Translate

-

Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

kävijäpiikki

Hieman turha jyrsijäkatastrofi

 Tämä lauantai-ilta oikeesti. Kiitti vaan Helmi. Sitä ripulia vaan tuli ja tuli ja häntä märkänä roudattu sua pientä eläinlääkäriin. Silti syöt normaalisti ja kiltisti pesästä ihmettelet mitä noi isot hassut apinat stressaa. Et ole vielä ihan kaksivuotias. Puoli vuotta tai vuoden saisit kyllä vielä meditoida rauhassa. Ei mitään hätää.

Sain onneksi kyydin toiselta vanhemmalta. Se oli suuri huojennus, vaikka ei hoitoa saanutkaan. Kello alkoi lähestyä kymmentä ja päivystys olisi kaksinkertainen ollut, eikä niiden eläinlääkäri muutenkaan olisi varmaan eksoottisista lemmikeistä tiennyt tai osannut antaa lääkettä ehkä? Jos apteekista saisi jonkun antibiootti glukoosi liouksen tiskin alta. Kannattaa kysyä. Pahinta tässä nyt enää voi.. vanhukselle käydä?

Nyt kun pitäisi juoda ja levätä paljon

 Rohtuneet nenänpielet kirveltää, kun laitoin käsivoidetta. Liman yskiminenkin sattuu.
3kk sähkölasku oli neljäkymppiä, se tuli maksettua.
Pelailisiko sitä taas selainpeliä. En oikein keksi mitään tekemistä, jos teen kittausta ei lasketa. Yöllä söin muutaman palan suklaata tuntien vain rasvaisen filmin suussa.
Eilen laitettiin kankkuun mielialalääke, niin käski mua ottaa syvään henkeen ja sitten se pisti. Kyllä se aine tuntui siellä ja nukuin eri kyljellä, mutta on tässä nyt muutenkin tukala olo. 
Päivystysaulassa kaikki kröhi ja niiskutti, lapset esitti ja ravasi pitkin poikin lauleskellen ja vanhukset kyräili, miten mahdotonta, yksi näppäili pitkillä tekokynsillä puhelintaan näppäilyääniksi. Se oli vähän kuin helvetti, mutta ei tarvinnut olla loppuelämää. Mulla oli maski silti ettei muut saisi mun flunssaa.
Tiedän ettei tämä ole korona vain siitä, että yksi kotitesti oli negatiivinen. Kyllähän mulla on vaikka mitä tuntemuksia, mutta ei mitään kovin selkeää.
Pitäisi kai mennä takaisin nukkumaan? Mikä auttaisi. Täällä on parit viime julkaisut saanut ennätysmäärää näyttökertoja, mutta sitä nopeammin menee se sadantuhannen kävijän rikki tuo laskuri.
Epäilykseni miksi mun kirjoitukset kelpaisi. Joskus tulevaisuuden näkeminen on yhtä tummaa ja likaista vettä, tai mystistä harsoa kuin menneisyyden varjoihin kurottaminen. Silti sitä tietää. Muiden kohtaloista. Raottaa ajatuksia. Jos olet hyvin yksinkertainen olio.

Vahvojen mielipiteiden suo = sitä katoaa vauvan ihon verran tunnissa jalkapallokentällisiä

