Translate

kävijäpiikki

Tylsää ruokajuttua mutta eskaloituu ulkonäkökeskeisyyteen

Saatan ehkä just pärjätä. Rahallisesti tonne torstaille. Jos en käytä kahtakymppiä enempää päivässä tai käytä laskuihin tililtä rahaa, kun puolet on lahjakortilla s-ryhmään. Tänään meni bussikortille taas 20e. Ehkä olisi tullut halvemmaksi ottaa kuukausikortti, mutta kellä semmoisiin on varaa. Äidiltä tulleet Sievi kengät vaan käyttöön!

On mulla kotona ruokaa mutta jos söisin niitä niin olisi ahmimishäiriö. En halua vaan syödä, haluan että tekisi mieli syödä sitä mitä aion syödä?

Pitäisi ehkä tehdä kaakaoo. Jos en saa unta, ehkä aamulla aikaisin voisi paistaa vaikka lättyä tai jos hifistelee niin googletan reseptin "fluffy canadian pancakes" vaikka noi ulkomaiset siirapit ei kyllä kauaa mulla säily- -

Kuuntelen klassista radiota. Telkkarista tuskin tulisi mitään? Youtubesta katsoin hetken sitä ohjelmaa jossa lapset syyttää vanhempiaan lihavuudestaan. Tai no katoin mä jotain aikuissivustojakin tuossa, kuulokkeet päässä. Siitä on kauan kun olin saanut orgasmia niin ehkä se siksi tuntui paremmalta kuin mikään muu nautinto. Joku väittää että pikaruoka oisi tehty sellaiseksi, että se hivelee kaikkia luolamiehen tai -naisen aisteja kun ne 'tuskin sai vuodessakaan niin paljoa kaloreita'.

Mitä jotkut syö. En tiedä montako pientä syvää lautasellista vedin tota kaalikeittoa lämpimänä. Ehkä pienen kattilallisen. Nyt se ei maita enää kun se jäähtyi. Ehkä huomenna lämmitän ton keiton. "Pakattua" Luomu kaalia jäi puolikas

hohhoijaanomuttaniin. Yksi kaveri kertoi sen vaikeuksista kun se on naisten turvakotiin joutunut asunnottomaksi ja tuleva exä kyttää niin ei se pääse mihinkään. Sen tuleva exä saisi kyl lähdöt Suomesta mun puolesta jos tajuaisi järjestellä asioitaan eli joo. Miehet eivät muutu.

Katsoin sitä naisviha (en muista häshtagin loppuosaa) instagramista sen tilin kuvia niiden mielenosoituksesta poliisia vastaan. Ja mitä ne oli kirjoittanut sen mannekiinin päälle sanoja raiskaamisesta sun muuta. Mä en tunnistanut juuri yhtään henkilökohtaisesti näitä uhkauksia, että jos eivät ole noita itse keksineet niin täytyypä vaan todeta että jollain muulla menee kyllä aina huonommin!!! (äidin viisauksia vuodelta nakit ja muusi)

Ja sit ihmettelin miksi ulkomailla uutisoitaan Suomen seksismistä. Ei se ole seksismiä edes jos naiset itse sanoo että ryntäät piiloon, eikä heillä itsellä olisi rohkeutta tissejä esitellä, tai "eivät ymmärrä kohua" jne ei ole muka kauneus&muoti ryhmään sopivaa laittaa niitä asukuvia... viikon myöhässä tehty postaus sekin sinne

Mä sain useita kymmeniä reaktioita mun. bleiserikuviin. Silti ei mun kuvat leviä somessa, ne on kauniita EU koko 38 normipainoisia tai alle, jotka sitä sanomaa sitten levittääkään. Ei muka ole moraalista arvoa keholla kun jokaisella kuitenkin on sellainen. Ja että parempi laittaa kuvia kun potea itsehäpeää.

Silti mediassa juuri näytetä just mun kokoisia. Niitä joilla on puolet rasvaa. Se vaan on tämä kauhistusihanneasenne, -vammaisuus mikä on sopivaa! Kyllähän isot koot tarvitsee enemmän kangasta ja mallien täytyy olla sellaisia että vaate roikkuu hyvin...

