Translate

kävijäpiikki

Rotvallinreunaa tallustin

 Kalastelin kaupungin consensusta. Yleistä tunnelmaa. Jääköön mysteeriseksi. Kenellekään en puhunut, mutta kuuntelin. Katsoin elokuvan She said, eikä siinä mainittu metoo liikkeestä mitään. Missä jatko-osa? Ne vaan toimitti yhden pahiksen linnaan journalismilla. Muuttiko se mitään? Peitelläänkö raiskauksia edelleenkin? Montako niiskutusta ja kyyneltä tarvitaan hyssytellyiltä uhreilta? Jotta kukaan ottaisi vakavissaan vallan väärinkäytön?

No jaa. Mulla oli koodia millä sain leffalipun ja kahdet pienet popparit ja pienen juoman, niistä ei maksanut mitään oikein kukaan. Jokin paneeli ja synttäripopparit. Mainoksissa oli tuttuja asiakkaita ympäri Suomen, tuttuja logoja ja kulkusia jotka käyttäneet digipainossa hommiaan. Se vähän sai pään pyörälle, että niitä olisi alalaita täynnä kokonainen salin kangas.

On mullakin salassapitovelvollisuus, en vaan ymmärrä miten saisin töissä tietooni sellaisia siinä mainittuja juttuja.

Enivei, kuka sanoi mitäkin. Toinen halusi pukeutua makuupussiin, toinen halusi peittää vain perseen. Varmaan sään takia eikä siksi että alistuisivat piiloon miesten katseilta lol

Join pari hanakaljaa. Ollut liikkeellä koko päivän paitsi kun odottanut että jokin elokuva alkaisi. Ehkä olisi pitänyt katsoa Wakanda Forever (lastenelokuva) tai odottaa The Menu(kauhukomedia) Mitä siellä edes menee!? Mun ilmainen lippu olisi ollut voimassa ensi kesään. Ei jaksa katua, väsyttää. 

Tuhkaa jätän jälkeeni minäki

Keitän muutaman perunan. Ne on kaikki epäsopusuhtaisen kokosia. Nukuin melko pitkään. En tiedä mikä päivän agenda on, ehkä patriarkaatin paljastaminen.
Nukuin osan yöstä iPhone kädessä ja osan yöstä satisfyer kädessä. Kumpi on suunniteltu "naisen käteen" sopivaksi? Puhelin ainakin löytyi sängyn alta takaa ja toinen turvallisesti yöpöydältä.
Ironista. Mun sängyn alla oli aika paljon kaikkea pölyä ja koirankarvaa edelleen. Ei sillä että miehet saisi paskaduunit, mutta ne kuoleekin aiemmin. Ehkä ihan ansaitusti eikä varovaisuuttaan.
Aina vihannut pukumiehiä. Niille olen jokin avohoitotapaus.
Joskus toivon etten asuisi täällä, varsinkin kun tulen kotiin. *kastelee kukat* Olen melko yksinkertainen mutta kun katsoo tätä arvotonta läjää tavaraa jota olen hankkinut, niin siinä on manikyyrit kaukana.
Olen nähnyt yhden pelivideon artikkeleineen eilen ilmestyneestä Pokemon pelistä enkä ole aikeissa hankkia sitä ellei se satu tulemaan telia kauppaan myöhemmin maksettavaksi.
Mutta joo, mikä rooli mun kirjoituksilla on maailmassa.

Kuvitellaan hetki ettei mulla ole naimalupaa

Banaani: on keltainen
Mun suu: hyi helvetti ostin raakaa banaania!!!!

Kuuntelin joskus netistä lataamiani kappaleita 15-vuotiaana ja mua pelotti vähän koska shuffle oli niin hyvä. Ei sinänsä järjetön pelko. Jossakin koodariluolassa oli varmaan Rölli bileet...

*mutisee jotain dramatisointi sarjasta spotifyn alkuperästä ja alkaa puhua ruottia*

Koska miksei. Olenhan nimennyt wi-fi:ni myös Ruottikseksi. Olen RUODUSSA. En ehkä ruudussa, ruutuja on kaikilla, mutta siis... kondiksessa, pisschilling kahden öljanin jälkehen (tarkkana pirkkapeikot)

Ansaitsin ne töiden jälkeen. En halua miettiä työjuttuja. Omasta työpanoksesta firmaan. Kestävä kehitys ja sillä viisii. Alan vain epäillä itseäni. Mitä ne mulle kuuluu jos on black week ja joulukortit olisi pitänyt postittaa eilen. Joulupukki ei ollut tummaihoinen, eihän. Se oli jokin Sundblom Ahvenanmaalta joka möi joulupukin coca-colalle. Mietin tänään miksi ratikka äänestettiin sellaiseksi tummanpunaiseksi, ja kenties siksi että Tampereella on niin paljon rohkelikkoja!!! Ajattelee nainen takissa ja kaulahuivissa jotka on sitä paskanpunaista... maroon verbinä merkkaa heitteille tai pulaan jättöä tai autiolle saarelle heivaamista?

