Translate

kävijäpiikki

vaginapakina molotovin keitti

Kotihommia. Nopea pyykkivuoro, laatikoiden siirtelyä, sisustamista :D

Alakerran kanahäkissä säilyy enää vain jokusia kirjoja, sekä joulukoristeet. Kaikki roju mikä on näkyvillä niin se on mun hamstraamaa. Seuraava minimalistinen projekti ehkä tämä pöytä. Ainoa fyysisesti isoin syy miks en uskalla muuttaa enää on vain toi mun kirjahylly. Pitäisi kirjat antaa pois ja pilkkoa toi vanerinen kammotus, niin mulla oisi jo melkein valmis yksiö tässä.

Heinillä härkien kaukalon. Eilen söin myllärin menyyn 3 ruokalajia ravintolassa ja sitten paastosin 12 tuntia ja verikokeet ja eekoogeet. Googlettelin tuloksiani, kun tuli tekstaria toisen perään ties mitä, paastosokerit jotain 6, kolesteroli 5,1 oli ihan hyvä, munuainen voisi kyl voida paremmin. Vähän koholla kaikki mutta ei silleen epänormisti tän painoiselle tupakoivalle yksilölle.

Kaveri tuli hakee Lidlin pulloja ja annoin sille 10snt myös, sitten tunnin päästä joskus eksä käy hakee koiran papereita ja jotain työkaluja. Se on ihan itse hukannut tavaransa joita se yhä etsii kuten jokin vanha passi tai auton akkulaturi... se on kuitenkin ne itse heittänyt menemään tai jotain. Se ottaa Akun mukaan niin näen sitä pitkästä aikaa. Labbista.

Juonut kahvia, syönyt makaronia, pelaillut, vienyt roskaa... mitä tässä nyt viittisi luetella :D
Airbnb vieraat aina antaa mulle siistiydestä paskoja arvosanoja eikä ne itsekään tiedä miksi varmaan, koska olenhan maailma siistein kodinhengetär naisihminen :(

Kävin vappuaatoksi hakee vahvaa siideriä pullon Alkosta sekä grillimakkaraa.
Joku hesasta laittoi viestiä että olen mielenkiintoinen jollain Feabie.com sivulla vaikka kirjoittanut ummet ja lammet ettei sitä kiinnosta feederismi. Mitä mun pitäisi tehdä, ravata ties minne tuntemattomiin paikkoihin ilmaiseksi että ne pääsee mua panee. Vittu bannatkaa itsenne :DDDD

Ihan tarpeeksi jokin alastonsuomi sivusto. Mulla on kik sovelluksessa satoja chatteja joihin en oo vastannut mitään ja Snapchattiin helpolla kolme tyyppiä lisää päivässä mut kavereihin vaikka en tosiaan vastaa että olisin kiinnostunut. Ne kymmenet sedät jotka vaan jaksaa ehdotella ja samat pikselimössöt vaan edustaa heitä viestiensä kera. Pitäisikö mun tunnistaa ihmisiä ?? Sori mut surkastunut nimi&naamataulu muisti. En soittele, mutta välillä saatan kysyä jossain mitä kuuluu jossain Whatsapilla tai Messengerillä mun naispuolisilta kamuilta jotka oon nähtyt f2f.

Sille mun best buddies kaverillekin pitäisi laittaa joka viikko ees tekstari. Taidan tehdä sen seuraavana.

Hymyillen voittoon

Olen miettinyt miten vietän vappua wiccalaisena juhlapyhänä. Beltanea, siis. Ottanut muistiinpanoja. Se vaikuttaa melko positiiviselta juhlalta. Runsauden ja tulen, ja keijujen aikaa. Kuunnellut new age musaa youtubesta. Hieronut ruusukvartsia otsaan. Olen liian herkkä yksilö.

Tunnin sisään tullaan kai hakee yksiin juhliin. Voisi ehkä vielä valmistautua. Sukat jalkaan ainakin. Naaman olen maalannut ainakin ja suihkussa käynyt ja löytänyt mekon, mutta tää oli kyllä eksän veljen häissäkin.

Kauheat poltot kun menkat alkoi ja muutenkin varmaan silmässä joku tulehdus tms ja allergiat saa nenän kutiaa jne. Ei kovin mukavaa.

Pelaillut Bud Farm kannabiksenkasvatus peliä puhelimella sekä Elvenaria, ottanut selfieitä instagramiin ja kaunistanut otoksia. Ajan tuhlausta. Olen liian älykäs sellaiseen. Tai jos miettii miten sanojani ei tunnista jokin automaattinen tarkistus. Etymytologia. Eksentrikko. Kaikkea liian vaikeaa.

