Translate

kävijäpiikki

springety spring spring f****

 "season" is pretty ambiguous. Is it schizophrenic season or soft season, is there no reason. szn. I like to wear black velvet pants, leggins with pockets, jeans not so much, all kinds of v-neck shirts or tshirts. I love me a red and black striped shirt. I need to get new shoes, because I typically wear everything to bits. Or I don't wear something except once a year when I find if off my floor, still a bit not fresh. Right now I feel hot in this boyfriend or granpa shirt, literally too hot. I was listening to audiobooks and then got steamy with myself under a blanket on the sofa. These stiletto nails really give more friction.

I wrote a few quotes on my journal for a swap I'm doing. I've got a dozen pages so far written. Not sure how to decorate. Don't wanna just stickerslap. There's still time (to drop out from it lol)

I brought into play to bed the dog I bought from USA with like two hundred dollars that was custom made from my friend's terrier into a soft toy. Last night I just missed things. Someone from the live.me app said she remembered my energy and vibe from when she started. That's kinda happy to hear but hard to believe. People do change. They get cynical after being bullied, or as they say in Finland: "bitter"

What to do with anything. I got a home delivery of some food but it's so expensive. Food. I don't know how I will survive a week.

Ate Finnish pastry this morning which I never do. Kinda wanna open that kiddies candy bag too. It's just nothing else I usually eat. I hate eating so gotta be gentle toward myself and allow whatever coz still have to get those calories. I've not got under 120 kg since 2015. 122-126 it's yo-yo'd for years. So maybe 270 lbs to under 280 or whatever I used to be like eight stone.

Just sit and grow my haemorrhoids. There's snow hanging of all the trees. But it's light, sun shone, it's warm inside. Less darkness every day for a blink. Got a roof on top. All's great. Stop being so obsessed with the past, or you ain't going anywhere. I know we're in love, just don't see me so gross and morbid. If everything matters, we're all matter but never touching on a molecular level. Have me in your head or my thoughts, well I don't mean to its just communication. Electrical and chemical messages in your brains. Usually most are the same from day to day. 

Nothing from the early 2010's has survived on my iphones even. Really tough to get a whiff of 2015-2017 or 2012-2014? Maybe one class reunion, my ex or our dog in a photo, the tshirt I got or got him. My blonde hair lavender with a starbucks coffee in hand from the store, on weheartit account or photobucket, or a memory card from a digital camera, shots with nokia phone too from hospital. Screenshots, cats, zuckerberg doing an ice bucket challenge.

It's all media. Get back on your feet from that blow. I don't care I'll stay down the eight time I fall.

Käsinkirjoituspostaus (niille jotka ei tiedä mun harjoittelevan enkkukaunoa)

 Mun käsiparka. Kirjoitettava.

Puutui jo tuos loppuvaiheessa. Enkä saanut edes saapikas teoriaa lyhennetyksi...

Formaldehydi postaus eli balsamoin itseäni

 • Punainen
 • Valkoinen
 • Musta
 • Vaaleanpunainen
 • Beige
 • Liila
 • Läpinäkyvä/Väritön

Siinä on kaikki tarpeelliset värit hillittyjä kynsilakka värejä.

 Ei mitään vihreitä ja neonsinisiä ja keltaista, kimalteita jne.

Laitoin taas Stiletto tekokynnet liimalla. Mustat pedonkynnet perseestä.

Mummontappokelit

 Ylipainoisen vaivoja vain. Kävin apteekissa ja ilmoittautumassa kiireettömien aikojen jonoon. Menee kuukauden päähän mun peräpukamat. Sitten kaaduin alamäessä. Polvi ruhjeilla.

Eilen illalla kävin syömässä pubiruokaa. Ranskikset ja rasvassa paistettua kalaa ja salaattia. Kai sen piti olla fish'n'chips. Ilman herneitä, jollain valkosipulimajoneesi sivussa. Join yhden sidukan ja pienen kaljan kanssa. Ne oli vähänkö treffit, mutta ei oikeastaan. Mulla oli vaan nälkä. Nälkä lähti kyl nopeeta.

Siivosin vähän pöytää. Tein tilaa. Sitten poltin suitsuketta. Eilen siis. Kuuntelin samalla jotakin taustamusaa youtubesta. Telkkari on nyt taustalla, vaikka sähköä meneekin liikaa. Liikaa laitteita.

Tilasin huomisaamuksi kotiinkuljetuksen ruokatarvikkeille. Ajattelin tehdä taas kiisseliä ainakin. Omenat voisi laittaa piirakkaan ennen kuin ne nahistuu. Muuten olisin tilannut kai foodorasta ne. 