Eniveissön hukkaantuneet tilaisuudet. En mä edes koodaa. Kunhan vaan *imitoi näppäilyn ääniä*

Tiettyyn pisteeseen asti voi modernisoitua, scalettaa suuremmaksi, olla kirkkaampi tai äänekkäämpi, hävetä itseään, tai aiheuttaa häpeä toisille patriarkaatissa... länsimaalainen voi olla niin kauan, kuin repii irti ratkaisusivun omasta ongelmien kirjastaan... syö sen, polttaa, hautaa ja heittää pullopostina.

Koska vapaus on mitä? Tulla pommitetuksi viestein median tuolta puolen vahvistaen omaa käsitysharhaa maailmasta. Ajattele mitä voit viedä muilta kun työskentelet ahnaasti tarjoten illuusiota paremmasta ja maistuvammasta maailmasta. Illuusio on vain sattumaa pienessä maailmankuvassa jota laajentamalla ehkä jokin opetus tai arvo löytyy kaiken paskan takaa... yhdestä leffasta, mutta sanoi että ettei ole sattumaa on vain sattuman illuusio

Rakastaa, ei rakasta. On uskottava mahdottomuuksiin. Annat periksi pikkusormen, se vie molemmat etusormet.

Nokkaa koputtaa. Sylkeä myrkkyä. Katso mitä minä annan, jos sattuisi löytyy. Ei se ole siellä, vaikka kapitalismi onkin jokaisessa hiekanjyvässä. Raha aktivoi jotain aivojen osaa joka saa raapii päätä kuin seksi

Oltava varovainen ettei luovu tuhkistakin pesässä. Pesässä kaikki samat munat vieläkin. Joukossa tyhmyys tiivistyy. Timanttisia faktoja nolla kappaletta soittolistalla. Ehkä joskus jokin universaali kieli. Pohjautuu kuitenkin satoihin vuosiin, tuhansiin vuosiin tietämättömyytttä...

Joku soitti, puhelin oli tippua lattialle pöydänreunalta. En saa aatteitani ikinä täysin ymmärrettäviksi koska poukkoilen pikkujutuista toiseen meta juttuun ennen tehtävänantoa...

ei fois vithu wähemb kiinnst. Suunnittelin kielimatkaa joo mutta ehkä sen verran kusessa veloissani etten mihinkään pääse tästä läävästä. Ehkä sit 20 vuoden päästä *painaa välilyöntiä molemmilla peukaloilla varmasti kuin menisi syteen tai saveen*

Tulevaisuus ja kenelle se kuului? Tavallaan mukavia miettinyt, toisaalta Pisan tornin kaltevuus johtui maaperästä.

Niin, avainsana. Jos en vastaa yhtään mitään niin joko a) en koe arvoiseksi vastata tai b) ei kuulu minulle c) harvemmin tiedän sitä

Ei kannata aloittaa aamua lähtemällä aiemmin työpaikalle. Mäkkärin smuutti ja latte maksoi melkein 7 euroa. Muutenkin kaupassa kaikki vaikutti nousseen vähintään 11% mutta silti sain maksettua kolikoilla ostokseni? Enivei pointti oli se ettei kannata lähteä ostamaan mitään koska shoppailut vie helpolla 20 euroa ylöspäin tai jos oikeasti ostaa jotain niin 200 euroa... itseensä satsisatsaa vaan, mutta ku oisi kyl niitä joululahjaostoksiakin vielä

Ai niin kirjoitin. Oliko täällä muita ihmisiä? Satatuhatta menee rikkistaniin ihan just, etten sulhasponita mitään 6v. Jos kaikki on enemmän itsekkäitä kuten ne joiden kanssa haluaisit lisääntyä tai arvostella perseitä, niin miksikäs maailma silloin menisi. Mut joo mietin mietin paljon ja joka toinen pitkä lause on uutta ja viehättävämpää kuin edellinen.

