ihmisoikeudet

Hullu saa olla mutta ei tyhmä—muut lukutaitoiset

 Herännyt kahtena aamuna viideltä ja sitten kun saisi nukkua, niin herää nukuttuaan 2,5 tuntia. Nälissään kai ottamaan aamulääkkeet, käymään...

Translate

tiistai 28. helmikuuta 2023

Ehtä oikein etymytologiaa ettei siin

 Multa kestäisi kymmenen vuotta päästä tasolle 50 Pokemon Go:ssa. Niin varmaankin. Muistin tehtävät ihan eri lailla, ja olen säästellyt evoluutiokiviä varmaan turhaan. Jotain reilu sata miljoona kokemuspistettä puuttuu, tosin mulla on 70,5 miljoonaa kerääntynyt pelin alusta. Sain nimittäin vihdoin tapeltua itseni tasolle 44. Nyt vaan lisää tapella pelin npc hahmoja vastaan. Puhdistin varjo pokemoneja jo neljänneksen tarvittavasta, mutta en tiedä mistä saan kaikuluotaimia ettii bosseja, tai leadereita, 50 kertaa... Pitäisi käydä heittää lähisalille joku poksu muttei jaksa sen takia lähtee tielle.

Missä olinkaan? Kävin äidin kanssa ostoksilla. Jääkaappi täyteen välillä. Olen vain vetänyt juustosämpylää kinkulla ja yrttituorejuustolla sekä limsaa. Katsonut vähän telkkaria. Miettinyt mitä kirjoittaisi seuraaviin kirjeisiin. Mutta en tiedä mitä kirjoitan. Ajattelin jättää huomiselle kun olen saanut taas kankun kipeäksi lääkkeistä.

Jeba.. olipas tämä laatikko johon kirjoitan, jotenkin pienellä. Zoomi vain 80%. Eikä siinä sitten ollutkaan kuin kaikki tältä päivältä?