Hiki ei haise vaan ne bakteerit :o

 Helvetti mitä helvettiä. Aloin puuhastella. Nostelin pyykkiin haisevia vaatekasoja. Laitoin 120 punnan arvoisen harmaan sängynpeitteen säng...

sunnuntai 16. lokakuuta 2022

Huonolaatuista toisarvoista epämerkityksellistä huonovointisuutta lisäävää hamstrausarvottomuutta kjeh

Shoppailin korvakoruja ja päädyin hankkii halloweeniksi kaikkea maskeerauskamaa myös, kun halvalla sai... crazy-factory&cybershop söi mun rahat. 

On mulla ennestään jotain sälää mitä voisi käyttää mutta ikinä ei ole tarpeeksi turhaa kaikkea... Ei jaksa kaivaa esiin niitä mitä on jo. Esimerkiksi sugar skull hiuspannan ostin sitä varten jos meen Irish Pubiin sen yhden meksikolais-amerikkalaisen keikalle fanittaa. Mutta en edes muista sen tyypin nimeä xD Kuulemma tykkään vampyyreista, niin siksi mulla on yksi punainen Louisialainen sokeripääkallo tuliaisena voodoo teepaitoineen...

En edes tiedä minne menisi juhlistaa pyhäinpäivää ja mitä saan aikaan noilla maskeerausjutuilla. Mietin että oranssi pohjaväri ja sitten saisi päänsä halloweenkurpitsaksi. jne Aina halunnut kokeilla valkoisia piilolinssejä (jos niitä nyt huomaa silmälasien alta) jaja tuon batman naamarin halusin jo yli kymmenen vuotta sitten, ja neonvihreät korvarenkaat mulla oli joskus Porista shoppailureissulla yhden lukiokaverin kanssa, joten ennen diagnooseja ollut ne. Yhteen vappuasuun kuului 80-luvun korvarenkaat vihreät myös feikit.

Mulla on siis vielä yksi reikä korvassa, vasemmassa rustossa.
Mutta katsoo nyt miten sitä jaksaa. Kaveri soitti ja kysyi vietetäänkö huomenna sen luona mun synttäreitä ja sit mun pitäisi ottaa seuraava päivä vapaaksi, että voin viedä aamulla sen koiraa ja selvitä krapuloistani mutta mun pitäisi ostaa toisaalta omat juomat, että alkaa pikkuhiljaa loppua varat.

Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy