ihmisoikeudet

Unpopular opinion to never visit 'murica

What’s wrong with America They don’t recycle, the plumbing is old, the sleazy roadside hotels, gunlaws, people worshiping Trump, how much st...

Translate

maanantai 6. helmikuuta 2023

Jos mä nyt 800euroa sijoitan niin paras olla mahtava kamera

puhelimet juttelee

 Applet tulee mulle kalliiksi... 

ei ole varaa taas. 

Söin kolme litraa, ison kattilan, kaalilaatikkoa. Onneksi en ole niin köyhä- 

että ostelisin jotain bränditietoisia muotijuttuja lisätarviketta asusteena, haha.

Vaihdan dataa vanhasta toiseen. träänsferroin

Puuttuu: panssarilasit, popsocketit, lataustelakat. Älykello on, ja noita airpodseja sun muita. Ennen oli paremmin, kun oli mikrofonit langallisissa kuulokkeissa.

 Mitä tällä älyllä edes tekee. Muuten samankokoinen kuin mun lemppari puhelinmallit tähän mennessä(en ole ip11 ja se 2022 jälk. hankkinut kuin nyt ip13 minin, myös ip 6 oli välistä pois ainakin), mutta näyttö on laidasta laitaan, ja kameroita on enempi ja ohuempi, siis kai se on vain pakko hyväksyä ettei rakastamani sormenjälkitunnis-tus, nappi ole tarpeen enää.

Joku väitti että sen puhelin tunnistaisi näytöstä sormenjäljen, mutta en kyllä jäänyt vakuuttuneeksi androidissa sellaisesta. Kai se oli vaan jokin sivunappi.

Pitäisi käydä asentamassa jossain panssarilaseja. En tiedä tarvitsenko suojakuoren. Mielessä on kyllä. Katsoo nyt taasen. Ei tämä mikään päähänpisto ollut, mulla on nyt vaan jo kolme joiden arvo kun minä niitä käytän, nolla.