Minäminä meemimeemi. Taidan jatkaa käyttämistä ja kuluttamista ja no siis raivoanhan mä tälle blogille aina vihaisia kirjeitä joten mitenvaan kuka välittää maapallosta, ei ainakaan meidän luusto joka kaipaa maapallon painovoimaa jota ilman marsissa tms et pysty lisääntyy vittu joten tulosta niitä uusia jäseniä vain

Vastustan omaa kiertoradalla lentoani kuin maakrapu tai vihainen muuttolintu joka unohti lentää lämpimään. Tänne kaikki raamatulliset vitsaukset nyt heti.

Tästä on kosinnat kaukana

Puhelimen muisti 64 gigaa ja iCloud 200 gigaa täynnä. Ulkoisella kovalevyllä voisi olla jokin terabitti jos käyttäisi.
Dippasin eilen paketin varsiselleriä. Siitä tuli hyvin kuitua.
Yritän varmaan kunnialla hoitaa työkokeilun loppua kohti.
Heräsin, kävin veskissä ja suihkussa ja pesin hampaat. Laitoin rintsikat, paidan, legginssit, dödöä kainaloon. Tein kuitumuroja lautasellisen, siihen rasvatonta hyla maitoa ja sokeria vähän päälle. Kävin tupakilla partsilla.
Netissä jossain Twitterissä elon muskit ja chad lindbergit niihin aikoihin, kuudelta mun aikaa. Mulla on jokin emotionaalinen yhteys edelleen siihen näyttelijään, vaikka on kulunut vuosikausia. Tuskin se ikinä päättyy. Tarvitsee vain nähdä se, niin mun ihastusmittari värisee. En vain enää jaksa kommentoida mitään sille. Olen luovuttanut, unfollannutkin, eikä mua erityisemmin jaksa kiinnostaa typerät amerikkalaiset. Silti etsin häntä välillä, näen unta ja herään. Harvemmin ollut kaukorakkauksia mut... Ei sillä etteikö niitä olisi omasta takaa, typeriä kommentteja miehiltä.
En tiedä pitäisikö siirtyä pelkästään suomenkieleen, hylätä enkku. Käytän englannin oh my god, fuck fuck, kun mulla on päänsärkyä ja otan satisfyerin esiin surisemaan, koska pakko kun ei auta enää kipulääkekään. Se on saatu kirkonmäeltä. mieheltä.
Olen varmaan tylsä. Kaikkia kiinnostaa miten nostan omat rippeeni eiliseltä, ja voin tänään? Olen melko kyllästynyt alapäävitseihin ainakin. En tiedä. Jotenkin sitä vain voi kuolla koska tahansa, joten mitä suotta katumaan mistään.
Koko ajan teen kuulemma jotain. 90% ajasta varmaan pitääkin paikkansa :P Kulutan suuresti kaloreita mutta ei se rasvatalletuksii pienennä. Tai ainakin luulen kuluttavani, mutta en mä pysty päivällä nukkumaan vaikka kovasti yritän. Jotkin asiat pysyy muuttumattomina, kunnes teet tietoisen valinnan tehdä toisin ja vahvistat käytöstä.
Tipuin jo omista jutuista. Netti on vähän kuin seittiä ja mun katosta sitä riippuu kummallinen pitkä naru. Mitään en ole nähnyt omiani, mutta joskus pään sisällä on liikaa puhetta ja monologia. Olisi harmillista keskeyttää se. T. Teknofoobikko.

Vieläkö puhuttiin rinnasta rottingilla oi talikynttilä #nostalgiahuuma

Puinen lipasto eteisessä, eli droppaus alue jonka ajattelin päällystää randomeilla tarroilla kesti kaksi tuntia etsiä sieltä rintanapit ja suunnitella laittaa laukun päälle. Olen ennen ollut sitä mieltä että ihan turha sisustus koristus idea, kuin keräillä paperijätettä jota ei ole tarkoitettu säilyttää eli "ephemeraa" lyhytkestoista muistilappua tms. En tiedä enää mikä on suomenkieltä, tai onko maa 105 vai 125 vuotias vai tuleeko uusi lumikausi jos jotain räjähtää mutta en löytänyt sitä lumimies rintanappia, liian pieni ja harmaa edes. Siitä pelistä silloin 90-luvulla tiätteks. Se peli saisi palata. Aina se lumimies tulee ja syö ja kun laskettelet alas...