Pelasta Suomi, pelasta metsät... kai noi perussuomalaiset mainoksillaan tajuaa olevansa täysiä persereikiä? Kulkevat laput silmillä kieltäen globaalin ilmastonmuutoksen, maanjäristykset ja ilmastopalot, "ainahan se jäätikkö on sulanut" ja rasistiset kommentit vaan mielessä. Vesi on ehtyvä luonnonvara kuten kaikki muutkin jotka ei uusiudu nopeammin kuin mitä niitä kulutetaan. Helium, kynttiloiden parafiini.. ei uusiudu. En väitä että sähköautot ja litiumakut olisi ratkaisu... mutta ei ole muutakaan. Öljyä ei tuu lisää. Loput taisi jäädä sodan jalkoihin. Eivät välitä tulevaisuudesta mitään. Pelastaa oman nahkansa.

Pitäisi lopettaa tämä blogi ja aloitella uusi jos keksisi nimen, nichen, teidät uusiksi

 • kajsable, blomful, kajsasphere, kayblomity
 • dracoenator inc, blomness
 • plumpsis 
 • kyyla, kyl, varmaan, kaikkea
 • nettipersoona, kajsanistutukset
 • paevittainen, hajussakukkakasvaa
 • plumpsautus
 • kajsadonia, logi
 • kuihtuvuudenkukka, huppelispuppelis
 • kajsanaaria, kajsankiellot
 • aivojenraksutusta
 • kukkislogia
 • ratas, konsti, vipu, toimiminen
 • kajsanpersekaislikossa
 • lumpeenkauniskukkaommanipadmehum
 • selvitettiinfaktumiamyrskyissa
 • mycashflow:P
 • extralife
 • ajankahinoissa
 • patinaamutinaasiisihanaa
 • mitteekeksis.com

bloggeradmin@sinunblogisiarvonneiti.com

Mitäkö olen ajatellut ja mitä vastaan olen ollut? Kuollut kala ei jaksa uida vastavirtaan

 En halua että mun intinaatio on latinaa. Enkä halua kuulostaa natiivilta. 
Halusin vain että mun enkku olisi fluenttia tai advanced.
Shakespeare kuulostaa Pinkiltä Pantterilta. Muistan kun oli sellainen lelu joskus, jättikokoinen. Yksi ekoista enkunkirjoista piti ettiä ankka sieltä.
Katson youtubea. Täytyy ottaa huomioon, että yhdeltä pilvialustalta voi oppia vain tietynlaista sisältöä. Jos haluat harjoitella auton purkamista, niin videolta ehkä helpoimmin löytyy tieto kuin auton käsikirjoista. Voin kertoa etten tiedä autoista muuta paitsi ehkä värin tai jotakin automalleja.
Mitähän mä katsoin. Toisto johtaa siihen, että painotetaan tuntematonta. Eiku. Englantia voisi opetella ikuisuuden. Konteksti?

Tutto é ben' quell' che finisce bene...

ALL'S WELL THAT ENDS WELL.

Retoriikkaa ei opeteta myöskään koulussa. Melko varma ettei koulussa opeteta nykyään muuta kuin olemista tiloissa, joissa on paljon hälyä.
Söin liikaa "stringy wateria" eli "salarya" eikun celeryä. Olen kuulemma evil, kun kirjoitin yhteen videoon kommentin, palvelu on sisällytetty hinnassa. Ei siis vain palkassa, kahvin hinnassa, vaan kaikessa muussakin yhteiskunnallisesti voi hyvin.
Ei sitä voi ymmärtää, jos ei ole Suomesta. Juuri mietin kulttuurieroja vaikka lapsip0rnossa. Täällä saa vipeltää alasti eikä lauma pedareita tule groomaamaan ja käyttää hyväkseen. Toisaalta täällä viedään vieraat saunaan, jne. epämukavuudet alta pois, onko joku hyvä tyyppi, että voi olla rentona oma itsensä tai jotain sinne päin
Mutta onhan se tullut laittomaksi näyttää minkäänsortin alastomuutta. Joten kaikki postikorit joissa on joku alaston miehen perse menossa avantoon- pitäisi kieltää.
Turhaa yritän pitää blogiani. Halusin vain kehittää itseäni, ettei äidinkieleni olisi niin huonoa. Silti joudun korjaa kirjoitusvirheitäkin koko ajan.
Luulen aina että jokin on sisällytetty, vaikka ei se ole. Suurin virheeni kai. Moukkamaista nyt kuvitella olevansa oman elämänsä ainoa joka voi luottaa aivotoimintaansa. Ei annettu. Ei ollut kivaa. Joku vielä suurempi mäntti vain päättää sulle lääkkeitä laittaa vasten tahtoa ja muuttaa koko elämän suunnan. 