Kajsan perhe koolla oli tänään. Ankan perse kaislikossa. En ajattele niitä niin usein kuin ne varmaan ansaitsisi.
Työt tuo kuulemma rutiinia. Ja politiikka sana tarkoittaa yhteisten asioiden hoitamista. Sain Amerikan tuliaisia. Louisianasta pienen punaisen pääkallon ja harmaan voodoo teepaidan. 
Loput kakusta, kahdeksan litraa pepsi maxia, viiskymppiä, suklaata ja olin ainoa meksikolaisessa ravintolassa joka söi meksikolaiset ruoat. 
En tiedä, ehkä olen ainoa joka on tavannut meksikolaisia. 
Mexicohan lausutaan silleen ˈmeʃiko
Annoin koissulle huomioo ja leikin sen väsyksiin vähän ja annoin kympin omistajalle, lahjakortin lemmikkieläinmyymälään, ja pari westie tarraa yllätyslaatikossa.
Tietty mä olin vähän kipeä, koko ajan niistämässä ja oli epämukavan kuuma. En usko että mulla oli kuumetta. Eilisen covid kotitestikin oli ihan negatiivinen. 
Mulla ei ole ollut koronaa ollenkaan.
Sekin yksi sukulainen on siitä kadehdittava kun häntä ei tunne somet ja internetit ollenkaan kuin olisi olemassakaan.
Paasasi amerikkalaisista hulluista jotka elää omissa kuplissaan, kuten trumpisteista jotka ei suostu näkemään todellisuutta. 
Ne amerikan ympärikierroksen tehneet näytti videota Missisipin soilta jossa syötettiin vaahtokarkkia alligaattorille varpaan vierestä muka 2.5 metrinen hyppäsi veneen vieressä suolta. Ehkä en vaan tajua Yhdysvaltojen laajuutta ja että siellä kaikki on suurempaa kun en ole käynyt koko mantereella, ja niillä riittää loppuelämäksi kerrottavaa jne.
Englanti on kaksiselitteistä. Se ei ole niin kuin suomenkieli tai kulttuuri. Alussa oli suo ja kuokka. Amerikassa kyseltäisi ensin miten Jussi voi. yksi missisippi, kaksi missisippiä, kolme missisippiä ja sit jyrisee. Pitäisi kyllä lukea se *nimeää jonkin amerikkalaisen kirjaklassikon*
Mutta hei. Oli se kiva juhla jälkikäteen. Toivottavasti en tartuttanut flunssaa kaikille. Olisi se ollut harmillista jäädä paitsi kokonaan. Kerran olen äänestänyt, kerran olen ostanut iltapäivälehden, ja sitä ei lasketa jos kaverin vieressä olen rahapeliä katsonut pelattavan.
Kyllästynyt politiikkaan kuten elämäänkin, mutta se nyt on vaan sanonta. Piiku oli sairaalassa siskonsa tekonimi. Kielsi kerran käyttämästä sitä ikinä missään. Kuten sen allekirjoitin paperin etten ikinä mainise ketään koko suvusta. Joten se soppari.
caesar koiranruokamainoksen koirarotu tuo

Ei mua rakastaa tarvi tiedän ettei siihen kukaan pysty

Tulee olemaan ihan karsea olo! 1-1,5 tunnin päästä lähdettävä. Mua kutsutaan hoitajan luokse päivystysaulasta, koska ne perui mun ajan. En ole yhtään siinä kondiksessa, että menisin haetuttaa jotain mielialalääkettä kankkuun. Apteekistakin voisi hakea loput satsit lääkettä.
Otin äsken panadolin 1mg, mutta mitä sekin auttaa. Ei ole tapana valittaa, olo on vain heikko ja syytön minä tähän flunssaan olen.
Pelannut Elvenaria koko eilisillan, tein uuden tilin. Se oli tässä auki... Lähetin kaksi postcrossing korttia ja tilasin uusia postimerkkejä. Jotakin tekemistä pakko olla, oli se sitten osoitetarrojen taiteilua tai muuta.
Hain kaupasta askin, ja suklaata levyn. En tiedä miten ajattelin selvitä näillä tuloilla taas. Herätys iPhonesta alkoi soida. Tunnin olen ollut hereillä. 
Muutaman kerran näin unissa jotain terapeuttista viestiä unenpöpperössä siitä ettei ole mun syytä, mutta en sitten enää muistanut tarkalleen mitä se oli... synninpäästöä katarttista jotakin, viattomana syytetyn itsetiedostus elämys omasta syyttömyydestänsä. Jeps. Aina ollut syntipukki lapsena äidille. Ajoi se sitten 100km väärään suuntaan autolla tai ei päässyt paikalliseen juopottelee kun huomautin ettei mua voi jättää yksin mökillä. Lapsistaan ikinä välittänyt tuon taivaallista. On se erikoinen äiti. Kylmään suihkuun ammeeseen vain vaatteet päällä. Ei kukaan ansaitse sellaista, vaikka olisi adhd tai rauhallinen. Sen sisarukset on kaikki vihannut mua. Haukkuneet haisuliksi, uhanneet tappaa kun hukkasin jonkun barbien korkokengän muka, lyönyt hampaat sileäksi, heittänyt ämpärin kylmää vettä mun päälle. Vähän kuin se naapurintyttö jolle löin verta tulemaan nenästä koska hän tuli liian lähelle ystävällisesti tutustumaan, ja sitten se yksi talvi tönäsi mut täyteen ojaan kun palasin koulusta. Äitihän ei ikinä saattanut kouluun edes ekana koulupäivänä ehtinyt, saatika tullut mun koulunäytelmiä katsomaan.
Mutta se surkeudesta. Edelleen yritän kasata luitani kokoon. Sopivaa vaatetta päälle tuonne pihalle. Aivot jumissa ja räkä jumissa jossain, missä niistäminen rohduttanut nenänpielet. Tähän ei oikein auta mikään. Siksi varmaan yleinen. Tähän kuoleekin ihmisiä. Mikähän helpotus se kuolemakin olisi? Piinaa ja kidutusta koko elämä.

