ihmisoikeudet

yearning pumpkin spice monday morning

 Kävin seisoskelemassa ulkona melkein vartin tienposkessa kunnes tajusin, että olen tunnin ajoissa. Mikähän mun aivoissa nyt oikein bugitti....

Translate

torstai 18. huhtikuuta 2019

Arrogant boy, that fool of fashion, basking in my glory.... -phantom of the opera

Tahtoo pois tämän avuttoman (vitutus?panetus?) olotilan.

Söin kebabit ranuilla puokkii kaverin kans, joka lähti väsyneenä heti yhden drinksun jälkeen kotiin ja, kaikki muutkin nukkuu. Ovat omissa maailmoissaan baareissa. Saako mua nolottaa niiden puolesta. En ole niin helposti lähestyttävä enää yksin kun mulla on tekoripset poskilla jne.



Aamulla oisi kasilta koulua, ettei siinä mikään biletys olisikaan mielessä. Mutta... niin ihana päivä aurinkoinen lämmin ja sit, ilta sopivan viileä. Lautapelejä koululla koko päivä, enimmäkseen karkkiravinnolla jos opettajia ei lasketa niin voitin ne kaikki. Tulin minä vuoristoradalta pois. Voisi varata Särkänniemen lipun itselleni liiton kautta kympillä. Varmaan niin teenkin.

Kun kyselee, niitä paikkoja lisääntyä, lautapelissä -ja melkein nauraa niin ettei pystyisi enää lopettaa. Kaukaa ihastuminen on kivaa. Toinen väläyttelee hampaitaan ja muutenkin häveliäästi kurkkii korttiensa takaa ovelasti jotain, jakelee käteen nappuloita, mokomakin karkkimies. Jääpähän taas mieleen 5/5

Kuu on melkein täysi. Sekin valvottaa. Varmaan saa nukuttua ellen käy suihkussa kun tää lady gagan Fame parfyymi tuoksuu seksiltä, siemennesteeltä, vereltä... tai no ainakin joltain suitsukkeelta.

En mä keksi mitään... ylittänyt itseni vaihteen vuoksi. Turhaan enkä kenenkään muun. Luulin itseäni hulavanteeksi.