Ei enää ole saavutettavaa. Onhan se aluksi hauskaa, mutta kun tuleva lakkaa tulemasta, eikä sitä enää mieti mitään hauskaa. Jokapäiväinen katkeruus, ei huomenna aurinkokaan nouse. Onneksi on lyhyin kuukausi.

Pääsee ainakin juonesta kiinni draamaan kuin saippuakauppias oopperaan. Kuka saa Brooken, Taylorin. Minun nimeni on Elisabeth. Joo, onnea vain ja valuuttaa kaikille tänä vuonna. On se niin kukoistava tuo sää tuolla. Juoksevaa vettä pakoon. Ei aina jaksa miettiä rauhaa. sementtiteollisuutta, niitä jotka tuottaa kaikki tarvikkeet, hyvikkeet, ja sen lämpenemisen aiheuttanee, onnettomuudet, globaalin nälänhädän, tulevaisuuden jota ei ola jäljellä seuraaville meidän itsekkyyden vuoksi. Pitää olla sitä ja tuota. Luopua ei voi mistään. Se on vain valhetta, että mun hiilijalanjälki on alle yksi kiloa hiilidioksidia viime kuussa. Piti sisällään vain tuon etten ole juurikaan käynyt matkailemassa missään.

Katastrofista toiseen rakkaat viholliseni, eli vanhoilliset. Tiede rakkaus ja samanarvoisuus. Voisi yhtä hyvin taistella varjojaan vastaan, kuin ettei kapitalismi ottaisi takaisin omiaan. Sydän ei ole oikealla. En pysty elää katsomalla pelkkää YLE:ä, kun ainoat vaaliehdokkaat jotka saa puheenvuoron, on jotain Kokoomusta.

Ohhoh, pakina näytä sarves... ei tätä onneksikaan ketään– lue ettei siinä!
Osta laki, jos on varaa. Onko se oikein vetää kamaa, jos siihen on varaa peittää omat slurraavat puheensa, päässä seisovat silmät, tuottaa jotain järkevää aineissa, jota sen tuottajat käyttäisi itsekään kuin, rahavälineenä...

Kaikki on kaupan. Rakkaus on kaupan. Seilaa maailmanääriin sen kanssa, löydä mistä ne pippurit kasvaa, jos ei risukasaan kasva aurinko. Joskus sanontoihin olen rakastunut niihin, kun ei ole ollut muuta toivoa mistään. Käydä jotain paskaa Isojoen kyläkoulua. Laskea keskiarvo kahdella numerolla. Opin viittaa kolmannella. Keitä on ne jotka joutuu käydä koulua 18-vuotiaiksi? Emme ymmärrä miksi ne näyttää kaikki tuolta. Kuulostaa samalta, haluaa erottua joukosta. Kaikki on yhtä kitschiä lopulta. Jos joku onnistuu jossain, niin ei 90-lukua tuoda takaisin tai maksimalismia. 
Mutta, en kuuntele korealaista poppia. Pukeudun vaatteisiin jotka on kivat päällä, ja niitä on ollut vaikea löytää viime aikoina.
Making fun of genz-s "collective trauma". Siirrytään eteenpäin, luodaan uutta, muututaan, koska mikä saa olotilan paremmaksi niin sitä kohti. Vierivä kivi ei sammaloidu. Omissa hormoneissaan kieriskelevä vain saa finnejä naamaansa. Pestä tyynynsä useammin.

Onneksi olen älykkäämpi kuin puuhun kiipeävä kala. Edes tullut hermostunutta hikkaa tai röyhtäisyjä tällä kertaa. 
 • skills issue 
 • mp mäkkäri
Ehkä vielä joskus. Kerron mitä vikaa minussa on. Kun ajattelee laajemmin. Jos siitä voi tehdä rahaa, niin on sitä tutkittu. Kommunismi ei toimi ja kaikki mitä syöt on hiiltä, ei siis kivihiiltä, mutta se alkuaine on kuitenkin mitä poltat aineenvaihdunnassa. Niin missä muodossa silmät näkee sen, ja voiko mahan nesteet siitä sulattaa ilman että tulee ruokamyrkytystä vielä paksusuolessa tai muussa sisäelimessä niin riippuu ihan miten terveellisenä pidät, vanhentuneita ruokiakin, tai ruokaa joka ei ole ruokaa, täyteaineita.