Jokin mun vastustuskyvyssä antoi periksi

 Ei kannata tulla kipeäksi. Tilasin woltista covid kotitestin ja jotain muuta pientä. Jos jaksaisin tehdä jonkun makaronijutun. Mulla on vain kurkku kipeä, nenä vuotaa ja aivastelen. Kuumeesta en tiedä, silmien punoittamisesta, tukkoisuudesta, yskää ei ole. Koko viikon olin työkokeilussa ja sieltä varmaan sitten. Porukkaa tippui kuin kärpäsiä. Mulla on vaikkapa maanantaihin asti tästä parantua. Huomenna piti illalla mennä juhlistaa synttäreitä. Kattoo nyt mitä sanoo.

Aamuneljältä nousin ylös ja join neljä kuppia kuumaa teetä hunajalla. Siitä taisin tajuta, ettei ole kaikki normaalisti. Mulla ei ole ollut flunssaa vuosiin. En edes muista koska viimeksi? Varmaan viimeisen 10 vuoden aikana pakko ollut olla kerran tai kolme. En yhtään muista. Covidiakin on ollut jo muutaman vuoden. Neljäs rokote on ollut kuukauden jo minulla.

Silmien takaa väsynyt. Laitoin eilen illalla ilmaiseksi saadun tarratulostimen kondikseen. Siinä oli 50 ilmaista isoa osoitetarraa. Tulostin kaksi, tai oikeastaan kolme kun tuo eka oli tyhjä ja toisessa on jotain töhnää. Ei se värejä tulosta. Olisin käyttänyt kirjekaverin osoitetta mutta hukannut kirjeen jonnekin. Yksi kerrallaan kun voisi tulostaa.

Jaoin pakollisiin someihin ja vähän muuallekin siitä. En tiedä onko tarkoitus aiheuttaa kateutta, että muutkin ostaisi tuon (en ole edes googlettanut hintaa) vai influensteriin liittyminen vai mikä. Viimeksi sain jabran kuulokkeet. Annoin yhdelle sukulaiselle kun hän kuulemma hukkaa niitä.

Haen kupin kuumaa kaakaoo. Mitähän sitä tekisi, tai mitä sitä katsoisi jos jaksaisi keskittyä.

Perinteet on tehty rikottaviksi, noudatettaviksi, sekä jälleen keksittäviksi kuten mikä tahansa historiallinen merkkipaalu sitten genesiksen puutarhan oi kuolluttakin kuolleempi nettiyhteyteni (hohhoijaa)

 Glorious elokuvan katsoin. Siinä on True Bloodista sen päänäyttelijän veljeä näytellyt ihan miespääosana. Kaikki hollywoodileffat on sukua toiselleen muutes, tarvii vain stalkata imdb:tä. Katsoin eilen Jeepers Creepersin ja se yksi niistä näytti ihan ihan True Bloodista tolta näyttelijältä vaikka sillä oli kauhea parta eikä se ollutkaan se. Kaikki amerikkalaiset näyttelijät näyttäis siis samalta, ellei Jason Stackhousea olisi näytellyt australialainen xD
Molempia leffoja yhdistää tuo lopussa vain hetken aikaa näkyvä käänne. Katsoja voi vähän arvuutella hyvän ja pahan väliltä että mitäs nyt olikaan käynyt. Tai siis ei edes hyvän ja pahan taistelu, lähinnä vaikka jos Kaunottaressa ja Hirviössä taika ei raukeisikaan niin hirviö olisi komeampi.
Siispä päähenkilö paljastuu sarjamurhaajaksi tai joksikin demonia pahemman äidiksi.
Miksi pelätä helvettiä? Kaikilla on varmaan omat syynsä mutta mä pelkäisin taivasta että se voisi olla liian tylsää.