LinkedIn:iin kaivoin, myös tuon 3cm paksun mustan osallistumistodistus ja –työ, koulutus kansioni jonka papereiden muovitaskuja meni se koko paketti. Jonka siis pelastaisi ekana tulipalosta. En välitä digitaalisesta jätteestäni tai muistista joka leijuu jossain pilvessä, mutta hyvämuistiseksi olen vain dollarin origami norsu..<3 Ei mitään väliä millään kuitenkin jee

Mun blogin lukija ehdottaa että pelaisin..kyllähän se peli huomenna ilmestyy uusi mitä haluaisin pelata, mutta ei ole edes online jäsenyyttä atm 

. Ja äidinäidiltä terveisiä. Kohtapuokkii jutella puhelimessa työnohjaajan kanssa. 

Hoidan asioita tänään ilmeisesti. Keltaisessa villapaidassa ja aurinkukka legginseissä. Mustat sukat, Hiukset huonosti, kello vinossa, näkyilee. Puhutaan sitten kun teette taskuja naisten housuihin tai ette tee niitä bokserinreikiä ku ei niist kukaan pissaa kuulemma 


Hei tekoäly miks jätit? Mitään en ole tilannut, omin kätösin tekaisin (jos sattuisin osaa tasapaksuu jälkeä tehä)

Kuinka vanhaksi täytyy elää että alkaa ratkoa sanaristikoita

 Nukuin unilaitteen kanssa vajaat 8 tuntia. Heräsin ehkä liian ajoissa suihkuun. Kannattaa lähteä vasta parin tunnin päästä. En halua ajatella eilistä tai kasata ajatuksia. Ne ei lennä. Eikä sytytä. Enkä aio turhaan saada itseäni kierroksille ennen psykiatrin näkemistä lukemalla huvikseen entisiä lausuntoja. Viha on varmaan molemminpuolinen edelleen, eikä mua osata kohdata ihmisenä edelleenkään. Kunhan veikkaan. Tuskin sama henkilö, kunhan aina olen jokin punainen vaate siellä. Ei auta itkut markkinoilla. Niin paskaa ettei sanotuksi saa.

Sain varoituksen taas TikTokkiin vaikka siinä videossa oli vain näyttökaappausta mun instagramista. Laitteet menee ihan sekaisin minusta. Aikuisten välinen alastomuus muka syynä. Enpähän tee videoita taaskaan hetkeen. Jos kääntävät selkänsä sinulle, käännä selkäsi takaisin maailmalle...

Mulla on uusin tieku lukematta. Luin vanhoja lehtiä sovelluksesta, ja on ne tiedemiehet kyllä melko naurettavia tutkineet. Varmaan loppuu tutkimusaiheet. Merensyvyyksissä muovia ja dna-ketjujen salaisuudet tutkittu, mutta naista kohdellaan edelleen ihan omituisesti lääketieteessä. Mitä siitä jos maapallo tuhoutuu. Oli kätevää. Hetki, kun tehdään asumiskelvoton. Ekologista ahdistusta tuhoista joita joka sekunti jossain kriisejä kohdataan jossakin päin maailmaa. Seurailen sitä siis välittämättä lentävää paskakikkaretta.

Katsoin muutaman jakson The Playlistiä netflixistä ruotsiksi eli alkuperäiskielellä. Det är inte riktig, min skit svenska som jag förstå liten om det. En, ett, ja. Skriva ut någonting om helveten, du vill. Människor måste inte bli så tuftig. 

Och senare... förlat min hegemoni.


EDIT/MUOKS kuvat kertoo tuhat pettymystä eli en ehtinyt sentään bussiin.

 Äidinkieli on huono mulla, mutta tiesin sentään ablatiivin ja allatiivin enemmän kuin naapurintytöt koulumatkalla sijamuotokokeeseen. Genetiivi ja partitiivihän ne on tärkeintä. Ne yritti mun ohi tuossa ylämäessä, mutta laitoin jalkoihin vähän liiketttä. Pelottavan hyvä kunto mulla eiksjee. En viittinyt yllättää työkokeilupaikalle tupsahtamalla, joten... toka saikkupäivä. Vaikka ei mussa mikään vika ole.

 Lohduttaudun tätä välilillistä kuolemaa suomalaisen lohen siivuilla riisikakun päällä tacomausteista... tai siis kun varmaan kävin kaupassa ja niillä oli vaan isoja askeja savukkeit niin mä sit kieltäytysin

... good morning hay, did not gots to go but thanks fer stoppin byeh... 

