ihmisoikeudet

Ich kann kein Deutsch

 Aikaa on lentänyt 6kk siivillä siitä kun mulla viimeksi oli täällä vieras sohvalla nukkumassa viikon. Sillä tyypilla on myös vielä kuukaude...

Translate

sunnuntai 26. helmikuuta 2023

Viha on liian voimakas sana

https://www.kitujainen.com/2019/12/siksi-seksi-natsaa-ja-muita.html

Jos mun blogista etsii Cha Cha Cha:ta niin löytyy vain tuollainen yli kolme vuotta sitten kirjoitettu muistiinpano. En pidä euroviisuvalinnoista Suomen osalta tänä vuonna. Estin kaikki Samuel Haaverit ja Käärijät TikTokin puolelta, kun koko aamun hehkuttanut edelleen tuota aihetta. 

Naapuri pahoitteli mun puolesta facebookissa että jouduin katselee sitä. Kuuli varmaan mun kommentit? Miten valitin ettei se ole musiikkia, alkaisi jo laulaa, ja halusin vain sammuttaa koko töllön.

Joskus Kun olin hädintuskin 18v ja tein match.comiin tunnukset, joltain -70 syntyiseltä tuli kutsu jonnekkin, otsikolla cha cha cha... vastasin jotain tsatsatsaata mutta en kyl ole kiinnostunut yhdestäkään. Paras kaverini yli 13 vuoden ajalta on kauris ja rauta koira horoskoopilta ja sen nimi alkaa Mark... vaikka halusin tappaa yhden laulaja Mark...in ja päädyin siit hoitoon ja syytän edelleen sitä bändiä kun sitä tulee joltain novalta enkä kuuntelisi sitä kanavaa kuin helvetissä. Saan painajaisia vaan.

Liittyy kyl mun suomifobiaan ja helsinkivihaan ja muuhun, etten sopeudu tähän yhteiskuntaan pohjoisessa. Aina halunnut paeta vaan täältä. En ole koskaan lotonnut, ostanut iltapäivälehden kerran elämässä, pelannut rahapelejä kertaakaan, tai selannut Hesaria viimeksi lukiossa kerran alle minuutin. En pidä salmiakista, en ole saunaihminen, en syö tummaa leipää. Jos eksyn Helsinkiin, ja olen eksynyt luokkaretkellä, niin en pidä siitä kaupungista senkään vertaa tai ylpeistä stadilaisista. Koko hesan murre on oksettava ja siksi sitä matkinkin niin usein, kun sieltä ei tule mitään hyvää. Lähinnä vain uusia opetussuunnitelmia joiden väliin jäädä.

Tavallaan hyvä etten päässyt äidinkieltä ikinä läpi. Tämä maa on persiist- en vaan kerro sitä tarpeeksi usein.