ihmisoikeudet

Terveystiedon numero lukiossa 9

dissaus informaatiota tulossa koska mistä minä tietäisin mitään? Ei ole kyl äiti opettanut näitä... Hehe. Eat more ! Ja mulla soi herätyskel...

Translate

perjantai 28. lokakuuta 2022

Voi Brutuksein, sääkin sit kai varmaan tässä kyllä mukana?

aina mua huijataan. Taivaan linnutkin kiusallaan parvekkeelta nokkii etiketit mun tupakan tumppi lasipurkeista. En tajua miten, se oli lentänyt tuolin alle etiketti?

Mutta että heitän 20 eurolla vesilintua!! Kuluttajapaneeli neuvoi, osta Poweriin lahjakortti, osta siten Spotifyhin lahjakortti. No ei. Niillä ei ole valikoimissa!! Lähikaupassani toki on 30 euron, mutta vitut.

Ei jaksa enää. Mä oon luullut että tämä läppäräkin menisi nukkuu kun suljen kannen, mutta liikutin vahingossa hiirtä ja klikkasin niin sieltä lähti pyörii ihmeelliset äänet... heheeee eih...

Ehkä mulla olisi nyt sopiva hetki kirjeen kirjoitukseen, mutku oon hukannut viimeisimmän johon vastata, niin ei oo silleen kontekstia muistissa aineistoa johon reagoida, no ette tiedä?

Jos keksisi taidetta. Kanteen. Kirja loka-loka 21-22 sarjaa Kitujainen, blogikirja, monesko osa menossa näitä edes on? Kirjailijaliittoon että tyngät siipeni heilahti.

Kun en jaksa itseänikään. Söin pussin sipsejä juoden taas ison pullon limsaa. Aamusta vähän pikapuuroa ja lounaalla buffetista vähän liikaa, niin että maha raikaa.

Mikään ei ole tärkeää, paitsi 44eKr Caesarin kuolema.

En tiedä, on vissiin jokin skorpionikausi, ja olen nouseva skorppaarius. Khehjeh. Yhdellä skitsolla oli uusi kaulatatuointi, sellaiset lehdet vähän kuin keisareilla oli antiikinaikaan tammenlehvät tjsp. Itselläni on naisellisia kukkasia, ei edes perhosia, ja tuo pentagrammi töherrys... :P connected as fuck, not even joint together those points

Kauhia pissuliinihätäseni? Rakko täys? Kuka meikästä pitäisi jos ei meikä itse. Miksi ei pidä automaattisesti liikaa yritellä, voi kertoa vain jos hyväksyy että asioilla on tapana järjestyä niin kuin äiti joskus väitti. Kuten opetin, ettei pasianssia saa enää takaisin kortteja sen jälkeen kun ne on lähtenyt menee oikein. Manipulointi ei ole väärin jos menee itse perässä tai ettei tee niin kuin itse sanoo :P

Mutta hei? Veer Union, TOVA, Matt Jaffe, keitä näitä fkcvin artistejakin pitäisi oikee sponssaa, kun ne minua joskus on seurannut tai laittanut viestiä ja se on hyvää markkinointia se tuo suoramainonta (tiiän, oon huono influenssaa vaiks oikeesti otatte ihan liikaa vaikutteita tuohon katu uskottavuuteenne mult)

pee.boop. Mietin tuossa miltä 90-luku tuoksuu, ja uskokaa tää: suitsukkeilta ja pieniltä kylpypommeilta. Joskus ilma on jotenkin kirpeä kun tuun töistä pois, siis niinku nenään, haisee pilviltä. Joo, just siltä saippualta. Tiedän ettei se ole mahdollista koska olen tupakoinut askin päivässä viimeiset 8 vuotta. Mutta toivottavasti ilmanne puraisee kirpeästi takaisin?