ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

sunnuntai 30. lokakuuta 2022

Luudalla lensin tähän

 Nukuin koko päivän. Olisi ollut pari hommaa. Hiustenvaalennus ja pyykit. Kuuntelin äänikirjaakin, mutta nukuin siitä kyllä osan ohi. Vähän kuin silloin, kun luin Taru Sormusten Herrasta pienenä ja menin pari aukeamaa ohi jo siitä kohtaa, kun mihin koko teos kulminoitui. En tajunnut että Klonkkuhan se siellä sormuksineen tuhoutui.

Ensi lauantaina olisi jokin ysärinäyttely Werstaalla. Tamagotchin hoitoa, slamyjen täyttelyä ja sellaista. Hah. Slamit on yhtä tyhmiä kuin niiden vastaajatkin. En tiedä, ei kokemusta, ohi, vain negatiivista paskaa laittavat vastauksiksi. Ainakin ne mitkä kaikki olen saanut takaisin. Ei kannata panostaa niiden tekoon. Posti hukkaa kuitenkin.

Vähän ehkä masentuneetkin vibat. Nollabudjetilla ensi viikkoon. Turhaan mä sunnuntaisin kirjoitan. Avannut pelit mitä yleensä pelaan puhelimella, mutta ei mitään muutta, mitään uutta.

En mä kyllä käy nykyisin edes missään. Ohi menee vain jos jossain on jotain valoviikkoja tms.

Söin aamulla jätskiä ja hilloa ja loput itsetehdyt sämpylät voilla ja kinkulla ja gouda viipaleilla. Juonut vettä ja vitamiiniporeita. Lima on paksua. Joo teksti tulee vähän väkipakolla. Kolmelta yöllä heräsin paniikkiin, kun sattui korsetti ympärillä ja riisuin sen pois. Se ehti olla melkein yksitoista tuntia.