Vaate roikkuu eikä sen ihmisen "allit" tai vatsamakkarat tms. Vaikka ei mullakaan ole "muffin top"pia tai vyötärömakkaroita kun en leviä siihen suntaan eihän mulla ole koskaan lantiota ollut.. liekö jotain 120cm vyötärönympärys ja vaaka näytti viimeksi 123,5

Mutta olen mieluummin lukuja kuin diagnoosini. Lässynlää! Suuttukaa vaan mun mielipiteistä kun ette ole itse syvällisiä vaan jokainen toistenne näköisiä.

Nopee päivitys niin kuin yleensä

 Meneehän se näinkin. Charmandereita napatessa. Kaalikeittoa keittäessä. Sain sittenkin käteni takaisin. Olkapää oli ihan käyttökelvoton sulkapallon jälkeisenä aamuna. Laitoin Voltaren geeliä ja menin takaisin nukkumaan. Olen kyllä melko poika nappaa  eikun näkemään unia!?

128 pokemon go kaveria oli avannut mun lähettämät lahjat. En ehtinyt ottaa ruutukaappausta siitä ilmoituksesta. Sen verran ehkä lahjoja sain bussimatkalla kaapatuksi eilen kun menin toiselle puolelle Tamperetta. Ja sekin oli vähemmän mitä olisi voinut mulla oli huonoa tuuria, peli ei ottanut mun pyörityksiä sitten ollenkaan. Olihan siinä sitten toki paluumatkakin ja sen aikana pelasin yhden etäraidin.. tai no ehdin raidiin sisään.

Mulla on nyt päällä incence että noita ilmestyy tähän vielä 2 tuntia mutta voisin kyllä mystery boxin hakea Switchiltä jossain välissä niin saa meltaneitakin tosin, mulla on aika täynnä toi pokemon tila vaikka sitä on 1750.

Eilen tuli yli tuhannes muna kuoriuduttua kävelemällä munista, yhteensä olen yli 3300km kävellyt 2016 ja eilen kävelin sen 10 000 askelta.

Osasin riidellä kaverin kanssa eilen. Melko varma että kuulin että yhdet sählyä pelanneet pikkupojat olisi jotain sanonut lesboista, mutta ehkä kuulin omiani. Ja kyllä me sit pelattiin. Kipeä olkapää todisteena vain.

Olen melko hyvä Tekee multitaskigia eli useita asioita saman aikaan. Sulatan mun jauhelihaa monelta puolilta ja teen sekä pienen puolen litran kattilan että isomman kattilan tota kaalikeittoa. En välitä riisistä mun keitossa.

Getting to know me Q&A 1-25

Got to go now, bye.
 • Comment what you want to know
 1. If you could break any world record which one would it be?
 2. Who would you pay to see naked? Pay to never have to see naked?
 3. If you could got back in time 1,000 years, what year would you visit?
 4. Would you let me slap you for a hundred dollars?
 5. What famous historical figure would like to debate?
 6. What’s the weirdest dream you’ve ever had?
 7. If you could master one musical instrument, what would it be?
 8. What’s your least favorite fast food restaurant?
 9. If someone wrote a biography about you, what do you think the title should be?
 10. Have you ever been drunk in public?
 11. Would you dress in drag for $25?
 12. What do you think phones will be like in 10 years?
 13. What bad habit do you have that you know you need to break, but don’t really want to?
 14. If you were president or leader for the day, what one thing would you change about your country?
 15. How would you describe yourself in three words?
 16. If money were no object, where in the world would you choose to live?
 17. If you had to eat one thing from McDonald’s, every meal for a week straight, what would you chose?
 18. Describe your own personal heaven.
 19. Describe your own personal hell.
 20. If you could deliver a speech to the entire world, what would you say?
 21. Have you ever chased down an ice cream truck as an adult?
 22. What is the weirdest scar you have and how did you get it?
 23. If you had to choose to live without one of your five senses, which one would you give up?
 24. Have you ever saved someone’s life?
 25. Has anyone ever saved your life?

Älä mun takia ala kuvitella, että bloggaus olisi jotenkin älykästä koska se on jo itsessään; mediaseksikästä

Päädyin huutokaupat.comissa katsomaan viimeisimpänä metallinpaljastinta. Sitten tajusin että olen gold diggeri, ei riittänyt että melkein ostin Lady tittelin. Johtuu varmaan tuosta äänikirjasta mitä olen kuunnellut koko aamuyön ilmaiseksi Soundcloudista.

Jos jotain olen oppinut kun en ole tilannut jotain, päässyt maksuvaiheeseen saakka, kunnes en ole ostanut mitään. On että ne on edelleen niitä samoja juttuja mitä "köyhille" myydään.

