Odotuslistani

Hae tästä blogista

Through a grindr called ChatGPT, a rewrite

 Station's Staff of Destiny: Nonbelievers Need Not Apply I had a conversation with my best friend about rainbows, trees, and the plight ...

Translate

torstai 20. lokakuuta 2022

Aina latauksessa, sammuttanut läppärini 0,05 kertaa päivässä valmistushetkestä lähtien

 

En ole hullu. Olen nukkunut hyvin, ja mulla on energiaa. Olen ~90% kuin uusi.

Yksi saatanan kusipää kävi taas haukkumassa ja keksimässä itse haluavansa kolmenkimppaa naapurini kanssa, väittää että kaunis nuori blondi, nähnyt hänet munasillaan mun partsilla. Että sellaista aktiviteettia. Lähti ovet paukkuen taas, tosin tällä kertaa sillä oli hile keskellä otsaa.

Minä maskarat valuen yritän miellyttää, eikä kelpaa!!1

Lähdin töistä aiemmin, kun ei ollut hommaa. Tuo oli kesätyöläisenä kuulemma tunkenut itsensä saunailtaan ja päässyt vakihommiin. Ehkä mä en kuitenkaan niin paljon ole kateellinen noille työntekijöille.

Olen pro, guru, ekspertti, ja hoidan 247 itsenäisesti kaikki omat asiani, vittu.

Kehtaa vielä hyväksyä mun kaveripyynnön. Estoon.