Pikaruoka ei ole ruokkimista. Se on alunperin kiinteistönhoitoa. Sitä on niin monta dokumenttia. supersize me, the founder... Syön mäkkärissä niin harvoin, että 12kk meni umpeen kun en käyttänyt sovellusta. Harmi vaan, kun haluaisin niin kauheasti rasvaa lisää kroppaani. Ei, syön muutenkin jo halvinta ja teen itse kokkailen. Olen sentään jo päässyt siitä taikinasta irti, mitä tein syömähäiriöistä oikein.... Piti olla aina tietyt jutut sen tekoa varten. Kerran kävin tutustumassa mäkkärissä, oli ne avoimet ovet. Muut ei tulleet. Sen verran puhui pinkistä limasta, ja totesin vaan että on niillä hyvät ilmastoinnit, ei rasvan käry tartu takahuoneessa vaatteisiin...

Jäykkänä huimauksin

Meditoin ennen nukkumaanmenoa. Laventeli hengitystä. Suunnittelin vähän että lähtisin kävelylle ja uimaan. Kuitenkin jäi tekemättä. Liian mahdoton ajatus. Olin tusina minuuttia kuntopyörällä ja sen jälkeen tuli deja vu kohtaus. Kaikki on liian rasittavaa. Ei ole normaalia. Viimeksi kun oli jotain tällaista ettei pysty liikkumaan, niin kaikki joogailut tai venyttelyt sattui lihaksiin, aina kun yritti vähän taipua johonkin. Se oli turhauttava sivuvaikutus lääkkeistä, sellainen kuin nämä huimaukset ja huonot olot nyt jos satun harrastaa liikuntaa, käyn kaupassa tms hikoilen yhtään.

Kuuntelen äänikirjoja. Antiikin myyttejä, noituutta. Haluaisi nukkua lisää, kun heräilin yöllä ja sitten nukkunut taas koko aamupäivän. Ehkä se johtuu siitä että peiton alla on lämpimämpää. En tiedä... ei kiinnosta... en ole valmis.
Olen puolet läskiä. En silti vailla lihaksia. Täytyyhän tuota varastoa jollain kantaa.
Voisi pelata lisää sitä Cult of the Lambia. Unohdin kokonaan koko pelin. Kolme varttia pelasin. Toisaalta sitä voisi tuhlata aikaansa vaikka mihin. 
Töitä jos tekisi niin en kyllä ymmärrä miten päivässä saa 14 tuntia siihen tehokkaasti käytettyä. Edes mun ruutuaika ei ole ikinä ollut yli yhdeksää tuntia päivässä. Viikossa ehkä jokin työaika tai opiskeluaika...
Söin puuroa ja äsken dippasin selleriä. Söin vähän leipää ja kalkkunaleikettä. Ei sitten muuta. Illasta eilen tilasin taas pitseriasta kinkku ananas pitsan ja pienen cokiksen, siitä tuli täyteen, morkkikset.
Kylläpäs sitä on antiikinaikoina ollut kaikilla suhteita kaikkien kanssa. Ihan kuin jollain ihmisilläkin, jahas.

Poseidon on myös maanjäristysten jumala.

Jos mä nyt 800euroa sijoitan niin paras olla mahtava kamera

puhelimet juttelee

 Applet tulee mulle kalliiksi... 

ei ole varaa taas. 

Söin kolme litraa, ison kattilan, kaalilaatikkoa. Onneksi en ole niin köyhä- 

että ostelisin jotain bränditietoisia muotijuttuja lisätarviketta asusteena, haha.

Vaihdan dataa vanhasta toiseen. träänsferroin

Puuttuu: panssarilasit, popsocketit, lataustelakat. Älykello on, ja noita airpodseja sun muita. Ennen oli paremmin, kun oli mikrofonit langallisissa kuulokkeissa.

 Mitä tällä älyllä edes tekee. Muuten samankokoinen kuin mun lemppari puhelinmallit tähän mennessä(en ole ip11 ja se 2022 jälk. hankkinut kuin nyt ip13 minin, myös ip 6 oli välistä pois ainakin), mutta näyttö on laidasta laitaan, ja kameroita on enempi ja ohuempi, siis kai se on vain pakko hyväksyä ettei rakastamani sormenjälkitunnis-tus, nappi ole tarpeen enää.

