Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Uuniinpanovaltaa satumaailmastani löydy morjensta moi

Tila on loputon ja ilmainen, kokeile. Ja 10 vuoden jälkeenkin kirjoitan bloggaan. 30 vuotta tietokoneista, netistä, historian maailmansotiin kehitetyistä koodienmurtamis-tiedon kääntelystä... jotakin hyvää ellei homouttakin, voi tarkkaavaisoireiset.

Se oisi karitsankareet imeskelty luusta lihat vimpan päälle tarjousehdotusten mukaisesti. Paljon vaivaa, ettei ilman minua olisi ollut syytäkään.

Yksi vaivainen harakka seurana, joka liihottelee pähkinät tai maahan hyökkäilee ne, metsässäelon sijaan... varmaan tarvi nyt löytää oravien kätköjä.
Tämä maaseutu, oi että. Tunnin välein tuosta kaupungin linja-auto huristaa edestä.
Lapsuusmuistot ettei paremmin väliä.
Pelkäänkö ettei muistoja jää, no en. Itsestäni? Liikutan gigatavuttain pikseleitä sinne tänne (sori nyt vaan) kun photoshoppaan ties mihin sattuu hiiri osoittaa varakopiota mistä ei saa tilatuksi taulua.
Vähemmän määrätietoinen ihminen olisi jäänyt ilman juustoperunoita. Huomautin että hänellä on juustoja, mikäs raaste se nyt on oltava. Vähän ehkä pistää sieluun, kun ei pysty ihan kaikkea kahvia juoda, tai puuroa hävikkiä jätän. Joku ostaa sen mullan joskus. Hyvin kierrätykset toisaalta hoidettu, minunkin puolesta vaikka heitän kaiken sekajätteeseen... sen ikäinen se.
Niin. Pasha vai mämmi? Vaniljakastike vai kerma? Liian suolainen puuro, lisää maitoa ja itsetehtyä hilloa.
Vankka vanha varautuja. Eri värimaailmat. Suorapuheinen luonnonvalkoinen beige pinnoilla ei herättele niitä, lisää ruokahaluja, vaan rauhan mieleen tuo.

Nettikirjoitukset. Mulla on lähes mustapunaraitainen paita, harmaat kolitsihousut ja ilman sukkia suhisen parketeillta. Auttelen kun voin. Päätöksenteoissa, ostovalinnoissa, saan vähän läpi mitä haluan, tai ainakin pääsiäisen ajan lomalla kirpaisen tästä eteenpäin toisten lompakoita kaksi kertaa vuodessa eli yhtä usein kuin ostan itselleni kahvipaketin.

Mutta hei. Juon kyllä virvokkeita liikaa ja vedän pelkkää valkoista sämpylää. Jos haluatte kuulla synkät syyt, niin käsitykset muuttuisi?

Ideologia että kaikki mahtuu aina pienempään tilaan lähinnä kopioitu siitä miten "epäjärjestystä" pitäisi jotenkin hankki-tu-tua elämästä eroon, tai siis tämä säiliö teoria... opittua, siivoilta ihmisiltä. Ei tarvi olla herkkä auringonvalolle kuha muistaa että vesi toimii eikä jumalallista johdatusta oo

Turpaan minua. Olin jo tiistaina ihan langoissa. Huomeníssa sit toisteks viimoine paeva tätä töttöröintiä<3

ilo 3/5, haastavuus 1/5, rauha ja totuus 3-3, ikuisesti lovea. omankaltaistensa etsimistä keinoin kaihtimin...

 Jos on vapaaehtoisesti jäänyt lapset tekemättä, niin saako olla eri mieltä toisten kasvatustavoista. Oman sisäisen lapsensa saa kyllä uudestaan keksiä luotettavan ihmisen kanssa turvallisessa ympäristössä jota, perinteinen terapiasuhde vai mikä se oli keskimääräinen eiku ihan kuulostaisi tavalliselta normaalilta hyvältä vai kuinka se sitten menikään

*miettii miksi ääneen, käsitellyt toistuvat painajaiseni jatkuu eri muodoissa* 

Mulle tuli liittyen lasten oikeuksiin sähköpostia vaikka en muistaakseni mitenkään ole liittynyt postituslistoille. Siis.

