Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Helppo nakki kun yksin tekee kastikkeet

Imuroin, laitoin pyykit kuivuu, vein roskat ja kävin kaupassa viemässä pullot... Aivastin räkäisen aivastuksen koska mulla ei ollut huivia. Twitterin avattuani se mainosti kaikenlaisia kalliita merkkihuiveja. Vähän liian nenälle tulee nuo arvaukset, mikä mua sattuisi milloinkin kiinnostaa.

Katsoin talvileffan Netflixistä missä on näyttelijä jonka kuvan tulostin kauan sitten mun salaiseen laihdutusvihkoon... katsoin jopa lopun bloopersit eli pilalle menneet kohtaukset, ja olisi ollut parempi komediana. Eikun hetkinen, sehän on romanttinen komedia! Joten oikeastaan floppasi molemmassa kategoriassa.

Syön rasian kirsikkatomaatteja. Juon pullon alkotonta päärynäsiiderijuomaa. Tein aiemmin popkornia sekä yrttivoipatongin. Pakastimessa oli tilaa jäätelö purnukalle joten siellä on nyt b&j jokin "uutuus". En ole kertaakaan ostanut Kolmen kaverin jäätelöitä, vaikka ne on ilmeisesti jokin miljoonabisnes...

Eilen ostin cheddar juustonaksuja, vaikka en ole syönyt niitä moneen vuoteen enkä ostanut harvemmin. En voi sanoa että en koskaan, mutta ehkä viiteentoista vuoteen. Tietty mä sipsejä joskus hankin, mutta ehkä enemmän suklaata tai muuten isoja annoksia normiruokaa. Sillä perusteella en ole vielä kävelevä diabetes

Mulla on kesken muutama sarja loppukaudet ja huipentumat kulminoitumat, mutta mitä odottaa saattaa kun minusta ei ikinä saa irti mielipidettä ja muutenkin ironisesti osaa tuottaa lyhennelmiä teksteistä mistä ne kertoi jne. Olen ikuinen jatko-osa. Samalla äänikirjoja kesken. Kymmenittäin jäänyt kaikenlaista keskeneräiseksi!

Nyt sentään annoin vettä kanerville partsilla. Kerran kastelin ehkä sillon kun ostin ne ja siitäkin on yli kuukausi. Kyllä noi koirankarvat ja hileet lattioilta vielä joskus hiipuu pois jos ahkerammin siivoisi(?)

En muista mitä olen kirjoittanut mutta ilmeisesti samat asiat toistuu. Ei sillä, pitäisi viedä eteisestä kauhea määrä pahveja ja tiskiä riittäisi. Jaksan jonkin verran ja olen ylpeä itsestäni, en kuitenkaan tarpeeksi.

Akku loppuu luurista ja päivitystä vailla, vaikka luulin että siinä olisi jo päivitys. Miten monta se tarvii oikein käyttöjärjestelmää? Käyttö ja järki hoi? Helvetin kuusitoista mutta kuka laskee


Läskeillä on elämä edessä joten rasvaisin sormin kaivat hautaasi vain senkin suolattu sokeriporsas Nukuin kaksitoista tuntia suunnilleen. Tuli ihan tarpeeseen. 
Ainakaan en twiitannut 12 tuntiin. Kävin paskalla tunkemassa sormet peppureikään ja viemäriin violettia ainetta, pesin alapään ja suihkussa suihkuttelin, pesin hampaat purskuttelin. Sit menin parvekkeelle tupakalle ja tervehdin muurahaista sekä outoa sääilmiötä. Bestis oli soittanut yöllä, täytyy kysyä siltä mitä asiaa sillä on ollut. Muuten ei mitään huomionarvoista kai ole tapahtunut.

Eilen en kirjoittanut blogiin. Lähinnä muokkasin huvikseen yhtä kuvaa Adoben ohjelmilla omaan käyttöön Elon Muskista. Tein testin millainen taulu mulle sopisi seinälle netissä, ja olen konossööri tms taiteentuntija jonka vain 1/5 ihmisestä saa tulokseksi. Sit googletin pelkän taulun ja siellä oli mainoksia Muskista.

