Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Valitsin sokerittomia suklaatoffee imeskelykarkkeja ja energiajuoman sekä paahtoleipää ja yhden pkt kananuudelia mutta joo ei pysty skannaa kun kuitti hukkui

 Melko varma että Lauri Tähkä & elonkerjuun biiseissä mainittiin se Kajsa. Olin niiden konsertissa koulun kautta joskus ja istuin jehovantodistaja kaverini vieressä jolla oli vähän "hälläväliä" äkkiä nyt vaan pois sieltä ehkä fiilikset. Sitten joskus muistan koulun aamunavajaisissa kuviksen ope soitti Tähkää, ei ollut ehkä se biisi mutta lyriikat muistan vaikka en googlettamalla löytäisikään koko juttua... yhteistä näillä naikkosilla että se mun kaverikin piti aamunavauksen kerran. Levottomat tuulet puhaltaa kappaleisen soitti tuo. Meistä tuli kamut kun juteltiin musiiksita. Silloin kerroin että kuuntelin joskus Five poikabändiä aiemmin ja että Lordin Would You Love A Monsterman oli hyvä kappale molemmista. Meni välit kun joku nuorempi kolmas pyörä tuli siihen, joka oli lainannut kirjastosta jonkun Prinsessapäiväkirjat, mutta ei se mua haitannut loppupeleissä olla loppuvuosi yksin jne Näin sen kerran kouluaikojen jälkeen omissa maailmoissaan jossain kierrätyspisteellä evvk. No mutta sivupoluille menin oli mulla jotain muutakin... niin tää helevatan LAURI PÄHKÄILY soi kaupassa että "sinä valitsit minut" minut minut minut joo mutta eikö voisi keksiä jotain tuoreempaa lyriikkaa kun on rotan vuosi ja kyseinen apina on nimittäin sellainen. En tiedä tiedänkö sen syntymävuotta mutta mielleyhtymiä näin rotan vuonna yhä. Tehty kiinassa nää ajatukset, ei kestä kauaa!!!!


Niin hitosti muistoja pohjanmaalta ja aina kiellän mokomat juuret. Ne on pässejä kaikki liian intohimoisia vai miksikä se eksä nyt temperamenttiaan kuvaili kun ei edes anteeksi pyytänyt kun levitti mun ostokset pitkin kaupan pihaa.

hjålp

Ja muutes tulin hyvin nopealta salireissulta!!! Laitoin talvitakin päälle. Hikoilin kuin viimeistä päivää!!! Ihmiset tuijotti!! Sain silti hypittyä narua jotain yli 100 hyppyä en tiedä laskin vain jotain 80 mutta naru oli automaattinen 


NIIN. Huomenna samanlaista hikoilua sulkkiksessa. Menin salille, kävin vaa'alla, kävin tekee hommia, kävin uudestaan ilman kenkiä jalassa ja paino tippui kilolla :D:D:D

Sillä se lähtee kuin on tullutkin että vetämällä kuin hullunmylly vaan kaikkea äkkiä ja odottaa sivuvaikutuksia ulospäin näköisiksi :o

osaan kirjoittaa mutta ehkä suihkuun ja nukkuun. #talvitakkipesuun

chaos magic and anarchy and disorganisation are messy forms of love

 

Not sure if people are afraid of what they don't understand or just stupid.

All the shots you didn't take were missed... so that's why I took a few photos of my morning. Not so aesthetically pleasing:

A torn brand new silk shirt. Whether I should straighten my curls. A rennie for my hunger pains to make the acid into water. An Einstein quote from his notes I found on Twitter.

"Fear of the name gives power to the thing itself."~Dumbledore


choose to accept things we can't change

Poistin >5000 sähköpostia Gmailista. Tilaa vapautui 2%. Ennen se oli täynnä 35% ja nyt enää 33%. Minulla on siis 16 gigaa tilaa käytössä (normaali on 15, minä sain yhden lisää koska aloitin ajoissa käyttää) maksutonta.

Suodatin viestejä. Valitsin kaikki samankaltaiset ja heitin roskakoriin. Joskus kannattaa kokeilla sitä uutta elämääkin mutta jos tämä nyt oli tämän aamun puhdistus.

Neljä gigaa on vielä sähköposteja tallessa. Suurin osa niistä on varmaan jotain tarjouksia ja postituslistoilla roikkumista. Helmiä menneisyydestä ei juuri ole mitä usein lukisin.

Pelasin animal crossingia myöhään yöhön. Laitoin unilaitteen. Näin unia. Sammutin 3,5 tunnin unien jälkeen laitteen. Ulkona on pimeää vaikka on aamu. Tähän on totuttava.

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King