Jos katsonutkin televisiota niin yhdessä mainosvälissä oli pelkkiä rahankeruita kaikilta mahdollisilta... mitä ne yhdistykset nyt ovatkaan. Hyväntekeväisyysjärjestöt.

Olen oman korteni tuonut yhteiskunnan kekoon kun en lisäänny. En edes jakaannu. Jos muut on omissa poliittisissa-uskonnollisissa-lapsuus psykooseissaan, niin mun solut ja mikrobit ja muut mikä palaa joskus tuhkaksi, on palvellut jo.

Turha sitä yrittää imeä enempää minusta, kui? Nyhväämistä tyhjistä rei'ityksistä teidän metsäkoneiden ohjekirjoista jotka palautella lainattuna henkilöille... korvasta toiseen, madosta mateluun

Aina ymmärretään väärin vaikka ovat osa ongelmaa. Ilmiantaa jotain ihan omaa maanisdepressiota. Tervemenoa yhteiskuntaan jos vähänkään vaikuttaa terveeltä. Hyppii kissana pöydille, kuin missäkin sananvapauden kulmassa.

Pyöreä on pöytä tuossa takana. Se on jotain vanhempi kuin minä, kuten moni muu asia täällä. Että silleen ihminen palaa aina vaippoihin pyllistelee koirille, vai miten tämä lattia nyt meni. Ei sillä ole väliä jos se palaa kummittelemaan. Kummit nähnyt elämässäni kaksi kertaa.

Kukaan ei oikein välittänyt minusta lapsenakaan. Elämänpolkuja talsitaan.

Olen värisokea koska valkoihoinen on välillä sininen, punainen, tai oranssi paskantärkeä, kun kaikki on nähtävä ja luettava

 Pitäisi kaiketi seurata mitä elokuvia menee kuukauden sisään leffateattereissa. Kahdet liput voimassa vielä. Pieni merenneito, Barbie, öö- mitä sitä odottaisi jotakin lapsille suunnattuja. Jos ei nyt mene kriitikoksi kauhuelokuville, niin mitä saattaa odottaa. Venata. Ikuisuuden, että kuplat hälvenee limsasta...

Ei ole nyt mitään viikonlopun tekemistä- laittaa pähkinät linnuille, se on pieni urakka. Tehty nopea pasha yön yli, syödä se loppuun pääsiäisen aikana lomallani. Enemmän jutellut kaikenlaista. Pitänyt virkeänä matriarkkaa, joka on nukkunutkin paremmin yönsä verrattuna viikkoon edelliseen.

Oikofobia on siitä hyvä sana, että oikeisto väittää että vasemmistolla olisi sellainen kun itse ovat se oikea fobia. Lakkasin seuraamasta jotakin ihme perinneparantajaa fb:stä, kun se pääsiäisenä kirjoitteli poliittisia vastalauseita. Ei se saa mun arvoja muuttuu tasa-arvokkuudesta, tieteestä ja rakkaudesta, kun se itse on rasisti. Jeesuskin oli oikea historiallinen henkilö, ja tummaihoinen, ja seksityöläisten puolella kirkkoa vastaan ym. suvaitsevainen...

Me vain poimitaan asioita joista emme pidä muiden kulttuureista, ja syytämme turhaan kaikista pikkuasioista sillä rasisti näkee vain vihollisia. Väkivaltaisuus Koraanissa, tai "sivistymättömyys" ettei välitä maitohampaista vaikkapa Ylelläkin juuri haastateltu. Enemmän vain vihamielisyyttä rajoja kiinni, eihän mekään voida palata ikinä Karjalaan kun sotalapset sieltä kielletty takaisin palaamasta.

Tavallaan tekopyhä juttu olla ottamatta "afrikkalaisia sinkkumiehiä" ympäristöön, kun äitisi otti venäläisen sinkkumiehen itsellensä. Siellä ne sotaa pakenee yhtä lailla. Talibaneja tai... mutahökkeleitä, ja sitten Kela Gold toiseen käteen ja iPhone Pro Max 25 toisessa... Ne on vähän kuin töissä täällä ylpeytemme kustannuksella, yhdistyvät keskenään ja vaatii merkkikuteet, sekä olinpaikan. Elävät salmiakilla pimeässä ja kylmässä kuten mekin kivikaudelta.

Ei tämä kaikki paska ketään armahda. 

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King