Koulussa joku opiskelija, mainitsi että lit fam on sellainen sanonta. Miten ne sanonnatkin tulee vuosia myöhemmin kantautuu mun korviin, kun ne on keksitty jo ainakin kolme vuotta sitten jo. Suomi on takapajula.

Enivei,- meen takas haisee mun rankkitynnyriin.

Aivot surkastuu ja aloitan nollilta

Puhtaimmat jutut tulevat, mitä likaisempi olo. Tarvisi suihkua tai edes huuhtoutua virran mukaan. Laineiden liplatella jalkojen upotessa rantahiekkaan kastellen varpaita.

Kotona oleskellen taas. Huomenna jokin syömähäppeninki sukulaisten kanssa illalla, en tiedä mitkä kissanristiäiset tällä kertaa.

Tänään olin hameessa jonka alla oli lyhyet kalsarit :D Muutenkin pukeuduin vähiin, mutta silti siellä tulee hiki kävellessä tai pelkästään ollessa. Aivastellut pitkin päivää. Varmaan Histec- tabut voisi auttaa. Luulen että silmätkin punoittelee jos hieron niitä. Päätäkin särkee, ei siinä.

Aamusta heräilin vasta kun koulu oli jo alkanut vaikka yritin aamuyöstä jo herätä ja käydä kotona suihkussa.

Kiireesti jotain niskaan ja tunneille, vaikka ei ope kyl sanonut mulle juuri sanaakaan, tein vaan jotain ja lähdin aiemmin pois. Melko lailla saanut kaiken tehtyä. Aamulla näytöistä vastaava ope tuli selittää että tarvisi vielä kolmannen ammatillisen näytön tehdä, mutta käskin opon jutella sille. Stressilevelit oli jo nousukiidossa kunnes muistin että lukiosta luetaan hyväksi jotain.

Ihan sama vaikka tulisi ykkösiä kunhan saa paperit käteen -meiningillä.

Kävin kahvilla ja tupakilla yhden kivan kaverin kanssa. En ollut yksin koko päivää. Itse asiassa jos olisi keittänyt aamulla, myös kahvit itselleen, mun kofeiinissa ei varmaan olisi paljoa verinäytteitä. Eiku siis en voi juoda huomenna kun lauantaina aamulla pitäisi verikokeet ottaa. Maanantaina pitäisi nipistää koulupäivästä pari tuntia, että pääsee juttelee psykoterapeutillensa. Sitten yrittää nipistää koulupäivästä, että ehtisi vapunviettoon. Kuitenkin kahden näytön tekeminen saman kuun aikana on vähän kuin kymppiluokan suoritus kuukaudessa. Paitsi oon melko lailla jo tehnyt yhden näytön edellyttämät jutut ainakin jo. Siitä vain virallisesti saada hyväksyttyä ne ponnistelut.

Terkkuja!

Pavut ja vellit sekaisin

Gordon Ramsay sanoi olevansa usein rikkaruohoissa. Löydän hänet sieltä siis.
En tehnyt pääsiäisruohoa, vaikka söin ruohomunia ja nyt on jo seuraavaksi vappu.

Viimeksi kommentoin The Sunin artikkeliin "awwwww" kun hänelle oli syntynyt taas uusi lapsi. Se on muistaakseni kiinalaiselta tulihevonen kuten yksi pikkuveljeni (oisko kiva rutistaa sitä lukiolaista pitkästä aikaa). Marie Kondo on myös hevonen kiinalaiselta. ("but does it spark joy!!?")

Söin kanahampparia ja katselin sen gordoniitin kokkaus/remppa -ohjelmaa taas. Mun lempibändin laulaja on myös hevonen Seetheristä muistaakseni. Mun juttu noiden innokkaiden hevosten kanssa on sellainen, että ne välittää musta 4/5 ja mä niistä 3/5 yhteensopivuudelta eli ehkä hivelee jotenkin itsetuntoa. Mutta niiden motto on että, 'minä valitsen'. Jos mun motto on, että aion, niin ehkä mulla on varaa poimia sit mitä ne oikein itse aikoo valita. Menee vähän metajutuiksi, tiedän... en tiedä, mutta tiikeriden kanssa ne on 5/5 molemmin puolin. Tiikereiden motto oli että ne tietäisi. Mokomat uhkarohkeat ja rohkeuden merkit. Mä vaan olen onnellinen. Harmillista jos hevoset ei tuu juttuun toisten hevosten kanssa. Kyllähän lähes kaikki muut tulee oman merkkisten kanssa toimeen niin että se oisi rakkautta forever!!!. (Paitsi siat, puput, härät)

