Odotuslistani

Hae tästä blogista

https://www.episodi.fi/uutiset/jenna-ortega-suutelee-naista-suomen-kielen-tahtiin-uudessa-elokuvassa-episodi-selvitti-mista-on-kyse/ Aloin y...

Translate

torstai 13. lokakuuta 2022

Poop backwards is poop :P~

Pokemon Go lakkasi toimimasta mun iPhone SE:ssä. Tajusin että siinä ei ole päivitystä. Asentuu ja käynnistelee itseään uudestaan tuossa. 
Puhdistin mun läppärin kantta ja näppäimistöä, mutta en näköjään näyttöä... puhdistin kynsilakat, leikkasin varpaankynnet, ja pitäisi ehkä sheivata sääret vielä. Poltan kynttilöitä ja vähän suitsukkeita. Roskiin laittanut paperisilppua. Ostin aamulla liimapuikon, kun se loppui eilen askarrellessa, kai siitä olisi saanut vielä kynnellä irti liimoja = riittoisaa. Mutta ei, heitin pois
Söin kokonaisen paketin jotain sushikalapuikkoja ja väänsi mahasta. Söin myös konvehteja koko paketin fazerin punaista maitosuklaata. 1,5 litraa cokista, voileivän kinkulla, lautasellisen eilistä kaalisoppaa – mutta en tehnyt pellillistä pitsaa. Töissä söin ilmaiseksi buffetista lounaan ja kahvia, aamiaisena kotona pieni jogurtti.
Heti kun tulee kotiin, alkaa kaikki toimet ja askareet. Sitten pitää vähän pelata... Töissä lähinnä lajittelin papereita ja laskin kuoria ja vihkoja. Tein tasan yhden leikkuun leikkurilla keskeltä poikki. Mun ohjaajalla on ensi viikolla loma, siis mielen ry tyypillä.
Olen kohta kuunnellut tuon Stephanie Garberin 2021 young adult fantasiakirjan, audiblesta, johon on jopa jatkoa. Kymmenen tuntia. Se on samassa maailmassa Caravalin ja Legendin ym kanssa. Virtuaalitodellisuudessakin voi samalla kuunnella äänikirjaa kuulokkeista, jatkaen puutarhansa rakentelua. Harmi kun akku loppuu niin helposti ja melkein kolme kertaa saa päivässä ladata täyteen, mutta pitikö hankkia käytetty rikki menneen tilalle?!
Laitoin vaatteet pesuun ja oleskellut jossain nanson yöpaidassa. Liman yskiminen vähentyy hiljakseen. Ihan hyvin jaksoin mennä töihin ja oli hyvä päästä pois – ääni rasittui pelkästä hengityksestä, vai olisiko se ollut sitä limaa, ja olo alkoi olla kipeän kuuma. Otin kotona jonkun nivelreuma kipulääkkeen. Ja laitoin apteekin kipu geeliä. Ei lähtenyt hieromalaitteella se kolotus. Ehkä niskat olisi saanut jumista sillä korkeintaan, kun ei se kaiken läskin alle- yletä kylkiin ja alaselkään– taisin vain nukkua jotenkin kyljellä huonosti.
Toki olen kaivannut hamsteria seurana. Vuodet vain vierii eikä mulla ole ketään xD Olen vanhapoika :'(