Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Joo just se 34 vuotias teiniäiti helvetistä, Jumalan lahja yhteiskunnalle (liioittelen ja kerron päinvastaista enkä silti valehtele paljoa jos jätän puolet sanomatta)

Olenko hallusinoinut koko ihmisen? En mä tiedä mitään niiden kulttuurista, ja tyyppi kertoo mulle päänvaivoistaan kaiken tyyliin pikkulapsensa kakka-aikatauluihin. En sanonut äitiaivoista mitään. Kerroin mäkin toisaalta paljonko saan palkkaa, eli kaksi euroa päivässä, mutta taisin jättää mainitsematta omavastuun 30 päivää sekä verot 40% vielä siitä kahdesta eurosta. Ei ole paljoa palkkapäivää mulla millä juhlia. 

Just hankin kaalia kalliista lähikaupasta jos sitä tekisi kaalikeiton porkkanoilla, riisillä ja soijarouheella siihen ehkä mausteet niin hyvää tulee kun hauduttaa. Syö sitä sitten päivän tai pari, tosin en ole jaksanut aloittaa. Mulla on yksi leipäveitsi joka on melko terässäkin siihen hommaan. Tilasin kaksi japanilaista kokkiveistä mun blogin mainoksista ja ne menee joulupakettiin. Kurkistin toiseen, ja näytti siltä että aito japanilainen hiuskin oli halkoutunut mukaan.

Miten kukaan jaksaa... ihan huvikseen? Päästäkää minut pahasta.

Leikatkaa itse hanskoistanne irti sormenpäät. En osaa käyttää koruja. Mitä iiiiihhmeen niitä näitä arg??

Kuusi tuntia päivänvaloako? Onneksi mun silmistä lähtee laserit ja ne puhkaisee pilvivallit eikäku

Päätin eilen kirjoittaa jotain ihan muuta, kuin elefantista mun kämpässä, koska en tiedä miten lähestyä sitä. Kauppa aukeaa puolen tunnin päästä ja pystyy ostaa röökiaskin samalla kun tassuttelee taas lyhyeen vuoroonsa kiltisti. Menin jonkun toisen kanssa töistä, osan samaa matkaa eilen eri pysäkille, kun bussia ei sitten kuulunutkaan. Hain apteekista lääkkeitä ja rennieitä ja mua ennen oli pari tusinaa ainakin, mutta meni ne nopeasti. Kaikenmaailman ihmisiä liikenteessä. 
Kävin vielä kaupasta ostaa shampanjakseni pullon pepsiä, kun selviydyin päivästä mutta se oli huono idea... sain nukuttua muutaman tunnin. Kolmesta kuuteen ehkä. Liikaa ajatuksia liikkeellä, jotka jos saisin ilmaistua niin vaikuttaisin enemmän hullulta kai. Selailin uutta tieteen kuvalehteä, wype näköissovelluksessa, veskissä tänä aamuna. Siinä vaikutti olevan hyvä hakutoiminto. Harmi kun aivot ei kulu ja silmämuniaan ei voi pitää lämpiminä. Vai yllätinkö taas jonkun cuttting-edge informatsuunilla
Apteekista olisin halunnut riippaluomien poisto syväjäädytys juttuja, (kaulan luomille) korvienpuhdistussprayta ja silmien kostutus tippoja ainakin. Ei niille erityistä välitöntä tarvetta ole tai silleen, mutta listalla on että jos joskus olisi sitä rahaa, niin...
Ruokaa ostin tortilloita ja salsaa ja kalkkunaleikettä, loput täytteet löytyi kotoa vähän tuorejuustoa ja kurkkusalaattia ja ruokalusikallinen majoneesia. Iltapalaksi söin jogurtin. Niin ja se hemmetin sokerillinen virvoke joka lisäsi hormonitoimintaan kofeiinista ailahtelua
Mun energiatilat on kuulemma vaihtuvia. Helppo tapa vaihtaa napista mun energiatiloja kun jaksaminen on aina nolla. Kaikuuko täällä? Mun loppukeskustelu oli silmiä avaava, tai no, puhekielen kannattimia pikemminkin. Kaavoihin kangistuneita omassa ruudussa pelaavia työntekijöitä laitetaan ravistelee hereille tällainen introvertti, joka on kotonaan pelaajien laitamilla. Kivoja lauseita, joo, musersi mun itsetunnon joo, mutta mitään siitä ei merkitse mitään. Helpompi ottaa ruusujen sijaan pelkät risut palautetta, vaikka tietää tehneensä eikä olleensa paskaa.
Aamupaino vajaa 124kiloa. Laitoin hiusdonitsin. Ehtymättömät luonnonvarat käyttöön vain aiemmin, kun vielä oli mahdollisuutta hidastaa ilmastonmuutosta, mutta ei: we are socialist vampires and that's our evil plot, to stop climate change and.. emt, jonkun norjalaisen, poppibiisin lyriikoita soi päässä välillä, vaikka en Spotifysta tykkääkään sen biisivalinnoista mulle.
Tuota onko tämä pitkä kirjoitus. Yritän pitää artiklani alle kymmenessä kappaleessa kuten reikiäkin on kehossa. Onko miehillä yksi reikä vähemmän? En yhtään osaa miesanatomiaa. Paisuvaiskudos ja putkinäkö, niillä pääsee jo kauas. Siis kauas miehistä.


Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King