ihmisoikeudet

Ich kann kein Deutsch

 Aikaa on lentänyt 6kk siivillä siitä kun mulla viimeksi oli täällä vieras sohvalla nukkumassa viikon. Sillä tyypilla on myös vielä kuukaude...

Translate

sunnuntai 16. lokakuuta 2022

Miten tässä nyt edes voi

 Pitäisi mennä päivystykseen tämän kivun kanssa Oma Olon mukaan. Ei ne viimeksikään acutassa antanut kipupiikkejä. Tarvin kai fysoterapiaakin. Googlen diagnoosin mukaan lonkan limapussin tulehdus. Olen liikaa rasittanut sitä. Oikeaa puoltani. Ei kestä edes pehvan pyyhkimistä. Olisi harmi jos en nyt pääsisi töihin enää, kun aloin just saada pari euroa päivä.

Ei tässä nyt kuitenkaan pysty mitään tekemään. Kuuntelen Nextorysta kirjaa. A Darker Shade of Magic. Yritän keksiä mitä tekisi, mihin soittaisi, mistä saisi saikkua huomiselle. Itsehoitona laihduttaa pitäisi. Lihoin takaisin 125 kiloon 8viikon trendeistä alaspäin huolimatta. Vain koska joulusuklaat tuli kauppaan. Enkä edes nauttinut, kun en maistanut juuri mitään.

Yskin vieläkin limaa ja niistän välillä. Katsoin eilen Halloween Endsin. Tilasin kotiin purkin jäätelöä (salsaa,tuorejuustoa,tortillalättyjä,limsaa) ja sit oksensin. Tänään ole syönyt kuin jämiä ja jotain lidlin banana toppingia, käynyt röökillä pari kertaa.

Pelasin Merge Mayorin läpi, uusia tehtäviä ei enää tule. Olen sitä pelannut joka päivä jo kauan puhelimella.

Kolkkoa tyhjää harmaata kivuliaista elämää, vihattuna yksinäisenä turhaan yskien ja itkien palellen, ja vuotaen märkää ja verta ja limaa ilman ruokahalua pelkkiä mielitekoja. Mun sanavarastosta puuttuu asioita joihin en usko. Kuten itsehillintä? Kurinalainen itseltään kieltäminen. 

Donitsitalous, mulla ei edes ole mitään "ylimääräistä". Nämä kilot tuli alkoholista enimmäkseen kun asuin vanhanaikaisessa kuntoutuskodissa. Ja nyt, hänkin jonka kanssa ryyppäsin ainoa paras ystävä, jättämässä minut ensi vuonna. Mitä mä tekisin ilman kurjuutta? En mitään, tai siis entistä vähemmän–