Joku väitti että sen puhelin tunnistaisi näytöstä sormenjäljen, mutta en kyllä jäänyt vakuuttuneeksi androidissa sellaisesta. Kai se oli vaan jokin sivunappi.

Pitäisi käydä asentamassa jossain panssarilaseja. En tiedä tarvitsenko suojakuoren. Mielessä on kyllä. Katsoo nyt taasen. Ei tämä mikään päähänpisto ollut, mulla on nyt vaan jo kolme joiden arvo kun minä niitä käytän, nolla. 

Ylpeästi aseksuaali, ei-kenenkään vaimo tytär tai sisko. Määrittelepä itsesi muuten kuin seksillä tai ulkomuodolla.

 Vain joku cis hetero voi ehdottaa aseksuaalille mistä tämä "saattaa" olla kiinnostunut. Osaanko runkata ilman hänen suosittelemaa Runkkauksen manuaalia? Vittu tunkekaa tunkkinne ruumiinaukkoihinne. Kiinnostus on eri asia, kuin että sitä terveysvalistusta lätätään naamaan kuin jotain vaippojen ulostetta...

Muutenkin oletetaan että vaikka ylipainoisella on mielenkiintoinen ruokasuhde, ja sitä pitää tuputtaa lisää. Vaikkei itse nirsoilisi, niin joku aina on biojäteastiana. Syönyt jo.

Eihän minun vatsankerrokset, päällä lämmittää nuo rullat ja makkarat

 Anhedonia. Muistuttakaa minua, koska mä olisin lopettanut viimeksi jonkun mielialalääkkeen, ja miksi tuollainen sivuvaikutus minussa olisi ja mitä iloa saatte siitä että haukutte että mulla on sellainen. Aina vain. "pssd" vähän kuin potf, mutta fakin sijaan dickkiä. Samaa paraniliaa ja pedofiliaa, eikä vittuakaan ah innosta!! En ole koskaan lausunut tuollaisia, joten mistä vitusta kukaan tiedä mitä olen tarkoittanut kun itse ehkä lukevat minulle ääneen mitä minä olen kirjoittanut. On vain tyhmiä kysyjiä. Jos mun nettikirjoitukset vittu aukee niin voisitteko olla tulostamatta jotain sormenpaksuisia kasoja ja niitä pohtia pimeässä, kuin jotain kummitustarinoita.

Vithu. Ctulhu. Volcant.

ARGhittaa taas. Kun ei ole ystävänpäivänä ketään. Vain epätoivo ja toivottomuus.

Heräsin 9, mutta nukuin vielä lisää muutaman tunnin. Aamutoimet, pilleri "pilleripäälle" ja ja. Äsken vasta aamiaista, lotrasin jogurtin kanssa ja tein yhden leivän lisää. Vähän liikaa syönyt nyt leipää.

Ostin eilen illalla uuden pelin switch käsikonsolilleni. Sitä pelasin kolme varttia. Siinä kerätään kulttiin jäseniä. Päähahmo on lammas. En tiedä onko se suopea, laukea, vai miksi se uhrataan. Silti, tuo suostuu sitä kulttia johtaa. Kaikenlaista pentagrammia ja mustaa, valkoista, verenpunaista, sellaista värimaailmoiltansa ihan kivaa. Teinien peli ilmeisesti. Minusta vähän kuin Stardew Valley, jota en saanut kovin pitkälle pelattua. Lopahti ymmärrys sen pelitahdon mukana jatkaa enää.

Kaksi asiaa mitä ei saa olla. Vihata musiikkia, koska sitten sulla on jotain merkityselämyksiä just niiden paskasta, tai että olisit aseksuaali koska sitten olet jotenkin vajaa lääkkeiden takia.

Hullua ja tyhmää. Kuin pullosta tullut tyhjää.

Ilmaisepas siitä itteäs kun teitä alkaa olee jo biljoonittain väkeä että miks just sun nuoruus olisi naiivia itsestä joutunut pitää huolta jo yksvee

