ihmisoikeudet

Tuitui tuutilullaa

 Postia. Kortti Ranskasta sendsomething kautta. 9 atc korttia kun olin tehnyt swapin niistä niin se palautui jo toinen sellainen. Kutsu kave...

Translate

tiistai 25. lokakuuta 2022

JOS siihen liittyy runnominen ei se kyllä ole multa opittu

🌑 

I’m ready to taste the new thing

Sanelu päälle mulla on siis tosi vähän akkua taas mutko kello ois tätä vaihteeksi

Make friends with your enemies


Always Best art of greatness

Huhhuh ku ei tää ymmärrä niinku sanan sanaa mut ei tää oo mikään ghaanaaa

Luvassa on paljon enteriä ja paljon space nappulana kaiken tän sanelun välissä kun en halua edes käydä järkeen mutta hei olin kertomassa ettei tää edes kuulostaa siltä että meenkö muka blokkaisi


Luvassa on paljon enteriä ja paljon space nappulana kaiken tän sanelun välissä kun en halua edes käydä järkeen mutta hei olin kertomassa ettei tää edes kuulostaa siltä että meenkö muka blokkaisi Täytys vissiin vähän juo vettä juoda vettä huhhuh kenenköhän jota Juhan viini vittu mulla on siis kaheks Ryhälä kauheat ryöhään go Health Karo yhä ja suomea puhun ja tarkoitan että mulla on semmonen yskä niin Ryhälä Chromea


 Täytys vissiin vähän juo vettä juoda vettä huhuu kenenköhän Jutalle Juhan viini vittu mulla on siis kaheks Ryhälä kauheat ryöhään quo Health Karo yhä ja suomea puhun ja tarkoitan että mulla on semmonen yskä niin Ryhälä Chromea tulee kyllä ikävä mut ei voi mitään kun iPhonessa on niin vähän akkua ja muutenki kuulemma ihmiset lukee väärin kirjoitetut oikein who the fuck does that

Jes jes pot pot mun on niskat aika kipeetä mä en oo tehny tänää mitää muutaku märkärupeen naamaa ja sen lisäksi olen töissä ollu se meni hyvin paitsi jos miettii et mun pitäs tulevaisuudessakin niinku tai johonkin muualle pidemmäksi aikaa


Jes jes pot pot mun on niskat aika kipeet ja mä en oo tehnyt tänään mitään muuta kun märkärupeen naamaa ja sen lisäksi olen töissä ollu se meni hyvin paitsi jos miettii et mun pitäs tulevaisuudessakin ja mennä sinne niinku tai johonkin muualle pidemmäksi aikaa

I’m just filling the gaps with my understandability’s limited ness 

Väli ja rivinvaihto kyllä Ruutuaika paukku paukku voi herran isä ymmärrät niin hyvin näitä mun tupla VOKAALEITå1111!

I’m not falling I am not a big girl. I just want to remind in general to be.

Careful

OK just ready to put my alarm on and honestly I have not drank anything I’m just chipotle cheaper. Why don’t you see it being my my GodOK just ready to put my alarm on and honestly I have not drank anything I’m just *chipper* why don’t you sit in my, candy store 

Smacks lips, but yeah, I think we are finished here here. It’s kind of cold out here and there.. absent mindedly joshed ready to finish. How do I say Finnish in English I like the way you make sense when you don’t dare then. Good good but is it’s just I don’t know yes, but it a candywhatand I don’t wanna repeat myself do I hate myself repeating myself I guess I do. Oh well, what was I gonna say it’s so strong annoyance?

Do you still listen so I forget so many things blessed me, but I need to Google what it means to do you know what’s it word win hey good morning yes that’s the word lol I do mean hegemony  I can manage to clean fucking English 

-

Tissi-isen of Fortnite nännin Ninni prkl tjtn!?