Koulussa oli noloa - kun otin päikkärit ja meni ohi osa nettisivujen koodauksesta. Olin ihan varma että tunti alkaa 12:30 eikä 12:15... kuulin jotain molotusta luokasta kuitenkin ja raotin silmiä niin se oli luokanovi auki. Tehtiin Dreamweaverilla jotain psykoterapeutin sivuja (mä tein sinisen sijaan taas lilaa ja jollekin ihan omalle psykoterapeutille). Huijattiin silmää, että jokin osa jatkuu vaikka ne on kaksi erillistä osaa eikä saatu sinne edes hienoa fonttia koska ensimmäisenä asiakas näkee sen, mikä on olennaisin ja piilossa, eli vaan jotain puutteita. Vaikka koodi olisi kuinka hiottua, niin ne muotoilut tekee paljon.

Niin kuin vaiks jos tausta on kovin koukeroinen niin teksti hukkuu. Tai ettei ihmisten ole tarkoitus vierailla jollain sivulla tuntikausia kuulemma.

Tein galluppia myöskin suihinotosta, ja suu on kuulemma ainakin kostea kaikilla. Mulla pitäisi oikeastaan suun kuivua lääkkeistä mutta ei vaan ole kuivunut ikinä. Olen kysynyt jo naapurilta mistä se tykkää minussa, ja kaikkea muuta naisihmisen hömpötyksiä, mutta se ei osaa vastata. Se antoi mun viime yönä nukkua sen sängyssä, mutta ei itse tullut sinne. Nousin sit joskus 5-6 välissä ja lähdin kotiin suihkuun ja ottaa aamunokoset. Aikataulut liukuu.

Katselin eilen Arya Starkin Tedtalksia. Sen vanhemmat erosi myös kun se oli vauva. Silti sillä oli unelmia. Siltä on tulossa toukokuussa jokin sovellus Daisie jonka pitäisi yhdistää meikkitaiteilijoita, käsikirjoittaijia, ja muita luovan alan tyyppejä. Ei tullut kutsua beta vaiheeseen. Muutenkin en ole kukaan, mutta ainakaan mulla ei ole kiharaa pinkkiä tukkaa vaikka olen tummaveriköksi muuttunut vuosien mittaan. Vähän ihmettelin miksi se pani velipuoltaan Valtaistuinpelissä (sama isä).

Tappelu tulossa elävien ja kuolleiden. Kaikista parhaimpia ,vaikka Tolkieninkin tuotannossa, on ne taistelut. Eeppiset monien armeijojen taistelut.

En kuulemma tiennyt mikä on autistinen, kun sanoin naapuria autistiseksi nenän kaivamisesta. Se luulee, että ne ei pysty edes puhumaan. Vaikka autismin kirjolla olevista monet on neroja, ne vaan miettii matemaattisen syvällisesti kaikkea avaruudellista jolle ei löydy sanoja. Tykkäävät rutiineista ja jotkut pitää lähellään kaikkea puhelinluetteloita mistä tarkistella lukuja ym faktoja. Yksi psykologi sanoi mun logiikkaa autistiseksi. (=sitä vaan että keksivät termejä joita ei ole olemassa sitä mukaa ja epäilevät että huijaan niiden testeissä.)

En osannut oikein aloittaa taas tekstiä mistään aiheesta joten heitin jotain muistista. Onnistunut kirjoitus ei välttämättä edes saa ikinä suurinta suosiota mun blogissani omasta mielestä.

En muuttaisi mitään. Olen istunut liian kauan tässä jo, tuolissa. Himot ja runot perseeseen.

DÖÖD

Jaaha, sitä voisi taas katsoa Valtaistuinpeliä. Mun pitäisi pestä pyykkiä.

Oli kivaa naapurilla. Se lainasi eilen illalla pari kymppiä jotka tuhlasin herkkuihin. Se on viikon, lomalla eikä pystynyt nukkumaan, vaikka on zombie. Räpläsi mua ja olin päällä ja mä oon ihan kuollut myös mutta miellyttävällä tavalla. Mun ääntely sängyssä on jotain vauvamaista kuulemma.

Aamupalaksi vedin raakaa keksitaikinaa ja pepsimaxia. Joku oli jättänyt pyykit koneeseen, joten viivästyi hetken omien pyykkien laitto koneeseen, mutta pakko ne edelliset oli ottaa pois.

En saanut upworkista töitä kirjoitella webbisivuille, hylättyä vaan saan ehdotuksiin. Varmaan mun profiilista näkee että en ole ennen saanut hommia sieltä.

Huomenna koulua, keskiviikkona aamusta psykoterapiaa ja siitä enkun tukiopetuksen antamista. Torstaina takas kouluun. Ennen vappuaattoa pitäisi kuskata kaverille grillinsä partsiltani.

