ihmisoikeudet

Terveystiedon numero lukiossa 9

dissaus informaatiota tulossa koska mistä minä tietäisin mitään? Ei ole kyl äiti opettanut näitä... Hehe. Eat more ! Ja mulla soi herätyskel...

Translate

tiistai 14. helmikuuta 2023

analysoi minut, mutta rikkoisit vain enemmän haha

Ensimmäinen biisi jonka kuuntelen mun uusilla langattomilla kuulokkeilla: Brad Ryanin uusi sinkku Forever.
Ketään, ketään, ketään. Eikö mulla ole ketään? Selitin että on mulla ketään, ketään, mutta ei ole ketään ketään ei-ketään. Kertsi tähän elämääni.
Söin torttua ja kahvia, kävin sen boksereissa ja ohjasin sen käden mun tisseille ja pussailtiin. Mutta ollaan vaan kavereita. Haki mun puolesta kuulokkeet. En ole vielä syönyt tota valkosuklaa levyä, kun tein jotain tyhmää jyväpasta-soijarouhe-kolmen juuston raaste-muna-maito- seosta. Siinä nistipata, mutta nerokas twisti.
Taidan kuunnella tätä Foreveria aika kauan. 2021 mun eniten kuunnelluin biisi oli Sophie? Sophia? Sofia?
"Isn't forever like a really long time?"
Sain tänään sähköpostia joltain varatulta mieheltä joka asuu tällä alueella, fanipostia Kaisalle, vaikka mun nimi on kyl Kajsa. Kertoi fantasioitaan, runkkaavansa (pyhäinhäväistys) lukien mun blogia... höm. Onhan tämäkin toki jotain sisältöä, siinä ei muuta. Ei kiinnosta. Jos päivittäin kirjoitankin, niin en edes masturboi niinkään usein. Ja mitä vittua joku miettii mun sukupuolielimiä.
Sain tänään yhden ystävänpäiväkortin. Olisin saanut kaverilta eilen sen piirtämän, mutta se oli niin törkeä vitsi ettei pystynyt. 
Olisin ehkä nauranut sille kunnes itken. Siinä oli siis pariskunta panemassa. Toinen oli siinä edessä lattialla kontillaan ja sen takana oli mies jne "iso" kulli pystyssä, ote naisen lantiolta, mutta ei se kyllä esittänyt kovin hyvin aihetta. Ei osata piirtää tuollaisia asentoja suoraan päästä. Se oli varmaan vitsinä tehtävä, jonka poimin jostain ryyppykaveri toiminta ryhmästä, muttei osattu piirtää näytöllekään sitä loppuun.

Maailman loppuun kavereita. Tänään on ystävänpäivä, ei mitään romanttista.
Viisi vuotta sitten tein sen kortin jonka annoin eilen. Kerroinko et kävin bk:ssä ja tein omenapiirakan? Jos en jotain muista, niin se on kenelle olen puhunut mitäkin ja mistä. Joutuu arvailee, kuka tarvisi kenkälusikkaa, kuka olisi voinut vaihtaa halvemmalla talvirenkaat mutsin autoon...
Alan hahmottaa toisaalta. Vaikka siihen menisi loppuelämä ja tappaisin itseni, niin varmaan ymmärtää tota miehen mielikuvamaailmaa. xD 

Tämä kuulostaa siltä, kuin voisi vain heittää aivot narikkaan jammaillessaan miten ihanaa on elää. Olla paikalla vaan. Selviytyy päivästä toiseen repeatilla. Kenen kanssa, jos ei eka ole oma ystävänsä?