Eli eli, aamuun töihin. Sieltä keskustaan varaa ajan kertaluontoiselle takuukorjaukselle mun tatuointiin kuun lopulle tein. Kävin yhdellä kaljalla klo15, hain postista tuon tarrakoneen jota pitäisi mainostaa instagramissa. Töissäkin olen nähnyt samaa merkkiä, tarrakoneen- ihan on copyrightit nimessä, D-alkuinen.
Ostin kaupasta pakastepitsan jonka laitoin pariksi minuutiksi mikroon talouspaperin päällä, jotain kultakääreisiä creme fraiche& sipuli -sipsejä ja loput brittisuklaalevitteet (rapeita suklaapaloja ja kaikenlaista käsiteltyä) veitsellä kaavin Tanskan kautta tuodusta.... tuubista samalla kun keskityin tuohon... kauhuleffaan?
Lukion psykologian kirjassa oli joskus hyvin kirjoitettu että jos päivällä ajatukset vielä vaeltelee katsotussa elokuvassa niin tarkkaavaisuus on huono.. xD Näitä ohjenuoria on niin paljon sanomattomia opittuja, että kun ne yrittää jotenkin uudelleen toistaa, ne saattaa vaikuttaa ja kuulostaa hölmöiltä. Harvinaista olla vasenkätinen ja ärrävikainen samaan aikaan ;) Onhan se nyt yleisempää tällä pallonpuoliskolla, saatanan idiootit
Idiootit parat minun aivosynapsit jotka virittelee leikaten kuin kaalia, ansat kielelle joka minua nopeammin ei edes ajattele mitä sanoo
välitön tieto usein oikeassa. Voitte nousta polviltanne, ei mua tarvitse palvoa, tämä ei ole suuruusharha koska kerron kohta että jokaiselta paikalta näkee kyllä esiripun ihan yhtä hyvin että ei tarvitse kurkkia ja kurkotella ottaa mitä käsi tottuu
Niin, eilen tuli mulle eka tieku lehti 10 vuoteen... ohh. Posti 20.00 jälkeen illalla. Pitäisi vastata kahden kirjekavereiden kirjeisiin. Valmistautua henkisesti mitä kirjoittaisi. Kaikki on niin eri, mutta samalla kaikki on tasan kuin ennenkin jos vertaa... vuotaa, näet se elokuva sijoittui covidin jälkeiseen elämään ja se kaikki tapahtui yleisen vessan sisällä ja ulkopuolella kaikki ja muistoissakin. Rajattua.
Enhän minä mutta ne oksettavat pukumiehet salkkuineen ja kaikkea. Valtion kassa on annettu lainaksi jo. Suomalaiset on vähän kuin japanilaisia, mutta ei yhtä järjestykselmällisiä säntillisiä ja noudata rivissä kaikkea poikkeamatta muista koska se olisi häpäisyä koko suvulle... niin, että suomalaiset roiskii ja rämisee ja taiteilee ja askartelee ja kärsii ja kituu hiljaa ja yskii itsekseen... kaikki on vakavaa ja raamatullista.
Synkkyys teidät periköön! Selkeät merkit oli ja annettiin, mutta mind gamesit jäi niin kuin exä aina sanoi että työmaalle papereiden jääneen eikä voi vastata kysymyksiin. Monimutkaisia ovat ihmissuhteet, niin on. Niin nuo leskeneläkkeet karttuu rakkaat kullankaivurit. Ovelia ovat he joiden ajattelu poikkeaa, vaikkapa kirjoitusvaikeudet. Mun älykkyysosamäärä olisi psykoosissa varmaan ollut 300 mutta sitten se olisi kuitenkin lannistettu ja todistettu vääräksi seuraavat 60 sukupolvea.
Hehheti hehhe, he. Voiko ihmisiltä vaan kysyä onko se homoja jos niillä on nahkainen musta reppu ja takissa jotain ihme riikinkukan alusmekon hörhelösulkia mustii, ja k18 lippis jostain fashion outletista. Häsäri, gayradar.
Imdb mukaan olen pan, bi sekä aseksuaali! Mutta se oli vasta koekäytössä että omalla vastuulla täytellä.
*kirjoittaa otsikon ja röyhtäisee* Joo mutta ei on niin kaksimerkityksinen sana, että melkein luulisi että se olisi vain kahden ihmisen keksimää. Silti niillä oli kyl serkkujakin. *miettii omaa raiskausepisodiaan että miten olisi siihen väliin saanut jotain, mutta ptsd että unohdin koko tapauksen vuosiksi jopa*
Kertaalleen päivittäin istua alas (paitsi eilen) ja omin sanoin "mitä muutakaan sitä tekisi" koska ei muista mitä sitä oli tapana tehdä? Nii muuten pelattu koko päivä pokemon go:ta samalla kun poukkoilin pitkin ratikoita ja busseja ja rotvallinreunaupotuksia 
Ettei KIINNOSTA enää lähetellä lahjoja, lisätä kavereita, pyöritellä stoppeja, kaapata palloon, tehtäviä tehdyksi, munia hautoa ym
PERUS uudelleenkäynnistys toimii kaikkeen muuhun paitsi aivojen vanhimpaan osaan joka hoitaa nämä tahdosta riippumattomat. Kakkahädän, estot, murhanhimon, häpeän, hengityksen, nälän. Kaikkihan on "perinnöllistä" jos laskee mannan taivaalta että se vapauttaa ylensyönneistä. Itse kyl pitäisin itseni niin kiireellisenä etten vain ehtisi nauttia kaloreita liikaa. Myöhäistä se jo on.

