ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

tiistai 18. lokakuuta 2022

Nurkista pois

 Äiti halusi jotain tekemistä, joten se on tulossa siivoaa mun vessaa(?) Tein soijarouheesta, spagettikastiketti jauheesta ja tomaattikastikkeesta kastikkeen ja keitin spagettia. Sen lisäksi lämmitin paketin pinaattilettuja puolukkahillolla.

Teen tässä tori-ilmoitusta... äitini hinkkaa vessaa ja tuuletetaan?

Mukaan saa halutessaan 2kg purua, avatun pussin heinää, oveen kyltin syyrialaisesta hamsterista, pienen maapallon muotoisen muovisen piilon, puisen Kaisa mökin ja keinulaudan, Hamstereista kertovan kirjan 90-luvulta, kuljetusboksin. Ollut käytössä yhdellä hamsterilla joten kulmien silikoneja jyrsitty. Lopullinen desinfiointi jää ostajan vastuulle. Terraario on melko painava, joten kaksi kantajaa tai sitten pyörillä kulkeva tv-tasolla rullaten sen päällä hissiin. Tv-tason kirjat tai muu sälä ei tule mukaan, mutta saatan luopua siitä jos ostajalla on tarvetta. Niin ja ulkoilutusaitauksen saa myös mukaan.
Hinta: 100 euroa

Mulle on tulossa paketti... Cybershopin tilaukseni. Vessa kiiltää jne. Jatkan äänikirjan kuuntelua. Postissa tuli lahjakortti Poweriin jonka hankin pisteillä kuluttajapaneelista. Ajattelin hankkia Spotify lahjakortin. Pesen pyykkiä. Täällä on aika viileätä.