ihmisoikeudet

Uuvun jo uneksimisesta

Liian pieni tarve  Mulla on huono kunto. Ei tule lähdettyä kävelylle. Rakennuksessa on ilmainen sali ja itselläni kuntopyörä ja painot. Mull...

Translate

sunnuntai 7. huhtikuuta 2019

Happy 6th birthday to my blog (I'm just exhausted by even looking at you)

Hyvää syntymäpäivää blogini. Kuusi vuotta tuli täyteen. 

kitujainen.com nimipalvelukin googlelta pitää taas ostaa...

On sunnuntai, joten ei ole, paljoa kerrottavaa taaskaan. 

Väittelin naapurin kanssa, joten piti lähteä. Se alkoi toistelee, jotain mantraa, että olisin aina väärässä. Tehtiin uunissa grillivastuksella savupekoni makkaroita, eilen ne lopetteli eilen pihassa grillauksen just kun saavuin pihaan.

Melko varma että, riita alkoi kun puolustin, Kymppitonnin juontajaa..ei homous tarkoita että on paska ihminen. Mulla oli joskus facebookissa sen kanssa 115+ yhteistä kaveria.

Piti mennä suihkuun kun jätin tukkaan hoitoainetta jo eilen.. ja järjestelee asioita. Toi vieras pölöttää täällä puhelimessa. Noh, mun kirjautumisajat on joustavia. Ensi viikolla tulee kolme vierasta ja mietin miten mun lakanat riittänee... saan jotain kympin per yö per tyyppi. Jos eivät jätä taas huonoja arvosteluja. Joku elämänkoululainen ilmeisesti raportoi minusta roskalava ryhmään, kun en ole ehtinyt sille antaa kahta peruukkia. Ei sen kyllä mun mielestä niin pitäisi mennä. Muutenkin mennyt asioita ohi kun nukuin, yhteen asti vai kahteen. Olisi voinut/pitänyt vaikka mitä.

Iltapuuhat oikeastaan tehty taas. Kello menee eteenpäin ja en hallitse tätä näppäimistöä. Vahvat kynteni on ainakin melko tasapitkät just nyt.

Sensuroin juttujani, kun olen paranoidi netin suhteen. Miksi esim porno alkaa latautua sit yhtäkkiä jos otan kuvan alapäästäni... muuten ei videot lataudu. Samasta syystä miksi paino laskee kilon jos käyn oksentaa niitä makkaroita ja mällejä. Samasta syystä miksi mun tukka on tumma ja kihara. Se vaan on. Kissa on kuollut ja uteliaat hiiret hyppii pöydillä. Puhuttiin, thaimaalaisista, jotka pingispalloja poksauttelee pilluistaan kuulemma, en ollut uskoa sitä. Kaikki miehet kuulemma on kuullut noista huveista. Se ei voinut työpuhelimellaan muka googlettaa sitä. Miten mä sit voisin enää ikinä tehdä tai kirjoittaa mitään jos olen kirjautunut jossain oppilaitoksen selaimella edelleen. Suomen piti olla vapaa maa, mutta... suomalaiset keksi nettiselaimen, vai mitä?

Mekkoni on kirppikseltä. Totean vaan että voi voi. Toistakaa, toistakaa, mutta -älkää helvetissä(kö) katsoko televisiota. Se passivoittaa ainakin.