Mun normaalipyykki on kirjolla

 LÄHDIN SIT NOPEALLA ASIALLA TIEDUSTELEE🤞🏼👊🏻🤌🏻🤏🏼🫶

🐜sinä 28-82 vuotias tampereelta nääs morjes 🐜


📦🗓📝🤡Uneton yö kun odotin House of Dragons uutta jaksoa, työkokeilu vähintään taas mielenkiintoista


🍫🍿🥤”tarinani” pähkinänkuoressa rusinoita seassa:


Nörtti, bloggaaja, ”someguru”. Mediasisällön toteuttajan perustutkinto. aloitin matikankurssin yliopistotason, en vaan ehdi. Tiktok sujuu jos sujuu, enemmän voisi striimata livenä, sain tilaajat ominaisuuden käyttöön, ig tileillä se ansaittu 400 seuraajan raja vastaan, blogissa käyty kohta 900 tuhatta kertaa yhteensä. twitterissä ehkä sata, mutta kuka laskee. Haukuttu kaikenlaiseksi sekavaksi, että kaikki vihaa mua, liian ruma elää jne joten ei hetkauta minua enää muiden mielipiteet.

Odottelen lokakuun kelan tukia. 💁‍♀️🧐⚡️💅🏻

Mulla on hamsteri, hän alkaa jo vanha olla. 🍰mulla oli synttärit viime viikolla. Olisi leffaan koodia itselle lippu ja kahdet s-koon popparit jos saat ylipuhuttua jotakin kattoo. Paras kaveri yli viiskymppinen, mutta hän on jäämässä pois elämästäni kuulemma. Toinen ystävä, 5v nuorempi muualla asuva hänkin. 🍜🍜Pari tuttuja löytyy. netissä vois jotakin höpöttää turhaa jos muuten tullaan juttuun kasvotusten.🥳☹️

Mä nyt oon näitä hiuksia itse vaalentanut. 

123kg, 165 cm. hajataittoa laseissa. Tupakoin vielä kunnes menthol makua ei mistään enää saa. Joskus harvemmin baareissa. mitään kovin urheilullista tee vaikka esimerkiksi sulkapallo onkin kivaa. 🏸⛸🥊

kirjeitä kirjoittais, askartelua, tuota sarjojen ja elokuvien katselua, musaa, mahtuu, pelailua. 🎮

Paljon tavaraa minulla kämpässä, vaikea luopua mistään. Asunut lapsena/nuorena Länsi-Suomen: Pohjanmaalla ja Karinaisissa sekä vaihtovuoden Englannissa. Kotipaikka Ylöjärvi. Koiraihminen. Fantasia kauhu scifi dystopinen action supersankari jutut ym valomiekkailut siis kaikkiruokainen niiden suhteen. vähän ehkä aina halunnut olla noita, mutta en ole eronnut kirkosta. tatuoinnit käsissä ym kukka-aiheista. 🩹

Muistelen vanhoja juttuja yhtä kätevästi kuin opin uudet asiat kantapään kautta. terapiaa kävin kaksi vuotta. Siellä lähti toistuvat painajaiset kun ne käsitteli ääneen. Eli pakkasin aina niissä kovalla kiireellä ehtiäkseni laivaan, junaan, lentokoneeseen… tavarat oli mitä ihmeelllisempiä? 🤯

luonto on läheinen. Elämäntarkoitus itsetutkiskelu. ® lopuks huomautus, tän, 

silmämeikit löytyy luomenrajasta ja tässä yrittänyt ottaa jonkinlaista päikkäriä väh. tunnin enkä silti muka nuku vaikka unirytmi 🥰 100%. 

