Hiki ei haise vaan ne bakteerit :o

 Helvetti mitä helvettiä. Aloin puuhastella. Nostelin pyykkiin haisevia vaatekasoja. Laitoin 120 punnan arvoisen harmaan sängynpeitteen säng...

sunnuntai 16. lokakuuta 2022

Miten tässä nyt edes voi

 Pitäisi mennä päivystykseen tämän kivun kanssa Oma Olon mukaan. Ei ne viimeksikään acutassa antanut kipupiikkejä. Tarvin kai fysoterapiaakin. Googlen diagnoosin mukaan lonkan limapussin tulehdus. Olen liikaa rasittanut sitä. Oikeaa puoltani. Ei kestä edes pehvan pyyhkimistä. Olisi harmi jos en nyt pääsisi töihin enää, kun aloin just saada pari euroa päivä.

Ei tässä nyt kuitenkaan pysty mitään tekemään. Kuuntelen Nextorysta kirjaa. A Darker Shade of Magic. Yritän keksiä mitä tekisi, mihin soittaisi, mistä saisi saikkua huomiselle. Itsehoitona laihduttaa pitäisi. Lihoin takaisin 125 kiloon 8viikon trendeistä alaspäin huolimatta. Vain koska joulusuklaat tuli kauppaan. Enkä edes nauttinut, kun en maistanut juuri mitään.

Yskin vieläkin limaa ja niistän välillä. Katsoin eilen Halloween Endsin. Tilasin kotiin purkin jäätelöä (salsaa,tuorejuustoa,tortillalättyjä,limsaa) ja sit oksensin. Tänään ole syönyt kuin jämiä ja jotain lidlin banana toppingia, käynyt röökillä pari kertaa.

Pelasin Merge Mayorin läpi, uusia tehtäviä ei enää tule. Olen sitä pelannut joka päivä jo kauan puhelimella.

Kolkkoa tyhjää harmaata kivuliaista elämää, vihattuna yksinäisenä turhaan yskien ja itkien palellen, ja vuotaen märkää ja verta ja limaa ilman ruokahalua pelkkiä mielitekoja. Mun sanavarastosta puuttuu asioita joihin en usko. Kuten itsehillintä? Kurinalainen itseltään kieltäminen. 

Donitsitalous, mulla ei edes ole mitään "ylimääräistä". Nämä kilot tuli alkoholista enimmäkseen kun asuin vanhanaikaisessa kuntoutuskodissa. Ja nyt, hänkin jonka kanssa ryyppäsin ainoa paras ystävä, jättämässä minut ensi vuonna. Mitä mä tekisin ilman kurjuutta? En mitään, tai siis entistä vähemmän–

Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy