ihmisoikeudet

Olettekohan vaan jonossa...

 Luin että kosteassa ilmastossa äänihuulet paremmin saisi äänteitä erottumaan. En tiedä paljoa tieteestä joka tutkii moisia värähtelyjä... m...

Translate

tiistai 11. lokakuuta 2022

Hölmölän uudet säännöt

 Ostin Meta vr laseille uuden pelin. Kolmas tähän mennessä. Marraskuussa 2021 pelasin Bogoa tms virtuaali lohikäärme lemmikki -peliä ja säikäytin hamsteria tai sitten se halusi itse huomiota. No mutta tämä Garden of the Sea on puutarhapeli. Siinä istutetaan siemeniä, kastellaan niitä, ym keräillään marjoja, hakataan puita. Siinä on jotain pingviinejä ja lehmiä joille pitää ensin syöttää juttuja. Tavoite on kai päästä kaikille saarille. Se maksoi 24,99 euroa. Tunnissa aloin hikoilla ja sen mukaan poltin 50 kaloria.

Ei tee kyllä hyvää flunssaiselle mun mielestä kevyt urheilu. Katsoin puhelimesta telkkaria telia tv sovelluksesta. Normaalisti se maksaisi viisi euroa kuussa mutta se on ollut mulle ilmainen nyt aina, jopa tallennus, jäi kai niiltä ajoilta kun oli telia tv Annalassa 2016.

Eilen ostin lohtuherkkuja itselleni. Sipsiä ja dipin, tobleronea ja enkelisuklaa patukoita. Hyvin maistaa ja haistaakin melkein... Pitäisi kai tehdä jotakin ruokaa, suolaista, lämmittää jotain. Ei sitä herkuilla voi elää. Parilla täytetyllä juustosämpylällä. Edistystä, olen keksinyt täytteet. Vaikka on se vähän kuin pullaa. Enkä mä pullaa syökään. Jos suklaa on karkkia, niin kai mä sitä sitten syön, mutta harvemmin mitään pusseja. Sokeri on huonoa hampaille.

Niin ja tosiaan meni tunti aluksi kun päivitti laseihin ohjelmiston, latasi kääpiökaivannon olohuoneeseensa ja päivitti ohjelmia ainakin tusina. Nyt se on latauksessa. Ohjain tarvisi uuden sormipariston. 

Tässä vuoden aikana kun mulla ilmeisesti on ollut se, niin pelannut yhteensä ehkä muutaman tunnin. En ole mennyt juttelemaan tuntemattomille chattimaailmoissa. Nyrkkeillyt vähän ja kalastanut, kokeillut kokemukset "lohikäärmeellä ratsastuksesta" ja vuoristoradoista.

Voisin striimata netflixiä tai amazonin prime videota laseihin. Ehkä katson myöhemmin jonkun uuden jakson Rings of powerseja sillä, jos muistan? Olisi kyllä hienompi nähdä House of Dragonssia lähempänä naamaa. Jonkun Transilvania jatko-osan katsoin sitä lastenleffaa eilen. 

Ympäröin kunniallisen suruni söpöillä asioilla.

Meikkasin vähän naamaakin. Laitoin tippoja päänahkaan joka hilseilee. Pidän huolta itsestäni ettei liika itkuisuus johda masennukseen. Aika parantakoon haavat. Kun nyt pystyisi edes lähteä ulos viemään noi monet jätesäkit, mitä tuli hamsterikrääsää. Teen juttuja joita en tehnyt, jotta en häiritse hamsteria. Se kun enää ole täällä. Jaa, polttaisiko suitsukkeita ja salviaa.