Olkaa eläkää elämänne, en vaadi puutaheinää paljoo kunnes sama aaltopituus ☮️

Harvinaisempaa suklaatipostaatia


 Rakas suklaa. Vaalean maitosuklaan jälkeen löytyy tällainenkin voimapakkaus kuin pähkinä&rusina suklaalevyt. Vedin äsken maraboun 200 grammaisen levyn. En ole varma mistä tuota Fazerin violettia saa, ehkä Stockmannin herkusta (kerran satuin löytää, kun seurasin jonkun muun osteluita). 

Aika satunnainen uutuus mulle. Kokeiltu tuota Cadburyn levyä vaihtarivuonna 2005-06 main. Jos suomen suklaat on parempia kuin amerikoissa, niin *muah* brittisuklaat!
Että tällainen sokerihuuma. Kuvat lähinnä otettu netistä ihan vertailukäyttöön.
Joskus kun olin ruoka-avun piirissä ja sieltä tuli kilokaupalla rusina&pähkinä sekoituksia, niin toki sulatin suklaata (ei siis mitään taloussuklaata, kun hyvää) ja tein omia versioita näistä. Ne oli kyllä ihan hyviä jos ei jopa entistä parempaa?
Tämä yhdistelmä kyllä haastaa kaikki aistit suklaanmaistelijoilta. Ei mitään turhaa keksiä tai ilmakuplia.

jaa me uudestisynnymme? ei mun gandhiulottovuus niin syvään sukella

(no hei) hei blogi! Kohta on jo maanantai eikä sunnuntaista häivääkään, ei tiedon tietoa joten meikä saattaisi vaikka... kirjotuttaa tähän vähän jotain? Eiks.jeh
Shift pohjaan ja SHITTE lähtee. hmm... mietin syntyjä. syvällisiä ennen kuin ne päätyy näytölle. Eli ei päädy. Kasa parhaita juonenkäänteitä vain tapahtuu! Siinä ohessa kun niin tuota, näyttelee ettei ole h u o mis ta eikä töitäk ään....
Oli kyllä kiva päivä. Pusuttelumoottori eli yks poitsu kävi kyläilemässä. Syötiin muhvinssit ja juotii kahveet. Vaikea mitään hänestä kertoa kun on ihan vakilukija ja syypää tunnistamaan itsensä osana tekstiä?
Pesin pyykit! Poncho on tosi pornahtava mun päällä vaiks mummelilta tuon saanutkin... mulla oisi Tero Teoria miksei mulla ole hs-patteja ollut 3vk:oon... noku puhtaat vaatteet, uudet, ei hankaa, ei reikiä, käy suihkussa, tekee teknistä toistuvaa hommaa päivät, saa ajateltavaa, tykkää (top10 ehkä)
Siis, sama periaate kuin aknen ehkäisyssä: vaihtaa useammin tyynyliinat, vedenjuonti ja semmottii. Auttanee kovasti, anteeksi isäni on Rovasti!

ehkä vielä

ehkä vielä

ehkäpä. Jossittelu auttaa markkinoilla yhtä paljon kuin itku. Saitpas. Saipa. Kalpaten. ÖÖÖÖöhhmhmhhshgjdjnkm
en kirjoita sunnuntaisin! Minä nukun! Minä tarvisen unta! Tai muuten pallo palaa. Palaen. Paluu planeetallemme A. 666 @ 92, 856
Merkitys muuttuen elää. Ihan satavarma en ole, mutta kenties kutsuin yhteystietoni googleplussaan kunnes tuo sitten loppui (ei sitä käytetty)
vanhuus, tulisitkos yksin. Kuuskymppisyys kuulostaa sexyltä kun viiskybäset on villit kuulemma vielä siitäkin. että shiitake on sieni jota persesudilla sitäkin saa valella ennen kuin tuota hetulaan heit.. liekki pieni musta on. kynttilää me poltamme. Sotahuuto raikuisa
Ruokkikaa maan matosia. En tiiä enää miks varte mä täällä oon mutta ei tästä nyt tullut tarinaa kelpois-aargh

#unipäiväkirja #jokotulijameni #kaikellaontapanajärjestyä #eiminultakuulostaollenkaan #kullallapäällystettyjähyviäaikeita "laineen liplatus"

EIKU
normaali kappalejako meni jo! Sitten vielä? Mitäs menis tekee.
jäit kiikkiin! Tiedän että tätä jokin oikolukee... mutta onhan tuo vapaus, vain illuusio vapaudesta, jota ruokkii median sisälukutaito & yhteisk. norm.

🤨$∞§sos 

Olisi helpompaa ostaa e-kirja