Palautin äidinkielenkirjan käytettynä, mutta en mun lukemana kovinkaan paljoa äikän opelle, "Ei olisi tarvinnut" ja siinä kerrottiin ne sijamuodot. Epäilen että olivat yläkoulussa, ehkä 7 tai 8? lk. No mutta ihan samaa blaablaata eturivissä en ikinä oppinut mitään kun kaikki kiusasi sitä opea kuiteski, vitun yläaste hyi... isojokiset saatana oksennan... mut siis, ikinä palaa sinne koska sen ikäiset puolustaa jo reviiriään kuin se olisi maailman paras paskaläjä

*tähän kuva millainen se koulu oli silloin kun kävin siellä* pystyisitte haistaa traumat

Olisi pitänyt koodata ja murtaa koulun sivut niin olisin ehkä joskus tehnyt rahaakin kuten silikoni valleyssa, mut sen sijaan muokkasin kuvia, lisäsin partoja luokkakuviin ja tein nettisivuille painikkeita yms ainoana luokan nörttinä varmaan, mitään hajua tekiks muut mitään kun mä vaihdoin jo taustakuvaan kärpäsen pienenksi lisäykseksi ja mun kuvaesityskin oli gif... 

Eksyn aiheesta! Vituttaa! Kuolen! Onko kalassa gluteenia? Ei sillä että mua pierettäs mitkään mutku vessanseinään tein graffitia löysää eilen mun posliini valtaistuimelle suoraan à le perse

Vaihdan linguistiikkaa kuin paitaa jos en kulkisi ilman paitaa...

Paha, paha, paha tilanne. Torkahdin tunnin ja pitäisi jaksaa tänään ja huomenna töissä ja torstaina aamusta mennä juttelee erikoislääkärille, jne. En saa oikein hs-taudille annettua ilmaa, pitäisi ottaa pari suihkua päivässä. Mikään ei oikein vie epähuomiota siitä miten elämä on p*skaa joskus. Ainakaan ei ole yksin ja kengän kangat kattoon...

Laskuja on muutama, ja rahan pitäisi riittää pitkälle. Kaksi ja puoli viikkoa. Siinä pitäisi ostella tupakkansa, ruokansa, lääkkeensä jne. Jopa halvat asiat tuntuu liiallisilta ja mahdottomilta. Jos olisin miljardööri niin toki antaisin pois suurimman osan. Kuka sanoi että köyhyys ja rikkaus on vähän sama asia, että kummallakaan ei ole mitään menetettävää?

Tiskit ei peseydy. Turhan usein pyykkini taas pesen. Kuivun kuin outo hankaussieni tai firman ainoa 7 vuotta vanha tiskirätti. Tai siis, ravasin vessassa yön. Tulisin asia mitä olisin syönyt oli paketti nuudelia dipattuna kermaviilissä omiin soosseihinsa. Muutama lätty jotakin vihreää puolukkapedillä, omena, mielinmäärin suklaata kääreistään. Muusia ja kana lounaaksi. Puuroa sen verran, että jaksaa lähteä ja myöhästyä bussista.

No ehkä mikään ei ole kovin paha. Ymmärtäjiä löytyy. Vai löytyykö???

Kas vain, oho okei täytyykin pian lähteä liikuksiin. Kohti työllistymislaitumia kuin sekava lastenohjelma. Mikä on jokin se.

I know it so that 16-18 is too low but #19 isn't enough, it's almost like 13 so better go through all of the options how to kill the whole motherfucking alien species humanity created itself ***

 Next up: Pandemic's 2 through 70... she's getting creative, mother nature is. I'm not sorry but all of us have to die, so sorry.

First I was listening to children's music and giggled at everythink but now I'm getting serious'er

I don't usually think the way others expect I had. Like I don't know what they'll say. It's just ART!! 

e.g. sky doesn't mean "Heaven" and a pine cone doesn't mean my dad's an old fart, I think it's the boomers who are having importance of experience!!!

I need more therapy again soon, it's only been four years and I get to have it again once it's been five years? I guess? You know just wanna be listened to and speak those lovely wonderful things my life was as agreed with a professional!!!

Although... "You'd think we'd give you enough for you to kill yourself?" and "If you ever had a child, it would be taken away from you." Are also professional opinions I've heard... 

AS A MATTER OUHHH FAKTEH.eee

Ate a whole box of wrapped chocolates and at work like breakfast was chocolate and crisps/chips etc so what the fuck is wrong *confused to a point of DIY movie of my whole life*


I didn't write a thing but just google it idgaf getting the fick outta this property by billionaires who're just trynna silence distress of all living things and inhabitability of the home planet that's the only one we had.

Period. End. I gave all the opportunities to you and they've been used up. €€€€