ihmisoikeudet

Aplodeja minulle tästä itsetuntemuksesta jota on kertynyt

mutta siivotaan nyt ensin pientä kaksiota lattialistasta parvekkeennurkkaan kun miksipäei  Muutamassa tunnissa saa aikaan vaikka mitä kun va...

Translate

sunnuntai 9. lokakuuta 2022

Älä kunnioita ketään

 Estin jonkun idiootin jonka mielestä eläimen voi heittää eläinlääkärin ovesta sisään jos itse on flunssassa.

Ehkä unohti lukea sen kohdan, missä kerroin että istuimme TUNTEJA siellä, eikä mitään tapahtunut... Kaikista vähiten eläinsuojelulait kiinnostaa jotain eläinlääkäreitä. Pelkkä rahankiilto on silmissään ja eläimen poismeno tai kärsimyksille nauraminen varmaan huvittaa enemmän!!!

Mun hamsteri kuolee ja sille ei voi mitään. Kukkaa kämmenellä olen pitänyt neitoa kakkapöksyä. Helmen muistolle. Yksin olen hänen vierellään vielä valvojaiset tämän viimeisen yön. Mun piti mennä pissalle jo tunti sitten mutta tulostan tarralappuja mahdollisiin pahvisiin arkkuihin...