ihmisoikeudet

Tuitui tuutilullaa

 Postia. Kortti Ranskasta sendsomething kautta. 9 atc korttia kun olin tehnyt swapin niistä niin se palautui jo toinen sellainen. Kutsu kave...

Translate

lauantai 29. lokakuuta 2022

Edestakaisin näkemättä mitä automaattisesti sitä edes tekee (ootsä joku Photoshop kun käsittelet mut noin nopeeta?)

Jos kurkussa on limakalvoja tenniskentällinen, niin ihmisen ihoako on vain se jalkapallokentällinen? Ehkä nuo on havainnollistamistarkoitukseen vertauskuvia eikä tarkkoja mittoja. Mitä pienemmällä viivoittimella sitä rantaviivaa alkaa mittaa niin sitä enemmän sitä rajaa tulee.


Tein nopeat 5min ihmissusi meikit eilen illalla ja ne tuli yhtä nopeasti pois kosteusliinalla kun pyyhki. Laitoin yhden valkoisen piilarinkin ja se oli ihan vaikuttava. Kaikkeen tulee kuitenkin jokin sininen sävähde, vaikka miten yrittäisi olla harmaa tai valkoinen.

The children of the night, what a mess they make! 🦇

Kuuntelin accuradiosta musiikkia Halloween party nimistä ja ekat muutama biisit liittyi ihmissusiin. En mä jaksa uskoa että mikään on enää sattumaa. Kukaan ei tuu ikinä olemaan yksinkään. Aina on algoritmit ja tekoälyt, maapallokin kiertää vauhdikkaammin.

Kohti nykyaikaa. Mulla on jotain stressiä kun köhin paljon paksuja limoja aamuisin lavuaariin. Pitäisi lopettaa tupakointi vihdoin ehkä. Tosin mitä nyt en tekisi mitä mun äärioikeisto paternaalinen sukulainen sallisi, kun tatuoinnitkin on niin kiellettyä. Pitää olla kliinistä ja valkoista kaikki.

Mitä olisi vanilja jäätelö jota ei upottaisi mansikkahilloon. Pitäisi hoitaa noi blondiksi taas, dipata hiusjuuret valkaisuaineisiin. En tiedä jaksanko tänä vklo, vaikka olisi purkki laittaa. Monet on yrittänyt matkia tätä projektia, mutta ei ne kuitenkaan samoja tuloksia saa.