ihmisoikeudet

Tyyli on käsillä olevaan materiaaliin leimatun temperamentin tunnusmerkki

🥀 Music, when soft voices die, 🥀 Vibrates in the memory; 🥀 Odours, when sweet violets sicken, 🥀 Live within the sense they quicken. 🥀 R...

Translate

sunnuntai 16. lokakuuta 2022

Huonolaatuista toisarvoista epämerkityksellistä huonovointisuutta lisäävää hamstrausarvottomuutta kjeh

Shoppailin korvakoruja ja päädyin hankkii halloweeniksi kaikkea maskeerauskamaa myös, kun halvalla sai... crazy-factory&cybershop söi mun rahat. 

On mulla ennestään jotain sälää mitä voisi käyttää mutta ikinä ei ole tarpeeksi turhaa kaikkea... Ei jaksa kaivaa esiin niitä mitä on jo. Esimerkiksi sugar skull hiuspannan ostin sitä varten jos meen Irish Pubiin sen yhden meksikolais-amerikkalaisen keikalle fanittaa. Mutta en edes muista sen tyypin nimeä xD Kuulemma tykkään vampyyreista, niin siksi mulla on yksi punainen Louisialainen sokeripääkallo tuliaisena voodoo teepaitoineen...

En edes tiedä minne menisi juhlistaa pyhäinpäivää ja mitä saan aikaan noilla maskeerausjutuilla. Mietin että oranssi pohjaväri ja sitten saisi päänsä halloweenkurpitsaksi. jne Aina halunnut kokeilla valkoisia piilolinssejä (jos niitä nyt huomaa silmälasien alta) jaja tuon batman naamarin halusin jo yli kymmenen vuotta sitten, ja neonvihreät korvarenkaat mulla oli joskus Porista shoppailureissulla yhden lukiokaverin kanssa, joten ennen diagnooseja ollut ne. Yhteen vappuasuun kuului 80-luvun korvarenkaat vihreät myös feikit.

Mulla on siis vielä yksi reikä korvassa, vasemmassa rustossa.
Mutta katsoo nyt miten sitä jaksaa. Kaveri soitti ja kysyi vietetäänkö huomenna sen luona mun synttäreitä ja sit mun pitäisi ottaa seuraava päivä vapaaksi, että voin viedä aamulla sen koiraa ja selvitä krapuloistani mutta mun pitäisi ostaa toisaalta omat juomat, että alkaa pikkuhiljaa loppua varat.