Toki mä haluaisin 160 leveän 120+ kiloiselle tarkoitetun sängyn takasin. Mutta eksä huijasi reklamoimaan uuden tonnin sängyn. Jos tämä pöytä ei muistuta siitä joka päivä, niin ainakin se että nukun mieluummin välillä sohvalla.

Tai no en mä viime yönä nukkunut. Enkä ole ikinä hankkimassa lapsia tai vahingossa tekemässä kaksosiakaan ja naimassa rikasta miestä. Se on tätä hyväsydämisen paskaa niskaan lentävää pelastusajattelua.

Miehet ei muutu vaikka olisit pelastanut niiden elämän. Itkunaurua.

Mike Wells: Forbidden

(muoks.hox. linkki saattaapi olla väärin jos läppäriltä katsoo mutta tabletit ja mobiilit vois toimivva)  *palaa takasin Twitteristä parin tunnin surffailun jälkeen*

No niin emme tajua sudokua vaikka joskus tein sen vaikeimman tason parissa minuutissa mun nokia sport puhelimella. Mua testannut psykologi Pitkäsniemessä kehotti mua pysyy siinä tarinassani tyyliin "toi on hyvä, sä voit vielä käyttää tota jossain" ja väitti että mä olin vainoharhainen! Enkä muka oisi kattonut silmiin vaikka yritin kivenkovaa.

Se Nokian puhelin (käytetty) tuoksui koneöljyltä ja sahanpurulta ja maksoi 50e ja siinä oli jotain pettämiseen viittavia tekstiviestejä joihiin äitini totesi että se ei edes ollut sen isäpuolen puhelin. No vittu kun yksityisyys oikeesti on vaikeampaa väisteltävää muiden kun oma on aina mehukkaampaa kun jotain sattuisi jakaa.

Ammun itseäni jalkaan jos mitään enempää koska hik ja tosiaan uneton yö oli ja aamukin mennyt näin nopeeta.

joyful and good early winter's days

Katsoin Sonicin. Siinäpä oudosti suunniteltu söpöksi tarkoitettu siili. Haukotus.

Koristelin valkoisella serpentiininauhalla ovet ja ikkunat. Tein pitsaa ilman juustoa. En ole polttanut pariin päivään tupakkia ja se on melko hankalaa ollut.

Olisipa itsekin vain pullo jonka avata ja sitten lähtee rajattomat virtapiikit lataa. Mutta olen vähän köntys.

Enkä sitten jaksa sen kummempaa.

kirjoittaa vai eikö kirjoittaa, siinäpä linnunraato / to write or not to write, there be a birdy carcass


Life is strumming along. Tomorrow a quick farewell appointment, then two farewells appointments next week, and a 3-day summit at the end of the month. There goes my bus fare tickets of the month.

Let's type this together ghoulies. Lean in close. Can we send some nasty visual images into the heads of guys who asks us inappropriate things. Spell that makes your mind explode with worms, dead things, decay, your own death a hundred times. So that you end up crying... but that's none of my imagery..

It takes a lot of time typing this, waiting for something to happen. Waiting for the dead to rise. And to think people used to wait for photos to develop. 

Ei tehdä suurta asiaa ettei se karkaa mielestä pois

 En missään nimessä vastaa edelleenkään (tänne jätetyistä aivoistanne), tuut-tuut-tuut-tuut...

Olin salilla ehkä vartin tai 20 minsaa. Sitten kävin salaatilla. Kiinnostavinta oli vaaka. Olen sen mielestä laihtunut. Viimeksi sain siltä kiloja numerolla 126, nyt oli 123,5. Kolme vuotta painoin n. 122, sitten nousi taas 125 valmistuttuani. Ehkä Ruusunen dieetti ja muu vienyt pois... vesimassaa kun ei edes juo vaan nukkuu... 

Hain kaupasta pitsa tarvikkeita. Täytyy vaan vääntää itse pohja. Ai niin mutta juusto unohtui! Voi ääh. Yritän kyllä mutta en pysty piristyy. Vaikka sade olikin ihan piristävä, ei se vaan tee samaa henkisesti. Salilla jokin hierontatuoli. En suostunut nojautuu taaksepäin sen kanssa. Näytti liian vaaralliselta se teknologia. Kyllä se muuten olisi rentouttanut.