 Tarvitsen internetiä. Ajassa pysymiseen, mielenkiintoiselta kuulostamiseen. Kaikki kertovat minulle olemassaolostaan. Olen kuin aurinkokunta johon maapallo yritää ottaa yhteyttä. Tähdet ei vain tajua, että olen jo täällä maan pinnalla.
Olen huono keksimään vertauskuvia, symboliikkaa vielä huonommin voi tajuta. Faktat on vain faktaa. Haluatko katsoa numeroita? Binäärikoodihan leijuu vastaan.
Tulin suihkusta. Käytin sellaiset jämät sampoota ja hoitoainetta, että kaavin ne sormilla siitä pohjalta.
Vieläkään ole värjännyt hiuksia, vaikka tuota juurikasvua on jo monta senttiä ja mulla olisi väripurkkikin... Ihan kuin haluaisi tahallaan olla jäljessä? Paitsi ettei mun hiukset tunnu kasvavan enää.. ainakaan niin nopeata. Yksi vuosi on tummat hiukset, toisena vuonna vaaleat, mutta punaisia hiuksia ei jaksaisi ylläpitää. Se on jo ydinaseen koodit mulla, jos sitä kemikaalia alkaisi aina sotkea paikkoihin, kun se näyttää joltain vereltä.
Amerikkalaiset sentään. Koskakohan mun uusi puhelin tulee! Mitään ei saa valmiiksi vaikka kuinka vilisisi teksti silmissä. Kymmenen asiaa joita korkeamman tason ahdistushäiriöinen tekevät... minulta on odotettu tason laskua... eli "lower-functioning" ennuste. Lannistettu stressattu ja pakotettu olemaan katkera, mutta en sentään... mä laskeudun ennemmin kuuhun tuolla tekniikalla.
Mitä sitten jos mun vanhat raihnaiset, vanhemmat eikä sisarukset muista minua koskaan, edes tiedä toisistaan, muistakaan. Ei ole mun syy jos äitini on kuin ruttoa välttänyt kaikkea kanssakäymistä. Voisin hyvin ja olenkin ollut kymmenen vuotta ilman tyyppiä, joka synnytti mut, hoiti mua ekat 17 vuotta. Eihän tuo siis edes jaksanut katella täysi-ikäiseksi lastaan. Tiedä että lapset ottaa kaiken vanhemmiltaan. Jos puolta geeniperimästä ei lasketa... Mitä vittua tuo edes on, että olisin saanut jotain niiltä?
Ihan oikeesti jatkuvasti, en voi lähettää mitään teille. Henkilöt siellä webbikolmosessa. Pitäisi olla jokin itsetuntemus!!! Eniten vihaan sitä että ihmisillä on odotuksia, ja ylpeitä ennakkoluuloja, miten toiset käyttäytyy ja mikä ne saa surulliseksi. Kaikki puhuu samoja asioita. Ei juuri eroja. Se miten kohdistat sun sosiaalista voimankäyttöä, ilmennät dominointiasi, välittämistä kilteyttä, se ei ole vain seksikästä. Ne on eleitä. Niitä ei saa ruudun läpi kokea.
Nopeammin ajateltu mitä tehty. Kaikilla omat rytmit, omat kartat, melko lailla valmiina synnytty kuitenkin... esimerkiksi mun käyrä kirjoitella tätä blogia vieläkin, ja miten alan ottaa enemmän tukea tästä. Luonnollisesta aivosolujen kuolemasta, kun helvetti jäi toi vahva viini eiliseltä. Raskaalta alkavat luomet tuntua. En saisi, hypnotismia edes kokeilla. Selitä sitten miksi, vai onko kaikki vain huijausta. Todisteet etten vain ole fiktiota. Syntynyt ryppyisenä ja kuole häviä vauvana sileänä kesken pierua. Puklausta.
Mut hei, se loppu. Aluksi ne puhui jostain selittämättömistä asioista tuossa dokumentissa.
Aina ollut ajoissa. Jos siitä on hyötyä vain luodessa muoti-ilmiöitä. Niin, ei kukaan halua hukkua läskiin, ja vaatteet on vain mallinukkejen yllä roikkumista varten. Yksi koko mahtuu tasan life hackseihin ja muihin 5 minute crafts Pirkka nikseihin
Ainahan sitä on muiden neuvoja toteltu, miten elämänsä kannattaa elää.
Mikäs paremmin toimisi. Voit aina olla vain kuin ne, joilla ei muuta elämää ole, kun eivät olleet vara-sijalla eikäku "be yourself, everybody else is took"
:P Raamattu on vessapaperia. Mikäs psykoosi nyt taas Saul-tänä? Xstianity Pope, jos ihmeitä olisi, niin kristitty ei silti uskostaan luopuisi. Pelaatte sitä palloa heidän pussiin kun alatte selittää heidän uskontoa naurettavaksi. Kaikki, filosofia, luonnontieteet... lääkäritkin vain ihmisiä... jokin yliluonnollisen perustarve keksiä sellaista mitä ei pysty käsittää löytyvänkään, ellei ne valehtele. Miksi hyvä kristitty valehtelisi, kun mikään muu vastaava liike, ei ole milloinkaan enempää tappanut ihmisiä, pakanoita, vääräuskoisia... Siinä voi katsoa pintaa syvemmälle
Mutta sanaleikit ja muut sikseen arvoitukset iltasadut. Ne vaan käännyttää pakolla. Enkä ole uskonnollinen. Turha uskoa. Jos ei näe energiaa, aaltoja, radiotaajuksia, tai sitte jos näkisi erilailla kuin muut, niin kirkkoihinkin tulisi kyllä Wi-fi:t. Sittenhän jossain galaksissa olisi jokin voima jne life force hehheee
Armahtakaa. Ansioiduin taas... data on vaan numeroita... sähköä, kaapeleita, piiloudutaan kaikelta tuskalta ja ollaan vaan idiootteja. Sähkö keksitty, valo, aika, vetovoima, systemaattinen rasismi, ihmisen pahuus, olenko lukenut Darwinia, pyhiä tekstejä. Mitä väliä sillä edes kun, ei minuakaan pysty selittää
Kukaan kukaan, taisi kaikua. 10 min. Puhun itseni pussiin muka viides sekunnissa... jotkut liikaa katsoo telkkaria ja mä taas... Ai niin voinko yhtään paremmin? Ei mua jätetä kuin Plutoa kiertämästä tätä ellipsiä mut silti on kyllä piikku pikkusen piiku yksin eettisesti

