ihmisoikeudet

Ich kann kein Deutsch

 Aikaa on lentänyt 6kk siivillä siitä kun mulla viimeksi oli täällä vieras sohvalla nukkumassa viikon. Sillä tyypilla on myös vielä kuukaude...

Translate

sunnuntai 12. helmikuuta 2023

Noitapataa


 Tein sitruunakiisseliä ja mikrossa yrttivoipatongin. Suihkussa kävin pitkästä aikaa. Olisin halunnut nukkua kauemmin. Puhelin silti plimputti koko ajan bling bling. Latasin jonkun Superfy sovelluksen ja siellä voi kysellä mitä vaan. Kerroin jollekin anonyymille, joka kyseli mitä tehdä itsetuhoisten ajatusten kanssa, että se on pysyvä ratkaisu ei-pysyviin ongelmiin, ja se sanoi muistavansa tuon aina.
Tänään on lukurauhan päivä. Kuuntelen Maze Cutter äänikirjaa Nextorysta. Haluan vain että saan kuunneltua loppuun. Melkein kaksinkertaisella nopeudella. Jotain noituuskirjoja löytynyt myös, ja kirjoittamisesta. 
En osaa kirjoittaa vaikka haluaisin, mutta tuo kirja tuntui siltä kuin jollain olisi ollut aivohalvaus ja se olisi keksinyt kaiken itse tai jotain. Riittävän hyvää kirjoittamista: Opas kouluun ja koulunjälkeiseen elämään. Lueskelin siitä yli puolet melko nopeaa.
Tuntuu että tuon mukaan, maailmankaikkeus olisi tehty teksteistä, eikä numeroista jotka leijuu vastaan.
Mun pitäisi jatkaa podcastia missä luen ääneen mun kirjaa... mutta ei jaksaisi tehdä. Vaikka on muokkausohjelma äänitiedostoille, ja mikrofoni. En osaa silti. En tiedä mistä lähtisi tätä markkinoimaan. Mun blogikirjoja jne. Ne kaksi ostoa oli varmaan vaan kirjastojen tekemiä.
Eilen mun käsivarsi oli tosi kipeä kun nukuin sen päällä edellisyön. Viime yönä tein jalkakylvyn ja laitoin jalkavoidetta. Ei ole enää niin karheat kantapäät.
As a matter of fact. Voisi tehdä myöhemmin omenapiirasta ehkä. Aamupaino oli kaksi kiloa enemmän kuin eilen. Söin vain sipsiä 180g, lauantai karkkipussin, aloe vera mehua 0,5litrasen, sokeritonta limsaa ja yöllä söin neljä juustosämpylää. Loput kaalikeiton ja pullaa. Yleensä en syö tollasta höttöä.
Pitäis kaikkea, mutta haluaisin vain nukkua tän sunnuntain ohi. Ei sillä että olisi menoja ensi viikolla. Ystävänpäivänä yksin. Eipä siinä mitään.
Joku yrittänyt kirjautua mun Evernote tilille, vaikka viimeksi 2013 käyttänyt sitä edes. Silloin kun oli vielä iPhone 4. Ei mitään jaettavaa sieltä.
Katsoisi kyllä vaikka Netflixiä, mutta kirjat on se juttu tänään. GoodReads, lainaukset eli lähteet, quotes. Monet ei edes tiedä mitä ne on. Filosofian tunnilla piti olla jotain lähteitä käyttää 6th form luokalla briteissä siinä 16-17 vuotiaana. Ei multa odotettu mitään. Arvosanat jotain C tai D korkeintaan.
Muutenkaan ole mitenkään normaalisti ikinä tai käyttäydy kuin sellainen.