Valun ja olen kylmänhikinen. Pitäisi varata se vuoro sulkikseen.

Näen jotenkin entistä -tai perun, en näkisi lähellekään mitään, kun mulla on hajataittoa. Enkä näe sitä joten ei se ole olemassa. Jotain muurahaisia tossa ruudulla. Jos meen nyt päiväunille, niin voin sitten herätä ehkä.

masennusfiilikset

 Huonoja uutisia. Varmaan siksi en herännyt ennen kuin iltapäivän puolella. Eikä oikein mitään hyviä uutisia. Pitäisi ehkä tottua tai olla avaamatta puhelinta. Kaikki somet vilkutti jotain uusia viestejä paitsi snapchat tai instagram josta olen laittanut ne pois. Eikä siellä ollut mulle mitään. Surullista vain. Uutisointi on nyt vähän yliampuvaa ja haitallista.

Rööki meni päähän, mutta "ai niin tämä oli viimeinen". Aski maksaa 8e, mieluummin käyttäisin sen vaikka terveellisempään ruokaan.

Jos kommentoin jotain randomille naiselle sivustolla, niin multa kysytään tunnenko sen. Kauheaa stalkkaamista. En ehkä saisi olla olemassa.

Niitä joilla menee muutenkin huonosti, sanotaan hulluiksi. Jos puraiset enemmän kuin mitä pystyt nielemään... 

En tiedä miksi edes haluaisin olla hereillä. Sängyssä on lämmin ja saa ajatella ihan omia ajatuksia ja nähdä unia. Haudassa varmaan enää näin ole. Saat unohduksen.

Älkää ihmetelkö, jos en vastaa.

on pienempi kuin kolme

 🤦‍♀️

-Kolmas kiellon päälle-
"no means no in every language"

/also not true when any guy thinks their cock is the best for my virgin pussy

Tiedostan että valkoinen ruutu houkuttaa mutta onko sen oltava niin tyhjä?

 Sunnuntaisin harvemin tulee kahta kirjoitusta, välillä jää välistä. Tänään oli vähän paskempi päivä. Ei ole vuoteen ainakaan ollut tällaista bulimia meininkiä. Halvat huvit, vaan parillakympillä tarvikkeita ja Birdy soimaan. Tietty silmät on punaiset ja nenä tukossa. Herkkujakin jäi. Mun piti kaupassa sanoa jokin tekosyy herkkupäivästä kauppiaalle tai myyjälle kuka nyt olikaan. En sanonut. Kyllä mä kai tiesin tämän. Epäilin. Juustonaksuja, jäätelöä, suklaalevitettä paahtoleivällä, maitosuklaa nappuloita ja cokista. Oi voi. Tikulla silmään joka tällaisia asioita kuvittelee pystyvänsä hallitsemaan.

Katsoin leffaa ja samalla söin. Varmaan suuri osa kaloreista imeytyi ja nyt on hitaammalla ruoansulatus. Olin kyllä tyhjä jo ennestään, että en tiedä mitä yritin. Lannistumineisuus maksimutus.

Eipä näy päälle päin syömähäiriöt ei. Pullamössöä en syö tai karkkeja (muuta kuin suklaa) yleensä. Heittäisin kai suosiolla loput menemään jos tuntisin itseni yhtään paremmin tai taskuni. Joo eikä tässä nyt sitten... plakin poisto hammaslääkäriin on varattuna sekä reikien varalta ensi kuussa toinen. Mitä muuta mainitsemista olisi tällaisessä itsetuhoisuudessa.

Hyvä olo, paras olo, itku pitkästä onnesta. Se on sellainen spiraali kohti tyhjiötä jossain pohjalla. Liikaa kirjoitusta aiheesta johon Nälkäpelissä oltiin keksitty ratkaisu. "Juo tästä, käy vessassa, kohta voit jatkaa taas syömistä" -juoma jostain juhlakohtauksesta. Kuluttaminen on niin superia. Ekstraa. Spessua. Vie aikaa olla niin loistava. Masentaa sitten kun huomaa että kaikki mikä kiiltää ei ole kultaa, vai miten se katinkulta menikään sanonnat.

Onneksi ei ole varaa sotkea tähän alkoholia vielläpä. Sokeria sokeria ja suolakin on sokeria. Hiilivetyjen tuhlausta. En enää henkostakaan kenenkään ilmaa jaksaisi tuhlata asiasta kirjoittamiseen. Taputeltu ja kuopattu.