:( Ilman muistiinpanoja taas joku 6 arvosana tästäkin varmaan
Mikä medianlukutaito? Ulkoa osaan. Ihan kuin ne ilmansuunnatkin. Mietin vaan. Mitä tapahtuis.
Jos en olisi hullu ja osaisin käyttää kapitalismia hyväkseen jotenkin. Kuten?

stigmaatistigmaatia
misantropia
aurinkokeskeinen yö
"Ei kukaan ole sua hyväkseen käyttänyt"

Eikö tosiaan vieläkään, eihän. Olisin tyytyväinen ollut jos ihmiset ei aina haluisi puhua kaikkea sikamaisen idioottia.. Testaten etten pärjää, ole mitään vipuvoimaa, aggressioo, olisi mies ja huitaisisi tempaisi luun kurkkuun olisi yhtä paha kuin ne, joitten vuoksi edes kyselee.

Ikinä en saa mitä haluan mut ehkä pelaan jotain ikuisuuspelii.. Joko mä vaihteen laitoin et nimeni on anagrammi, blummin Jaska täs moi, ei tarvisi ilmoitella kunvaan... vaihtaisi kanavaa. Onhan mut jo steriloitu ja hulluksi leimattu niin epää puuttuu....
*gasp* mieluummin kuolisin. Olisi mulla sen verran isot miestissit kuitenni

Heittosäkki neulatyyny neiti eläkeläinen kajsuliini paljasjalkainen tampereella syntynyt tabulaattori Rasa...syö pääsi ja syö paskaa kun meikäpoika pääsee valtaan *pam*

Negatiivinen muka ja pah, olen "kävelevä kieltolause". Jos en yhtään saa aikaa ajatella mitä vastaan. Se voi olla laiskuutta, hitautta, sitä että olen tottunut luottaa hyvään tuuriini. Ihailkaa mun periaatteita. Miten muut sitten pärjää. Murehtimalla, ja olemalla tervejärkinen ja alistumalla kohtaloonsa?

Eilisilta oli traumaattinen. Täysikuu ja sun paras kaveri taas projisoi suhun kaiken turhautumisensa, etten ole ikinä hänelle tarjonnut mitään. Joo, verta hikeä kyyneleitä voi kauhistus kun meillä on erilainen käsitys kaikesta kuvottavasta. Mä ohjailen, manipuloin, määrään ja jos se on itsekästä niin ei sitten onnistuta missään.

Tohtorinne Freud oli myös tulilohikäärme. Rebuted theories are all

Tänään joku kristillinen päivä ja poltan kynttilää muun kuin Daavidin pojan vuoksi... ihmeellistä kun Twitterissäkin oli vaikka mitä vastauksia Jeesuksen sukunimestä ja se oli nasarettilainen jne... En usko Häneen, mä vaan totean että historiallinen henkilö on saattanut ollakin sen niminen.

