Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

lauantai 8. lokakuuta 2022

Nyt kun pitäisi juoda ja levätä paljon

 Rohtuneet nenänpielet kirveltää, kun laitoin käsivoidetta. Liman yskiminenkin sattuu.
3kk sähkölasku oli neljäkymppiä, se tuli maksettua.
Pelailisiko sitä taas selainpeliä. En oikein keksi mitään tekemistä, jos teen kittausta ei lasketa. Yöllä söin muutaman palan suklaata tuntien vain rasvaisen filmin suussa.
Eilen laitettiin kankkuun mielialalääke, niin käski mua ottaa syvään henkeen ja sitten se pisti. Kyllä se aine tuntui siellä ja nukuin eri kyljellä, mutta on tässä nyt muutenkin tukala olo. 
Päivystysaulassa kaikki kröhi ja niiskutti, lapset esitti ja ravasi pitkin poikin lauleskellen ja vanhukset kyräili, miten mahdotonta, yksi näppäili pitkillä tekokynsillä puhelintaan näppäilyääniksi. Se oli vähän kuin helvetti, mutta ei tarvinnut olla loppuelämää. Mulla oli maski silti ettei muut saisi mun flunssaa.
Tiedän ettei tämä ole korona vain siitä, että yksi kotitesti oli negatiivinen. Kyllähän mulla on vaikka mitä tuntemuksia, mutta ei mitään kovin selkeää.
Pitäisi kai mennä takaisin nukkumaan? Mikä auttaisi. Täällä on parit viime julkaisut saanut ennätysmäärää näyttökertoja, mutta sitä nopeammin menee se sadantuhannen kävijän rikki tuo laskuri.
Epäilykseni miksi mun kirjoitukset kelpaisi. Joskus tulevaisuuden näkeminen on yhtä tummaa ja likaista vettä, tai mystistä harsoa kuin menneisyyden varjoihin kurottaminen. Silti sitä tietää. Muiden kohtaloista. Raottaa ajatuksia. Jos olet hyvin yksinkertainen olio.

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy