Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

torstai 2. helmikuuta 2023

Vitut yhteiskunnasta, se kääntää lyhyet selkänikamansa minulle joten minä parannan ryhtiäni ja vittuilen vitusti takaisin pidempään kuin kukaan muu terveisin lyhyenläntä sisään ja ulos taktiikan aktivisti

 Musta ei ole väri, vaan sen puutetta. Valkoisessa on kaikki värit. En päässyt läpi värioppia amiksessa, uusin kokeeni kolme kertaa enkä silti osannut selittää miksi jokin väri näytti paperilla vihreältä tms. Aallonpituus, painotapa, ajattelin liikaa universumin salaisuuksia ja tiedettä, luontoa, mitä en vain värin psykologisten ominaisuuksien vuoksi osannut selittää vaikka olisi isketty samat kysymykset kuudennen kerran eteen.

Miksikö aloitin kirjoittaa tuosta aiheesta.. koska lempiväri on yksi tällainen asia jota kertoa itsestään. Ettei kehitä jotakin yliminää, jonka kaltainen ei ole, ihmiset pettyy eikä halua nähdä sua. Tosin kuka minun ystäväkseni haluaisikaan. Ajaudun jostain syystä tutustuu kaksisuuntaisiin ihmisiin. Eräs laittoi feissarimokiinkin kun en halunnut pitää yhteyttä sen kanssa. Syy oli ihan oikea ja perustui mun diagnoosin epäreiluihin tarinointiin, mutta kenen syytä sekin oli. Hän itse laittoi whatsapp kuvan viesteistä, ilmiantoi itsensä, antoi muiden tulla kommentoimaan paskaa minusta.

Ja minäkö haluan huomiota sillä, että teen nettikirjoituksia?

Jostain syystä eräs pitkäaikainen tuttu tiesi että olen aseksuaali, vaikka en muista sitä instagramissa tms blogissa mainostaneeni? Onko sen väliä onko panseksuaali, nymfo huora, vai autistinen adhd prostituoitu joka ei ole koskaan romanttisia tunteita kokenut. Paennut vain kaikkea mikä liikkuu (miehiä), rakastunut yksipuolisesti mielentervetensä pitimiksi, herännyt seksuaalisuus pussailemalla omaa sukupuolta. Ikinä halunnut lapsia. Ikinä äiti ollut rakastavaa aikuista, johon kiintyä turvallisesti. Niin no, "sisäinen halu lisääntyä", sanoi opo. Mitä silläkin tekee, vaikka se liittyy kaikkeen. Huomaatko flirttausta, oletko kaksimielinen, näetkö kemiaa ihmisten välillä eli et, huomaa nyansseja ja vihjailuja, keskity fallos painoitteiseen penetriokeskeiseen maailmankuvaan jossa naisen alastomuus on hyväksyttävää muttei naisen joka on syönyt hyvin, terve ja pystyy synnyttää koska läski suojaa sisäelimiä. Ei mun diagnoosissakaan lue että olisin ollut neitsyt, siinä lukee että: kuvitellut eläneensä tavallista nuoren naisen elämää.

Tiettty läheiset ja kaverit ja muut puhuu mitä sattuu minusta. No jaa, elämäni oli muutenkin pilattu...