Mitähän lempinimiä sitä vielä tulen saamaan, antaa, vastaanottaa, tehdä omakseni tässä kun vanhenen ja pääsen lähemmäs atomeillani ja molekyyleillä, kohti arvokasta hautausmaata.

Raha on ongelma. Se on aina nolla senttiä.

Niin tarkasti laskettu. Minun ei tarvitse säästää. Maksaa ensin itselleni. Jos harkitsen edes tuollaista, päädyn johonkin laitokseen, tai pahempaa.

Sylje mun naamalle, ota multa netti pois, heitä kylmään suihkuun vaatteet päällä. Ei mitään uutta ole sodan kasvot tälle neidille, kun äitini on jo käynyt omaansa mua kohtaan. En edes koe olevani mitenkään maaninen. Ehkä siksi tunteet pitää latistaa. Ehkä siksei saa tuntea nautintoa mistään.

Pitää vetää sisään sanasalaatteja ja niin no, mahaansa. Otin kuppia bestiksen kanssa. Pitäisi vähän suunnitella tulevia seksikokeiluja naisen kanssa. Tarvitsen vain paremman olotilan että voin alkaa miettiä sellaisia kun koko ilta meni siihen, kun mua moitittiin taas itsekkyydestäni ja kaikesta nautinnollisuudesta, vaikka en edes... niin, ei ole syyllisiä on vain tunteiden näyttämistä ja suuttumista, krapulat ja ummetukset; joka kansalla on omat niksit ja parannuskeinot asioihin joihin ei oikeasti kukaan mitään voi. Toinen on krapula ja toinen on yleinen vilustuminen

En osaa maalaisjärkeä, syön vain köyhiä ritareita kuin lohikäärme. Ikinä, ikinä...

Älä ikinä aloita mietelausetta kieltosanalla. Koskaan aloita väittää hienostella neiti Kajsa Blom tai välittää. Pöydällä kissojen kanssa, häntäluunsa nostaa vaiti kun salasanan kissa söi ja Karvinen olohuoneessa, kohti katolle tikapuita pitkin???????

No joo, tultiin sen kämpille ja alettiin pyyhkii pöytää, imuroin lasinsiruja ja sipsejä ja vähän nyrkkipyykkäsin vessanpynttyä saatanan mänty pesuaineella... Hikoilin ja vaihdoin paidan. Saan kuulemma kertoa kaikille mistä se teepaita on kotoisin tai että se on tehty... vankimielisairaalassa...

Ei antanut tilaisuutta selittää. Että uskon heidän kohteluaan kyllä. Ei vain uskonut, että ei rajaa ole. Todistan. Katsot oikealla silmällä kohti suoraa linjaa, sitten vasemmalla, onko linja samalla paikalla muka edelleen? Voit mennä suunnilleen, miten yhteiskunnassa käsketään pärjää, kultaista keskitietä... Tai sitten voit pelottaa muita, pilata väärän ihmisen maineen, kyllä laki aina vähän taipuu potilaiden takia-

Oikeus ennen kaikkea päästä hoitoon. Kuka jaksaa taistella itsensä puolesta. Tarvitaan rakkautta. Kukaan ei vain rakasta minua vaikka olisi verisukua. Heidän mielestä on hienoa kun saan apua. Ei silti mitään yhteyttä halua pitää. Ihan yhtä hyvin tärkein asia elämässäsi voisi olla ROSKAPOSTIA!?

Söpöjä olette-, aaws. Että mitähän ilmoituksia sitä oliskaan tullut. Mulla on virheetön keskittymiskyky.

En mä koko iltaa silti jaksa kuunnella kännisten lesbojen juttuja, ihan tarpeeksi tätejä ollut nuorena, jotka vei mun turvallisuudentunteen, osan hampaita, jääneet yksin, ikinä tykännyt niistä. Viha on voimakasta, siitä voi juopua. Muistan muistan kesäpäivän sen sylissä, mutrustan huulia kuin nytkin, olen kuulemma Haisuli. Todisteet varmaan jossakin valokuva-albumissa, mutta siis. Anellut etten kirjoita hänestä.

Mistähän sitä. Kuningatar hillostako? Ei vain siitä "kuningatar alkoholista" joka pilaa kaiken ystävyyssuhteista, vanhemmuudesta, valtiosta, ja kaikesta hitaasti salaa aivosoluista. Tyhmä saa olle mutta ei hullu. Argh, toi arskakin loppu jo mua lämmittämästä.

Pysy sun luona muka. Lakkaa heittelemästä kiviä, niin saatan jatkaakin laulamista.

 kjehhheeeeheheeheheh