ihmisoikeudet

καλησπέρα

  Kinda smart.  dandruff, skin irritation from cheap eyeglasses, red face. Used a cleansing gel, mud mask, face wipes and moisturizers, hydr...

Translate

maanantai 6. helmikuuta 2023

Eihän minun vatsankerrokset, päällä lämmittää nuo rullat ja makkarat

 Anhedonia. Muistuttakaa minua, koska mä olisin lopettanut viimeksi jonkun mielialalääkkeen, ja miksi tuollainen sivuvaikutus minussa olisi ja mitä iloa saatte siitä että haukutte että mulla on sellainen. Aina vain. "pssd" vähän kuin potf, mutta fakin sijaan dickkiä. Samaa paraniliaa ja pedofiliaa, eikä vittuakaan ah innosta!! En ole koskaan lausunut tuollaisia, joten mistä vitusta kukaan tiedä mitä olen tarkoittanut kun itse ehkä lukevat minulle ääneen mitä minä olen kirjoittanut. On vain tyhmiä kysyjiä. Jos mun nettikirjoitukset vittu aukee niin voisitteko olla tulostamatta jotain sormenpaksuisia kasoja ja niitä pohtia pimeässä, kuin jotain kummitustarinoita.

Vithu. Ctulhu. Volcant.

ARGhittaa taas. Kun ei ole ystävänpäivänä ketään. Vain epätoivo ja toivottomuus.

Heräsin 9, mutta nukuin vielä lisää muutaman tunnin. Aamutoimet, pilleri "pilleripäälle" ja ja. Äsken vasta aamiaista, lotrasin jogurtin kanssa ja tein yhden leivän lisää. Vähän liikaa syönyt nyt leipää.

Ostin eilen illalla uuden pelin switch käsikonsolilleni. Sitä pelasin kolme varttia. Siinä kerätään kulttiin jäseniä. Päähahmo on lammas. En tiedä onko se suopea, laukea, vai miksi se uhrataan. Silti, tuo suostuu sitä kulttia johtaa. Kaikenlaista pentagrammia ja mustaa, valkoista, verenpunaista, sellaista värimaailmoiltansa ihan kivaa. Teinien peli ilmeisesti. Minusta vähän kuin Stardew Valley, jota en saanut kovin pitkälle pelattua. Lopahti ymmärrys sen pelitahdon mukana jatkaa enää.

Kaksi asiaa mitä ei saa olla. Vihata musiikkia, koska sitten sulla on jotain merkityselämyksiä just niiden paskasta, tai että olisit aseksuaali koska sitten olet jotenkin vajaa lääkkeiden takia.

Hullua ja tyhmää. Kuin pullosta tullut tyhjää.