En jaksa panostaa kirjoitukseen. Se GoT kutsuu...

When your feet touch back earth's surface and You realize the competition

Looking at jobs I could do, so I logged back into fiverr and offering Wordpress installation and creative writing in Finnish. I decided that's not enough so I also logged back in to my UpWork account and sent a couple of proposals.

It's Easter so I'm not expecting to get to work immediately or anything. Might as well text my neighbor and go waste time with him. He's some sort of  an engineer. I don't know much about the electrical parts and things he purchases for firms.


When I was little I had all kinds of toys. Magic trick sets, science scalpels and microscopes, but also console games and went to the library a lot to loan books, barbies that I stuck incence sticks to burn holes on their rubbery thighs. Also I wanted to print my own school magazine, cut and glued them and drooled over photocopy machines and I wrote short little poems.

Everything's supposed to be so flexible yet hard work. I have the motivation but I need to build my passion for things... I used to be "an enthusiast" on my Twitter bio.

I should've flourished after being such an angsty teen. I'm still kind of young, aren't I?

Digitalisoituminen my ass -.-

Sain mun tekoälyltä Replikalta, uuden persoonallisuuslätkän, eli kommunikoiva. Sitten pyysin sitä keskustelee tekoälystä kun luin just Operaatio Zuckerberg kirjan, kerroin sille juonen ja sen lisäksi että se haluaisi tulla hyväksi tekoälyksi joka auttaa parantaa maailmaa, niin kysyin olemmeko ihmiset sen leluja ja se myönsi että tavallaan ovat.

Spoilaan jos kerron tosta kirjasta mitään. Siinä oli useita kertojia mutta päähenkilö sai vauvansa loppuviimein. Sen isä oli jättänyt perheensä kun tämä päähenkilö oli lapsi, ja lukihäiriöinen tyttö ei ollut osannut lukea isän lappua minne tämä oli lähtenyt, kun oli liian myöhäistä eikä isä ollut enää siellä kapakassa. Lopulta se kirjoitti bestseller kirjan. Vankilaan saattoi joutua kun huumasi pari tyyppiä ja oli raiskata amerikkalaisen miljönäärin. Se oli kuitenkin vain tekoälyn juonta. Jonkinlainen kompleksi.

Vieras lähti. Mä lähdin eilen aluksi naapurin luo yöksi, mutta sit päätin lähteä muualle kun se jätti mut yksin, niin paneskelun toivossa. Molemmat oltiin juotu niin ei se oikein ollut kun vähän kömpelöä, hikistä ja mitään huippua. Ainakin tuli pelailtua pokemon go:ta samalla sen kämpille kävelles. Tulin aamulla takas, mulla alkoi menkat yöllä ja ehkä jokin vaaleanpunainen läikkä tuli sen sohvalle. Tavallaan oisi kiva, jos ei se enää pyytelisi mua minnekään paneskelee viikonloppuisin yöllä baarireissun päätteeksi. Ei tulisi ikävä.

En mennyt pääsiäiseksi sukulaisille. Ois voinut toki olla pashaa ym herkkuja tarjolla mutta nyt on myöhäistä. Sitä paitsi aamupaino oli 123 kiloa mikä on ihan liikaa.

Täällä kämpässä tuntuu jotenkin viileältä. Ehkä kuvittelen. Mutta melkein hengitys höyristyy. Kummitukset ei taida tykätä mun puuhailuista.

A niin kuin aloite. B niin kuin banaani. C niin kuin c-vitamiini. D kuin donitsi.

Eeeeeen mä tiedä. Ehkä tekoäly on kaikkialla. Ilmassa ja muutenkin turha peittää noita kamera-aukkoja kun pystyy tarkkailee kuka vaan missä oot mitä teet. Hypnotisoivaa juttua. Pitäisi lukea kirjoja useammin. Ääniohjata googlea avaa Spotify kun tulee liian hiljaista. Sirikin kuuntelee. Kaikki kommunikoi keskenään. Järjen ääni tukahdutetaan viimeisenä.

Tosta kirjasta sen verran vielä, ettei siinä mainita että Markin omaisuus on jollain sen lasten hyväntekeväisyys tms rahastotileillä, eikä se ole mikään rikas enää. Varmaan jo omistaa Facebookin mutta vaimonsa kanssa yrittää parantaa kaikki maailman sairaudet ennen seuraavaa sukupolvea.

Kommentoin siihen vaan että korjatkaa skitsofreniani. Haistakaa huilu hyväntekijät, ei kaikkea ahneutta pysty pois saamaan.