No ehkä ei olisi pitänyt, jakaa tori.fi:n tesla ilmoitusta twitteriin silmät ymmyrkäisinä emojin kera. *silmät ymmyrkäisinä*

Mun ei annettu töissä oikein tehdä mitään eilen... Lajittelin taas paperia pinosta ja kuoresta toiseen tunnin, ja väliin tungin tarroja kolme laatikkoa 666 kappaletta  varastotuotteita. Valitukseni on se, että yleensä edes saan käyttää leikkuria ("en mä sitä pelkää") joka päivä mutta tämä oli vasta toinen kerta, sitten koko urani siellä aikana päivä, kun en saanut mitään vastaavaa hommaa. Aina olen kerjäämässä "hommaa" ja jos sitä ei ole niin hyrrän tavoin kiertelen siellä

 Vastahan mä opettelin itsenäisesti jopa leikkaa postikortteja ja tein nekin ihan virheettä. Millintarkkaa tasaista täydellistä ehkä itusen hidasta jos mietin järjestystä, mutta ei sitä sekaista teletappi laatua mitä työkaveri vittuili mulle. Teepä ite jos osaat.

Tarkistan ettei tule mitään vahingossa virheitä, monet kerrat, eikä mikään ole minun vikani ollut jos muut ei ole hoksannut ettei Kajsa ole tehnyt tuota ennen. Tasan kahdet jutut on mennyt uudestaan mun takia eikä niistä ketään mene vararikkoon jne huoh enää kuukausi tuota työpaikkaa!!!!!

 Mä hoidan eteenpäin niitä hommia ilman mitään kiitosta, ja siellä on moni muukin vailla hommaa, enkä ala kilpailemaan mitä kukin saa tehdä mutta silti. "Vaan" harjoittelija, joten mun ei ole pakko tehdä mitään mitä en halua ja silti teen liikaa. Voittoa nääs firmaan kun en edes saa palkkaa. Sitten kun sopimukseni päättyy, varmaan vain liukenen tasavasemmalle. Ei ne ainakaan kysy töihin mua.

 Olen vain ylimääräinen pinon päällä ilmeisesti joita niillä on ollutkin. Vakituiset palkkaavat itse.

Vituttaa epäreiluus, mutta ainakaan en tarvitse viittomakielellä ohjeistusta painua sieltä poiskaan. Äitikin maksanut mulle bussikorttia nämä kuukaudet, että pääsee töihin. Kelan ideat on huonoja. Kesti ehkä kaksi vuotta että edes tutkivat voiko mua laittaa minnekään kuntoutuu. 

Kuntoutuminen on niin vahva sana. 

Pompottelevat, en saa pysyvää työkyvyttömyyseläkettä vaikka niillä on heidän järjestelmissä ne ydinjätteet. Tietosuoja lorupussi johon kurkistaa ja päättää että heidän keksimät sadut on liian kauheita.

Huomenna ON isänpäivä, mutta meikä juhlii nimppareitaan vasta viikon päästä kaksi kärpästä samalla.

Mulla on muutama joululahja ehkä jo, mutta ei mitään kovin suurta arvoltaan. Pari pientä lahjakassia osalle porukasta ja toiset muistin nyt vasta, että nekin tulevat sinne muutes... hmmm? Ei mitään joulujuttuja vielä oikeesti. Olenko jouluihminen? No, missä viivyt lumihanki? Missä kulkee kulkuset? TIP TAP

Viidestä yksi. Todellakin. Bisneksiä. Mitähän sitä tänään jaksaisi kotihommaa.

 Mun alapää ainakin purkautuu kaikenlaisia patteja verta ja märkää sormille. Oli kiva kun ei ollut ainakaan kuukauteen niitä. Sitten mun rauha rikkoutui. Jep.

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King