Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

torstai 6. lokakuuta 2022

Jokin mun vastustuskyvyssä antoi periksi

 Ei kannata tulla kipeäksi. Tilasin woltista covid kotitestin ja jotain muuta pientä. Jos jaksaisin tehdä jonkun makaronijutun. Mulla on vain kurkku kipeä, nenä vuotaa ja aivastelen. Kuumeesta en tiedä, silmien punoittamisesta, tukkoisuudesta, yskää ei ole. Koko viikon olin työkokeilussa ja sieltä varmaan sitten. Porukkaa tippui kuin kärpäsiä. Mulla on vaikkapa maanantaihin asti tästä parantua. Huomenna piti illalla mennä juhlistaa synttäreitä. Kattoo nyt mitä sanoo.

Aamuneljältä nousin ylös ja join neljä kuppia kuumaa teetä hunajalla. Siitä taisin tajuta, ettei ole kaikki normaalisti. Mulla ei ole ollut flunssaa vuosiin. En edes muista koska viimeksi? Varmaan viimeisen 10 vuoden aikana pakko ollut olla kerran tai kolme. En yhtään muista. Covidiakin on ollut jo muutaman vuoden. Neljäs rokote on ollut kuukauden jo minulla.

Silmien takaa väsynyt. Laitoin eilen illalla ilmaiseksi saadun tarratulostimen kondikseen. Siinä oli 50 ilmaista isoa osoitetarraa. Tulostin kaksi, tai oikeastaan kolme kun tuo eka oli tyhjä ja toisessa on jotain töhnää. Ei se värejä tulosta. Olisin käyttänyt kirjekaverin osoitetta mutta hukannut kirjeen jonnekin. Yksi kerrallaan kun voisi tulostaa.

Jaoin pakollisiin someihin ja vähän muuallekin siitä. En tiedä onko tarkoitus aiheuttaa kateutta, että muutkin ostaisi tuon (en ole edes googlettanut hintaa) vai influensteriin liittyminen vai mikä. Viimeksi sain jabran kuulokkeet. Annoin yhdelle sukulaiselle kun hän kuulemma hukkaa niitä.

Haen kupin kuumaa kaakaoo. Mitähän sitä tekisi, tai mitä sitä katsoisi jos jaksaisi keskittyä.