päivittäistä mielenvirtaa

Kävin suihkussa. Täällä on kylmä 18, max. 19°C, niin huvittaisi olla vain peiton alla. Aloin kuunnella äänikirjoja. Mulla on listalla yli sa...

Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

sunnuntai 9. lokakuuta 2022

Älä kunnioita ketään

 Estin jonkun idiootin jonka mielestä eläimen voi heittää eläinlääkärin ovesta sisään jos itse on flunssassa.

Ehkä unohti lukea sen kohdan, missä kerroin että istuimme TUNTEJA siellä, eikä mitään tapahtunut... Kaikista vähiten eläinsuojelulait kiinnostaa jotain eläinlääkäreitä. Pelkkä rahankiilto on silmissään ja eläimen poismeno tai kärsimyksille nauraminen varmaan huvittaa enemmän!!!

Mun hamsteri kuolee ja sille ei voi mitään. Kukkaa kämmenellä olen pitänyt neitoa kakkapöksyä. Helmen muistolle. Yksin olen hänen vierellään vielä valvojaiset tämän viimeisen yön. Mun piti mennä pissalle jo tunti sitten mutta tulostan tarralappuja mahdollisiin pahvisiin arkkuihin...