita mietelausetta kieltosanalla. Koskaan aloita väittää hienostella neiti Kajsa Blom tai välittää. Pöydällä kissojen kanssa, häntäluunsa nostaa vaiti kun salasanan kissa söi ja Karvinen olohuoneessa, kohti katolle tikapuita pitkin???????

No joo, tultiin sen kämpille ja alettiin pyyhkii pöytää, imuroin lasinsiruja ja sipsejä ja vähän nyrkkipyykkäsin vessanpynttyä saatanan mänty pesuaineella... Hikoilin ja vaihdoin paidan. Saan kuulemma kertoa kaikille mistä se teepaita on kotoisin tai että se on tehty... vankimielisairaalassa...

Ei antanut tilaisuutta selittää. Että uskon heidän kohteluaan kyllä. Ei vain uskonut, että ei rajaa ole. Todistan. Katsot oikealla silmällä kohti suoraa linjaa, sitten vasemmalla, onko linja samalla paikalla muka edelleen? Voit mennä suunnilleen, miten yhteiskunnassa käsketään pärjää, kultaista keskitietä... Tai sitten voit pelottaa muita, pilata väärän ihmisen maineen, kyllä laki aina vähän taipuu potilaiden takia-

Oikeus ennen kaikkea päästä hoitoon. Kuka jaksaa taistella itsensä puolesta. Tarvitaan rakkautta. Kukaan ei vain rakasta minua vaikka olisi verisukua. Heidän mielestä on hienoa kun saan apua. Ei silti mitään yhteyttä halua pitää. Ihan yhtä hyvin tärkein asia elämässäsi voisi olla ROSKAPOSTIA!?

Söpöjä olette-, aaws. Että mitähän ilmoituksia sitä oliskaan tullut. Mulla on virheetön keskittymiskyky.

En mä koko iltaa silti jaksa kuunnella kännisten lesbojen juttuja, ihan tarpeeksi tätejä ollut nuorena, jotka vei mun turvallisuudentunteen, osan hampaita, jääneet yksin, ikinä tykännyt niistä. Viha on voimakasta, siitä voi juopua. Muistan muistan kesäpäivän sen sylissä, mutrustan huulia kuin nytkin, olen kuulemma Haisuli. Todisteet varmaan jossakin valokuva-albumissa, mutta siis. Anellut etten kirjoita hänestä.

Mistähän sitä. Kuningatar hillostako? Ei vain siitä "kuningatar alkoholista" joka pilaa kaiken ystävyyssuhteista, vanhemmuudesta, valtiosta, ja kaikesta hitaasti salaa aivosoluista. Tyhmä saa olle mutta ei hullu. Argh, toi arskakin loppu jo mua lämmittämästä.

Pysy sun luona muka. Lakkaa heittelemästä kiviä, niin saatan jatkaakin laulamista.

 kjehhheeeeheheeheheh