ihmisoikeudet

pe 19.4- klo 19.44

 Kävin juttelemassa psyk. hoitsulle. Se ei ollut sama jolle yleensä kevennän mieltäni (koska olin ajoissa! niin joo ja kahvin ja munkin ehdi...

Translate

torstai 25. huhtikuuta 2019

Aivot surkastuu ja aloitan nollilta

Puhtaimmat jutut tulevat, mitä likaisempi olo. Tarvisi suihkua tai edes huuhtoutua virran mukaan. Laineiden liplatella jalkojen upotessa rantahiekkaan kastellen varpaita.

Kotona oleskellen taas. Huomenna jokin syömähäppeninki sukulaisten kanssa illalla, en tiedä mitkä kissanristiäiset tällä kertaa.

Tänään olin hameessa jonka alla oli lyhyet kalsarit :D Muutenkin pukeuduin vähiin, mutta silti siellä tulee hiki kävellessä tai pelkästään ollessa. Aivastellut pitkin päivää. Varmaan Histec- tabut voisi auttaa. Luulen että silmätkin punoittelee jos hieron niitä. Päätäkin särkee, ei siinä.

Aamusta heräilin vasta kun koulu oli jo alkanut vaikka yritin aamuyöstä jo herätä ja käydä kotona suihkussa.

Kiireesti jotain niskaan ja tunneille, vaikka ei ope kyl sanonut mulle juuri sanaakaan, tein vaan jotain ja lähdin aiemmin pois. Melko lailla saanut kaiken tehtyä. Aamulla näytöistä vastaava ope tuli selittää että tarvisi vielä kolmannen ammatillisen näytön tehdä, mutta käskin opon jutella sille. Stressilevelit oli jo nousukiidossa kunnes muistin että lukiosta luetaan hyväksi jotain.

Ihan sama vaikka tulisi ykkösiä kunhan saa paperit käteen -meiningillä.

Kävin kahvilla ja tupakilla yhden kivan kaverin kanssa. En ollut yksin koko päivää. Itse asiassa jos olisi keittänyt aamulla, myös kahvit itselleen, mun kofeiinissa ei varmaan olisi paljoa verinäytteitä. Eiku siis en voi juoda huomenna kun lauantaina aamulla pitäisi verikokeet ottaa. Maanantaina pitäisi nipistää koulupäivästä pari tuntia, että pääsee juttelee psykoterapeutillensa. Sitten yrittää nipistää koulupäivästä, että ehtisi vapunviettoon. Kuitenkin kahden näytön tekeminen saman kuun aikana on vähän kuin kymppiluokan suoritus kuukaudessa. Paitsi oon melko lailla jo tehnyt yhden näytön edellyttämät jutut ainakin jo. Siitä vain virallisesti saada hyväksyttyä ne ponnistelut.

Terkkuja!