ihmisoikeudet

Omat maailmani taas

Mulla on likainen olo. Olen nukkunut koko päivän. Sen verran kirjoitin eilen. Tänään oli pakko nousta, kun tuodaan jotain bataattihässäkkää ...

Translate

maanantai 1. huhtikuuta 2019

Lausetta lauseen perään vaikken todistettavasti osaakaan äidinkielenään suomea höh höhhö

Ylläripylläri maanantai enkä aprillannut ketään. Sain valmiiksi medianomi opintojen esitehtävät kyllä. Riippuu niistä tuleeko hylätty vai hyväksytty ja pääseekö jatkoon. Skannasin mun työ ja koulutodistuksia samalla. Hakuun. Enää 30 osaamispistettä ja meikä valmistuukin jostain, eli jostain vaan kaksi näyttöä parissa kuukaudessa.

Löysin pari finnkinon sarjalippua käyttämätöntä lojumasta lompakostani ja niiden käyttöaikaa on vielä puolitoista kuukautta. Sitten vappu onkin jo nurkilla ja voin tuoda kamun kamuille mun partsilta grillin ja osallistua itsetehtyjen hampurilaisten syöntiin.

Jutskailin psykoterapeutin kanssa jotain ja se huomautti että ajattelen itsestäni kovin vähän mitään tjtn ja mä vaan oon jalat maassa että eihän mulla ole sävelkorvaa ja muutenkin ihan luonnollista nää asiat silleen vaan suoridun jotenkin asioista. Olen huomannut olevani visuaalinen oppija jos en esim muista mitä itse olen sanonut. Mulla on kuulemma motivaatiota. Mikäs siinä yksi diagnoosi painorasitteeksi nilkkaan, ei se tee musta mitään luovuttajaa lallalalalaa

Toivottavasti kaiken voi aina selittää hyvin päin. Aurinko paistaa ja hillun t-paidassa, kevät takissa (anorakki?) ja suht. paksut sukkahousut jalassa. Oli mulla farkkuhamekin kaupungilla jalassa mutta kaikki tippuu jos en laita vyötä. Nää on jotain 5xl tai brittien 26 kokoa tms eli numeron tai kaksi liian isoa. Käyn viikinkiravintolassa syömässä artisokkamuusia ja jotain lihapataa ja oon ihan täys, mutta vaikka olisi kuinka paksu ja turvonnut, niin silti pelkää että farkku tipahtaa nilkkoihin tjtn

Farkkualusasu olisi muuten aika kiva. Ai niin meikä unohti alusvaatteet naapurin luokse eilen. Mulla oli sellainen yksiosainen musta asu. Huomenna oikeesti aamusta heti pyykkitupaan. Sitten hakemaan postista sukkia ja rintsikoita.

Join energiajuoman äsken... siksi luistaa kirjoitus, vaikka ei luistaisikaan muuten järki tai muistaisi silleen mitään. Muutenkin joskus tiätteks tulee oloja että asiat ei olisi hallinnassa, tai kaikki menee väärin, tai jotain puuttuu että asiat ei mee kuin ennen miten pitäisi. Silloin vaan niskasta kiinni. Tai jotain, niinku sellaista, se mun enkun tukiopetus 70v nainen mietti jotain. Multa löytyisi kyllä kaikki englanniksi vastaukset jos vaan tietää kysymyksen. En ole ajatustenlukija surullista mutta tosiaan kaikki ennustaminenkin on arvailua ja kylmälukua jos skeptikoida saanen.

Mulla oli aamulla vaikeuksia niellä vettä. Tai siis se sattui. Olin laittanut siihen chia siemeniäkin että aivot saa omegahappoja. Mutta on ollut koko ajan nyt aamun vaan tosi paha olo ja mahaan sattunut ja kaikkea, mutta silti pusken vaan. What the actual fucking matter is anything really anyway if I may ask!!!??


No worries. Happiness.

Paitsi jos: saisin salasanan palautuslinkin telia tv sovellukseen, kun tein niitä pirskatin tehtäviä - ja se linkki oli vaan 10 min voimassa ja sit ne soittikin, jo takaisinpäin -ja ei vaan saisi tehdä mitään muuta kuin odotella ja ladata sivua. Katsoisin hbo:ta kun se tilaus alkoi toimii. Mutta en voi kun tili on poistettu jne kokeillut kohta kaikki salasanat jo.... wtf, kokeilin yhtä salasanaa jossa oli isoja kirjaimia, pieniä kirjaimia, numeroita jne ja ekalla pääsin tonne!??

Sitä paitsi ilmeisesti kaverini on nyt ainakin viikonloput siellä omalla kämpällään ja tekee omaishommia vaan viikolla, niin ei se nyt hänen kämppään muutto ole niin ajankohtainenkaan enää.

Tv-tason haki joku eteisestä. Eihän mulla muuta kohta olekaan kämpässä muuta kuin kalliita neliöitä joita en käytä.